Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Μα αφού είστε μόνο 2 δικαιούχοι και την ανάληψη δεν την έκανες εσύ, τότε την έκανε ο δεύτερος. Πιο μυστήριο θέλεις να λύσουμε ακριβώς?

• Thanks 1
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που ειναι συνδικαιουχος και αυτος να το εκανε, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Για αυτο λεγονται συνδικαιουχοι. Γιατι εχουν τα ιδια δικαιωματα στον κοινο λογαριασμο. Τα προσωπικα σας δεν αφορουν την τραπεζα. Λυστε τα μεταξυ σας. Για την τραπεζα (και για ολους δηλαδη, εκτος απο εσας τους 2) τα χρηματα αυτα ειναι τοσο δικα του, οσο και δικα σου. Ας ειχες φροντισει απο πριν να το διευθετησεις. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δες το παραπάνω μήνυμα μου και ρώτα αν μπορεί να βγάλει κάρτα χωρίς εσένα παρών. 

μα το εξηγήσαμε αυτό. δε χρειάζεται να κάνει τίποτα απολύτως και δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν από τη στιγμή που είναι συνδικαιούχος. 

Και για να καταλάβεις να σου πω τι έγινε με εμένα. 

μπαίνω στο ebanking και βλέπω να εμφανίζεται ένας νέος λογαριασμός με χρήματα. τι γίνεται εδώ λέω.

Τι είχε γίνει, ένας συγγενής μου με είχε βάλει συνδικαιούχο χωρίς να το ξέρω και χωρίς να μου το πει ποτέ. Χωρίς να κάνω εγώ καμια κίνηση, ο λογαριασμός αυτός αφού ήταν στην ίδια τράπεζα με άλλον δικό μου, εμφανίζοταν στο ebanking μου και εννοείται ότι μπορούσα να κάνω ό,τι θέλω. Απλά για να μη κάνω καμια γκάφα κατα λάθος, επέλεξα από τις ρυθμίσεις να μη μου εμφανίζεται.

Επίσης πάλι για συγγενή μου που είχα πάει στην τράπεζα για να ανοίξει λογαριασμό και να μπω συνδικαιούχος, ενώ είχα λογαριασμό κι εγώ στην ίδια τράπεζα, εννοείται ότι στο ebanking τους έβλεπα και τους 2 και στην κάρτα ανάληψης που είχα είχε συνδεθεί και ο νέος λογαριασμός του συγγενή μου.

οπότε ο τύπος δε χρειάζεται να βγάλει κάρτα, μπορεί να είχε από πάντα αν έχει άλλον δικό του λογαριασμό στην ίδια τράπεζα.

Επειδή έχω ακούσει διάφορα, πρέπει να καταλάβετε μερικοί ότι αν βάλετε συνδικαιούχο σε λογαριασμό σας, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι βάζουν τα παιδιά τους ή συγγενείς, αυτοί αδειάζουν το λογαριασμό και έρχονται μετά και παραπονιούνται οι πρώτοι.

επι ευκαιρίας κάτι που δεν έχω καταλάβει, αν ξέρει κανείς να μας πει...

Γιατί σε διάφορα προγράμματα πχ του ΟΑΕΔ (και όχι μόνο) ζητάνε λογαριασμό όπου θα είσαι πρώτο όνομα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bitbit είπε

επι ευκαιρίας κάτι που δεν έχω καταλάβει, αν ξέρει κανείς να μας πει...

Γιατί σε διάφορα προγράμματα πχ του ΟΑΕΔ (και όχι μόνο) ζητάνε λογαριασμό όπου θα είσαι πρώτο όνομα;

Φαντάζομαι για το βρίσκει πιο ευκολα το πρόγραμμα που θα κάνει την κατάθεση

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Γιατι αυτο εμφανιζεται στον αποστολεα οταν γινεται μια πληρωμη απο ενα οργανισμο, κλπ

Με τον τροπο αυτο ειναι σιγουρος ο οργανισμος οτι εχει πληρωσει τον δικαιουχο

Αν πχ καποια ΜΑΡΙΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ειναι παντρεμενη με τον ΚΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, αν ο ΟΑΕΔ πιστωσει τον λογαριασμο, θα εμφανιστει ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, οποτε δε θα ειναι βεβαιος αν πληρωσε το σωστο προσωπο, μιας και μπορει να εχει γινει λαθος στο λογαριασμο, η ακομα και απατη

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά η ts δεν απάντησε ξεκάθαρα αν είναι η κύρια δικαιούχος. Ούτε για το αν έχει συνεισφέρει αυτή αποκλειστικά στις καταθέσεις ή είναι αποταμιεύσεις και των 2.

13 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Απλά για να μη κάνω καμια γκάφα κατα λάθος, επέλεξα από τις ρυθμίσεις να μη μου εμφανίζεται.

Αν ο συγγενής σου αποταμιεύει μαύρο χρήμα από παράνομες δουλειές και γίνει έλεγχος, βρίσκεσαι κι εσύ μπλεγμένος. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Και για να καταλάβεις να σου πω τι έγινε με εμένα. 

μπαίνω στο ebanking και βλέπω να εμφανίζεται ένας νέος λογαριασμός με χρήματα. τι γίνεται εδώ λέω.

