Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε κάπου τα έχουμε συνηθίσει πλέον και τα θεωρούμε δεδομένα... Φτάνουμε να λέμε και πάλι καλά που δεν είναι χειρότερα ή που υπάρχουν τα mods που κάπως διορθώνουν τα προβλήματα...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, omghi2u said:

Ειναι αστειο ομως.. πως πεσανε ολοι και ξεσκισανε την CDPR και για το cyberpunk2077 και εδω δεν τρεχει καστανο, σαλακι και ρουφηγμα δυνατο. Eιναι αστειο πως ξεφωλιασαν ολοι την bioware για το andromeda και το κακο facial animation το 2017... και εδω με bugthesda και loading screen simulator με γραφικα 2014 σαλακι και ρουφηγμα δυνατο.

Συνεχισε toddαρε, σε 25 χρονια θα εχεις βγαλει και την 14η εκδοση του starfield definitive/immaculate/superb/supreme/annual/anniversary edition και ποιος σε πιανει.

επειδή έπαιξα και το cp d1 στο pc, όχι δεν υπάρχει σύγκριση, το cp είχε game breaking bugs, αρκετά sidequests δεν προχωρούσαν και περίμενα κάθε μέρα και καινούριο hotfix. 

Επεξ/σία από Daredevil
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, omghi2u είπε

Ειναι αστειο ομως.. πως πεσανε ολοι και ξεσκισανε την CDPR και για το cyberpunk2077 και εδω δεν τρεχει καστανο, σαλακι και ρουφηγμα δυνατο. Eιναι αστειο πως ξεφωλιασαν ολοι την bioware για το andromeda και το κακο facial animation το 2017... και εδω με bugthesda και loading screen simulator με γραφικα 2014 σαλακι και ρουφηγμα δυνατο.

Συνεχισε toddαρε, σε 25 χρονια θα εχεις βγαλει και την 14η εκδοση του starfield definitive/immaculate/superb/supreme/annual/anniversary edition και ποιος σε πιανει

άμα έπαιξες και τα 2 day one και τα βρήκες ίδια κάτι δε πάει καλά φιλε :P 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα το παιχνιδι δεν υπαρχει..

Εχω πιασει δουλεια σε μια εταιρια και η θεση που εχω ειναι να τους φτιαχνω ναρκωτικα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 5
Δημοσ.

Ναι και μπορείς να τα βάζεις σε spoiler αυτά όσο μικρά κ ασήμαντα είναι, 

Να τα ανακαλύπτει ο καθένας μόνος του.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Stavrakas13 said:

Ναι και μπορείς να τα βάζεις σε spoiler αυτά όσο μικρά κ ασήμαντα είναι, 

Να τα ανακαλύπτει ο καθένας μόνος του.

Οχι γιατι δεν μπαινω σε λεπτομερειες και ο λογος που το κανω ειναι για να βλεπει ο κοσμος τι μπορει να κανει στο παιχνιδι.

Γιατι οι δηθεν reviewers που βλεπεις δεν σου τα λενε αυτα,τρεχουν να τερματισουν την ιστορια στα γρηγορα για να πανε στο επομενο παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εχω πιασει δουλεια σε μια εταιρια και η θεση που εχω ειναι να τους φτιαχνω ναρκωτικα..

Δηλαδή έχει υλικό το game να κάνεις διάφορα πράγματα χωρίς να πρέπει να προχωρήσεις το main story σόνι και ντε, όπως καταλαβαίνω ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, just_a_dude said:

Δηλαδή έχει υλικό το game να κάνεις διάφορα πράγματα χωρίς να πρέπει να προχωρήσεις το main story σόνι και ντε, όπως καταλαβαίνω ε;

Ασε σου λεω,μπορεις να κανεις ενα καρο πραγματα,απο το να πιασεις δουλεια καπου,να γινεις κυνηγος επικυρηγμενων,να γινεις φορτηγατζης του διαστηματος,να μεταφερεις παρανομα,να γινεις πειρατης και αλλα πολλα.

Εγω εχω σταματησει να συνεχιζω το main story,εχω κανει μονο 2 Main missions.

Ολα αυτα που γραφω ειναι γυρνωντας απο εδω και απο εκει και κανοντας side quests..

35 minutes ago, Stavrakas13 said:

Κάθε Bethesda RPG ακολουθεί αυτήν την συνταγή.

Ποτε δεν ειχαν κανει κατι σε αυτον τον βαθμο που βλεπω εγω παιζοντας το..

Eδω ειμαι στην δουλεια..

Δεν γραφω πια εταιρια ειναι για να μην το κανω spoiler..

Starfield 4_9_2023 6_09_20 μμ.jpg

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Πληρώνουν καλά τουλάχιστον; :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, _Theo_ said:

Πληρώνουν καλά τουλάχιστον; :-D

Μου εδιναν 400 credits για καθε ενα που εφτιαχνα...

Και οταν τελειωσα μετα απο 2 ημερες μου εδωσαν....

Spoiler

το blueprint του ναρκωτικου για να το παραγω μονος μου και να το πουλαω παρανομα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γίνεται ρε παιδί μου να είναι τόσο πίσω σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Είτε δεν παίζουν άλλα παιχνίδια και απλά δεν έχουν ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αντίπαλοί τους είτε είναι πολύ χοντρά κεφάλια και δεν καταλαβαίνουν ότι χρειάζονται βοήθεια απο κάποιο 3rd party για να πάνε μπροστά.

Spoiler

1693603675243946.png

Spoiler

94934918-1638556304.png

Ακόμα και παιχνίδια +15 ετών δείχνουν πιο ρεαλιστικά.

Iyra_4.jpg 619145-mirandalawsonlegendaryedition.jpg

Επεξ/σία από psof

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...