dalan2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ....ακυρο Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από dalan2007
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Πόσα clickbait comparisons ακόμα με παιχνίδι που έχει ένα hotfix και ένα που έφτασε φέτος σε αυτό το σημείο; 6 1 1
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, xartemporas said: Mια ζωή γραμένα τα είχα αυτά τα physics interactions - αλλά το starfield - άσχετα με τα physics, έχει γραφικά του 2013 και είναι θεόβαρο σε σχέση με το cyberpunk...πως το πέτυχαν αυτό θα ήθελα να ήξερα 2
xartemporas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Herald said: Mια ζωή γραμένα τα είχα αυτά τα physics interactions - αλλά το starfield - άσχετα με τα physics, έχει γραφικά του 2013 και είναι θεόβαρο σε σχέση με το cyberpunk...πως το πέτυχαν αυτό θα ήθελα να ήξερα Εντάξει όλα παίζουν τον ρόλο τους, απλά στο starfield τα εχουν αφησει σε δεύτερη μοίρα τα physics και δε νομίζω να δούμε μεγάλες διαφορές με μελλοντικά patches, έχουν ρίξει το βάρος στο story κτλπ, είναι bethesda rpg, ok. Τώρα όσον αφορά τα γραφικά, συνολικά ναι δεν είναι πολύ καλά ειδικά για το 2023, είναι παλιά η μηχανή που χρησιμοποιούν.. Υπάρχουν σημεία βέβαια που είναι μια χαρά, σε μερικούς πλανήτες, στο διαστημόπλοιο, σε εσωτερικούς χώρους κτλπ. Γενικά ,αν εξαιρέσεις τα γραφικά και τα συνεχόμενα loading, δεν είναι άσχημο το παιχνίδι, έχει ενδιαφέρον. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από xartemporas
just_a_dude Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι βρε παιδιά αλλά 7 χρόνια και 200 εκατομμύρια για story; Τι φάση; 6 figures τους δίνουν τους dialog designers ξέρω 'γω; Να κάνω κάνα application Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude 1
xartemporas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, just_a_dude said: Ναι βρε παιδιά αλλά 7 χρόνια και 200 εκατομμύρια για story; Τι φάση; 6 figures τους δίνουν τους dialog designers ξέρω 'γω; Να κάνω κάνα application Καλα ναι , παιζει να ασχοληθηκαν αρκετο καιρο και με τον περιορισμο των bugs για να εχει ενα πιο αξιοπρεπες launch σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια τους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, xartemporas είπε Καλα ναι , παιζει να ασχοληθηκαν αρκετο καιρο και με τον περιορισμο των bugs για να εχει ενα πιο αξιοπρεπες launch σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια τους. Αγοράστηκαν 7.5 δις, οποιαδήποτε δικαιολογία είναι αστεία. Έχουν 420 άτομα προσωπικό, όταν η CDPR για παράδειγμα έχει πάνω από χίλιους. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1
xartemporas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Αγοράστηκαν 7.5 δις, οποιαδήποτε δικαιολογία είναι αστεία. Έχουν 420 άτομα προσωπικό, όταν η CDPR για παράδειγμα έχει πάνω από χίλιους. Συμφωνω, δικαιολογια δεν υπαρχει, θα μπορουσε συνολικα να ειναι καλυτερο. 1
seithan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόνο εγώ βρίσκω τα γραφικά ΠΟΛΫ καλά.... Είμαι ανώμαλος, δεν εξηγείται αλλιώς!
TitanX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι λενε αλλα εχει πολυ ωραια γραφικα και ατμοσφαιρα. Συνεχιζω την αναζητηση.... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από TitanX
Tambas91 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 μια χαρά είναι τα γραφικά έχει ωραία textures ειδικά σε κλειστούς χώρους απλά σε ανοιχτούς κάτι πέτρες δέντρα κτλπ όντως φαίνεται για game του 2010 3
The_Judas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Τα γραφικά οκ είναι, καλοσχεδιασμένα αλλά τα physics είναι πολύ χάλια. Δεν είναι μόνο το οπτικό το πρόβλημα...το εκνευριστικό είναι που κολάνε πάνω σου οι άλλοι χαρακτήρες και δεν μπορείς να περάσεις πόρτες! Κατά τ'αλλα το παιχνίδι είναι καλό όταν μπεις στο κλίμα σε συνεπαίρνει. Πολύ καλή Spoiler η undercover αποστολή με το crimson fleet για παράδειγμα, έχω κολλήσει για τα καλά. Ορισμένοι χαρακτήρες βέβαια πολύ εκνευριστικοί σε σημείο που δεν διστάζω να τους καταδώσω στυγνά... όπως για παράδειγμα Spoiler την Estelle στον Bayu. Επαιξε και έχασε! Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με research, crafting, exploration σε πλανήτες κλπ. Με κουράζουν πολύ τα logistics σε τέτοια παιχνίδια και δεν έχω χρόνο για να παίζω 5 ώρες τη μέρα. Εχω δώσει έμφαση σε αποστολές όπου γίνεται με stealth και persuade ενώ όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει rifle
comfuzio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Ερώτηση, έκανα έναν μικρό πανικό στο NEON μερικές μέρες πριν αλλά ακόμα και τώρα που πάω είναι γεμάτο από τα θύματα μου. Έχω ένα quest που πρέπει να μιλήσω σε ένα npc που ή την έφαγα κατά την μάχη ή την φάγανε τα άλλα npc Τι παίζει τώρα με αυτό το quest;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα