Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

αν κάποιος έχει γνώση / όρεξη να βοηθήσει καλοδεχούμενος . 

Υπάρχει κάποιο φροντιστήριο / κάπου να μάθεις ( ότι και αν είναι αυτό) όπου μπορείς να μάθεις/εξασκήσεις το autocad electrical ;

Με αυτό εννοώ να κανείς ηλεκτρολογικά σχέδια , μόνογραμμικά και πολύγραμμικά , να πάρεις τα πακέτα συμβόλων , να εξασκήθεις με ασκησεις και τέλος να μάθεις την διαδικασία για να κανείς μια μελέτη .Φαντάζομαι θα υπάρχει και μηχανολογικό σχέδιο στο πακέτο για να σχεδιάσεις τοίχους κτλ κτλ . 

Μπορεί να είναι φροντιστήριο ή κάποιος άνθρωπος που το διδάσκει φαντάζομαι . 

Οποτε αν κάποιος έχει εμπειρία στο θέμα , όρεξη να την μοιραστεί , ευχαριστώ εκ των προτέρων . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexpatras είπε

Καλησπέρα ,

αν κάποιος έχει γνώση / όρεξη να βοηθήσει καλοδεχούμενος . 

Υπάρχει κάποιο φροντιστήριο / κάπου να μάθεις ( ότι και αν είναι αυτό) όπου μπορείς να μάθεις/εξασκήσεις το autocad electrical ;

Με αυτό εννοώ να κανείς ηλεκτρολογικά σχέδια , μόνογραμμικά και πολύγραμμικά , να πάρεις τα πακέτα συμβόλων , να εξασκήθεις με ασκησεις και τέλος να μάθεις την διαδικασία για να κανείς μια μελέτη .Φαντάζομαι θα υπάρχει και μηχανολογικό σχέδιο στο πακέτο για να σχεδιάσεις τοίχους κτλ κτλ . 

Μπορεί να είναι φροντιστήριο ή κάποιος άνθρωπος που το διδάσκει φαντάζομαι . 

Οποτε αν κάποιος έχει εμπειρία στο θέμα , όρεξη να την μοιραστεί , ευχαριστώ εκ των προτέρων . 

είχε κάνει ο συζυγος μου κάτι παρόμοιο πριν 15 χρονια αλλά τους το έκαναν στη δουλειά του δεν πήγε σε καποιο φροντιστήριο. 

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι είχα μάθει μόνος μου. Έπαιρνα έτοιμα σχέδια και απλα προσπαθούσα να τα αντιγράψω στο autocad. Δεν είναι πολύ δύσκολο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...