Arkin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Πάντως η AMD είπε ότι δεν βάζει εμπόδια στο DLSS. Βέβαια είναι λίγο ύποπτο ότι τα amd sponsored που έχουν DLSS είναι της Sony. Δεν ξέρω βέβαια με το Immortals of Unplayable τι γίνεται. Βέβαια απ' τα 7 άτομα που το παίζουν, μπορεί οι 2 να έχουν RTX κάρτα, οπότε μικρό το κακό Μα φαίνεται ότι δεν βάζει εμπόδια στο ότι από τα 25 παιχνίδια amd sponsored τα 4 έχουν dlss μόνο. Μας δουλεύουν κανονικά. Αντί να πει ότι το FSR είναι πολύ χειρότερο από το DLSS και δεν το βάζουμε κάθονται και λένε αρλούμπες. Frank Azor βέβαια ο πιο αρλούμπας marketing person που κυκλοφορεί ελεύθερος εκεί έξω.
Razor333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 60αρι πάντως με κομμένα γραφικά, χωρίς RT σε 1440p με DLSS 66% είναι τραγικό γι'αυτό που βλέπεις στην οθόνη, ιδίως στα καπάκια που παίζω από fort solis, το σώζει τουλάχιστον ότι δεν έχει stuttering.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσοι το έχετε παίξει αρκετά, σας αρέσει σαν παιχνίδι ; Ψιλοβαρετό μου φαίνεται στις 10 ώρες που είμαι. Τεράστιο open-world με τίγκα busy work, πήγαινε στον τάδε πλανήτη, κάνε αυτό, γύρνα ξανά να συζητήσουμε τι θα κάνεις μετά. Lmao. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead 1
just_a_dude Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε εντάξει όλα τα open world έτσι είναι πάνω κάτω. Δεν το μάθαμε προχθές ότι είναι open world, το ξέραμε. Το θέμα είναι αν στο ενδιάμεσο μεταξύ των objectives ο κόσμος έχει ενδιαφέρον και έχει και πράγματα να ανακαλύπτεις όσο πας απ' το ένα σημείο στο άλλο. Τώρα παίζω το Hogwarts που σε αυτό το κομμάτι τα σπάει. Ο κόσμος είναι γεμάτος πράγματα, δεν μου πάει καρδιά να χρησιμοποιήσω fast travel. Μετά παίρνει σειρά το Starfield. Απ' ότι είδα πάντως σε video φαίνεται ενδιαφέρον το exploration. Υ.Γ. Αυτό που οι NPCs δεν αντιδράνε στο πιστολίδι, tragic. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
NoiSy MaN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Razor333 είπε fort solis ενδιαφέρον φαίνεται
_Theo_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όσοι το έχετε παίξει αρκετά, σας αρέσει σαν παιχνίδι ; Ψιλοβαρετό μου φαίνεται στις 10 ώρες που είμαι. Τεράστιο open-world με τίγκα busy work, πήγαινε στον τάδε πλανήτη, κάνε αυτό, γύρνα ξανά να συζητήσουμε τι θα κάνεις μετά. Lmao. Βάλε και ένα GTA 5 vs Cyberpunk 2077 να δω κάτι... 31 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε ενδιαφέρον φαίνεται Walking Simulator είναι, δεν έχει δράση.
optimus prime Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω μετα απο 30 ωρες βρηκα οτι το Starfield εχει και bounty hunter αποστολες..