Τι είχε γίνει, ένας συγγενής μου με είχε βάλει συνδικαιούχο χωρίς να το ξέρω και χωρίς να μου το πει ποτέ. Χωρίς να κάνω εγώ καμια κίνηση, ο λογαριασμός αυτός αφού ήταν στην ίδια τράπεζα με άλλον δικό μου, εμφανίζοταν στο ebanking μου και εννοείται ότι μπορούσα να κάνω ό,τι θέλω. Απλά για να μη κάνω καμια γκάφα κατα λάθος, επέλεξα από τις ρυθμίσεις να μη μου εμφανίζεται.

Και πάλι αυτό δεν γίνεται, οπότε έχει γίνει είτε λάθος, είτε και πάλι με κάναν γνωστό στην τράπεζα έγινε η δουλειά. Δεν μπορείς να βάλεις έτσι άκυρα συνδικαιούχο, ακόμα και πελάτης της τράπεζας να είναι. Όπως επίσης δεν μπορεί να μπει 3ος, αν δεν είναι παρών και οι 2 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και πάλι αυτό δεν γίνεται, οπότε έχει γίνει είτε λάθος, είτε και πάλι με κάναν γνωστό στην τράπεζα έγινε η δουλειά. Δεν μπορείς να βάλεις έτσι άκυρα συνδικαιούχο, ακόμα και πελάτης της τράπεζας να είναι. Όπως επίσης δεν μπορεί να μπει 3ος, αν δεν είναι παρών και οι 2 

μπορεί, δε ξέρω τι χρειάζεται. επειδή είχε γίνει παλιά αυτό, μπορεί να με είχε βάλει ήδη απ όταν ήμουν ανήλικος κι εγώ να το πήρα χαμπάρι αργότερα. Δε το ρώτησα πότε. Μπορεί να έγινε και με γνωστό. Λάθος πάντως δεν έγινε.

Μιλάμε για συνταξιούχο που έμπαινε απλά η σύνταξη.

σε κάθε περίπτωση πάντως, κάρτα βγάζεις χωρίς να δώσεις λογαριασμό πουθενά και χωρίς γνωστούς

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τελικά η ts δεν απάντησε ξεκάθαρα αν είναι η κύρια δικαιούχος. Ούτε για το αν έχει συνεισφέρει αυτή αποκλειστικά στις καταθέσεις ή είναι αποταμιεύσεις και των 2.

Αν ο συγγενής σου αποταμιεύει μαύρο χρήμα από παράνομες δουλειές και γίνει έλεγχος, βρίσκεσαι κι εσύ μπλεγμένος. 

Εγώ είμαι η πρώτη ,εκεί μπαίνει η μισθοδοσία μου , και μόνο εγώ συνεισφέρω .....μέχρι τώρα 4 ολόκληρα χρόνια δεν είχα πρόβλημα ....

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να βρεις τον πρώην, δήλωσε απάτη και τελειώνει εκεί το θέμα. Κάτι άλλο από εδώ μέσα δεν μπορούμε να σου πούμε. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε

Εγώ είμαι η πρώτη ,εκεί μπαίνει η μισθοδοσία μου , και μόνο εγώ συνεισφέρω .....μέχρι τώρα 4 ολόκληρα χρόνια δεν είχα πρόβλημα ....

Ανοίγεις άλλον λογαριασμό και βάζεις τη μισθοδοσία σου εκεί.

Ή βρίσκεις κάποιον τρόπο επικοινωνίας με τον πρώην και τον αφαιρείς από συνδικαιούχο. 

Δημοσ.

Έλα.Ο πρώην είμαι.Σήκωσα μερικά χρήματα από τον κοινό μας λογαριασμό γιατί ξέφυγε η κατάσταση στην Μύκονο.Θα στα επιστρέψω όταν και αν μπορέσω.Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δείχνει απο ποια κάρτα έγινε η συναλλαγή;

Τι το ψαχνει τότε;

Μα αυτό αναρωτιέμαι από τη δική μου δεν έγινε ,αριθμό κάρτας δεν λέει ,αραγες θα με πούνε από κατάστημα αν την έκανε οι συνδικαιούχος η κάποιος τρίτος ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Efgedi4970 είπε

Μα αυτό αναρωτιέμαι από τη δική μου δεν έγινε ,αριθμό κάρτας δεν λέει ,αραγες θα με πούνε από κατάστημα αν την έκανε οι συνδικαιούχος η κάποιος τρίτος ;

Κάποιος τρίτος δεν μπορεί να κάνει ανάληψη. 

Όλο το λάθος τίθεται στο ότι έχεις συνδικαιούχους στον πλέον προσωπικό σου λογαριασμό.

Γνώμη μου δεν θα πάρεις πίσω φράγκο από τα χρήματα που βγήκαν ακολουθοντας την νομική οδό καθώς η διαδικασία από ότι φαίνεται έγινε νόμιμα. Απλά τώρα που το έμαθες, το διορθώνεις και πας παρακάτω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Ζητανε,αλλα δεν ειναι απαραίτητο. 

Εγω επαιρνα ταμειο ως συνδικαιουχος.

1 ώρα πριν, archer100 είπε

Με τον τροπο αυτο ειναι σιγουρος ο οργανισμος οτι εχει πληρωσει τον δικαιουχο

Δεν ειναι απαραίτητο. Δες απο πανω.

1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Μα αφού είστε μόνο 2 δικαιούχοι και την ανάληψη δεν την έκανες εσύ, τότε την έκανε ο δεύτερος. Πιο μυστήριο θέλεις να λύσουμε ακριβώς?

Προσπαθει να μαθει αν ειναι απατη ή αναληψη απο τον πρωην.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...