NoiSy MaN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Walking Simulator είναι, δεν έχει δράση. Το είδα, still έχουν τη θέση τους κι αυτά.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, dalan2007 είπε αν σε φανε τα ψαρια θα ξερεις ποιοι σου ευχηθηκαν 🤣 Μάλλον ευχήθηκαν να μη πιάσουμε τίποτα 😝 Δε πειράζει, γύρισα στην πόλη και μπαίνω να παίξω με τα 117 fps μου και το fsr μου το παιχνίδι να μου περάσει 😝 ή λες να πάρω ποπ κορν να κοιτάζω εδώ τον πόλεμο με τα πλερωτα mods και τον πέτσινο? 5 ώρες πριν, spanian είπε Ο καθένας έχει την ελεύθερη άποψή του και είναι σεβαστό. Η δική μου πάνω στο θέμα του paid mod είναι ότι ο καθένας έχει την επιλογή να το πάρει. Εργασία του είναι και όπως θέλει την πλασσάρει στον κόσμο. Πάνω στο θέμα που γράφει ο φίλος ότι εύχεται και στο Nexus να τα βάλουν όλα paid (μέσω συνδρομής κλπ) όχι, δεν συμφωνώ γιατί δεν είναι σωστό, δεν σου δίνεται η επιλογή να είσαι free community modder αλλά σε εκματελεύεται μια πλατφόρμα και να κερδίζει από τις εργασίες σου, σωστά έχει την επιλογή της μεγαλύτερης ταχύτητας για supporters η Nexus. Υπήρξα modder και μιλάω εκ πείρας πάνω στο θέμα. Αυτό που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε ο ίδιος που το πουλάει μέσω patreon είναι ότι το παίρνουν και οι devs και το ενσωματώνουν με ένα patch. Επίσης φρονιμότερο και πλήρως κατανοητό είναι να τα βάζουμε με την εταιρία που δεν ήταν εξαρχής καθαρή να το παρέχει στην τιμή αγοράς του παιχνιδιού λόγω επιλεκτικής προώθησης προϊόντων μιας και μόνο εταιρίας. (σίγουρα ήταν ικανοί να παρέχουν και DLSS εξαρχής όπως έκαναν με το FSR) Μη κόλλας, δε το άφησα έτσι. Είπα και στο steam workshop και παντού 😝. Αν γίνεται να χρεώνονται και οι graphics drivers ακόμα καλύτερα θα έλεγα! Να βγει με συνδρομητικό μοντέλο. Η βασική έκδοση που θα πετάει διαφημίσεις και η πριμιουμ που θα κοστίζει άπειρα πολύ αλλά δε θα έχει διαφημίσεις. Ωραίο ακούγεται αυτό τώρα το σκέφτηκα με τα ούζα, θα στείλω στον πέτσινο να το υιοθετήσει! (Άκου σε εκμεταλλεύεται η πλατφόρμα και όχι ο modder, για γέλια και για κλάματα οι νεοφιλελε απόψεις σας) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 6
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Όσοι το έχετε παίξει αρκετά, σας αρέσει σαν παιχνίδι ; Ψιλοβαρετό μου φαίνεται στις 10 ώρες που είμαι. Τεράστιο open-world με τίγκα busy work, πήγαινε στον τάδε πλανήτη, κάνε αυτό, γύρνα ξανά να συζητήσουμε τι θα κάνεις μετά. Lmao. Καλά η σύγκριση στο βίντεο γίνεται με day 1 Starfield και καραπατσαρισμένο Cyberpunk οπότε είναι unfair. Τώρα όσον αφορά το game και εμένα μου φαίνεται κάπως βαρετό αλλά είμαι και αρνητικά προδιατεθειμένος αυτήν την στιγμή λόγω του κάκιστου performance, Σκαλώνω που υπάρχουν πολύ πιο όμορφα game από αυτό που δεν χρειάζονται high end hardware ντε και καλά για να τρέξουν αξιοπρεπώς και εδώ παλεύεις σε low με fsr μήπως και πιάσεις 60fps χωρίς να σκάσεις 400+ ευρώ σε gpu 1
Cubicolor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Τραγικο για να παιξεις το παιχνιδι αυτο σε 1440π΄ σε high και σε ultra χρειαζεσαι απο 4080 και πανω.. ολες οι αλλες καρτες δεν κανουν 2
just_a_dude Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Βάλτε optimized settings από hardware unboxed. Τα presets είναι μακακιες όπως σε όλα τα games. 2
Cubicolor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Βάλτε optimized settings από hardware unboxed. Τα presets είναι μακακιες όπως σε όλα τα games. το θεμα ειναι να τα παιζεις σε full και ultra ειδικα οταν πληρωνεις μια καρτα γραφικων 600 και 800 ευρω και παραπανω και οχι απλα να κοβεις ρυθμισεις.. εκει ειναι το θεμα φιλε μου.. Πχ παιχνιδια οπως mortals of avenum ,, forst solis που γονατιζουν και την πιο ακριβη καρτα ενα χαλι μαυρο.. και ακομα ειναι η αρχη.
just_a_dude Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε ιδανικά ναι αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά (ultra vs optimized) αν παίζεις στα αλήθεια και δεν ψειρίζεις τη μαϊμού. Θέλω να πω υπάρχουν λύσεις. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα