Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bitbit είπε

λάθος. η κάρτα δε συνδέεται μόνο σε έναν λογαριασμό. Βάζεις την καρτούλα σου στο ΑΤΜ και όταν φτάσει στο σημείο, σου βγάζει να επιλέξεις από το ποιο λογαριασμό θα γίνει η κίνηση. Απλά είναι ένας λογαριασμός που φαίνεται σαν πρώτος

πρεπει να βγαλω καρτα για το λογαριασμο του πατερα μου να φανταστω ε.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε

Είναι ο πρώην σύζυγος δεν τον βρίσκω ,από όσο ξέρω δεν είχε κάρτα είχα μόνο εγώ ....

και να μην είχε μπορεί να βγάλει. Αν έχει ήδη λογαριασμό δικό του, στην ίδια τράπεζα έχει πρόσβαση και στον δικό σου είτε μέσω ebanking είτε μέσω της κάρτας του.

πρώην σύζυγος, οποίος είναι στα χαμένα και έχει πρόσβαση στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

τι τρολλοθέματα ανοίγετε ρε αθεόφοβοι 

2 λεπτά πριν, MariaLog είπε

πρεπει να βγαλω καρτα για το λογαριασμο του πατερα μου να φανταστω ε.

δε χρειάζεται να βγάλεις, με την ίδια κάρτα που έχεις. το πολύ πολύ να θέλει επίσκεψη -τηλέφωνο στην τράπεζα. ίσως να γίνεται και μέσω ebanking

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδη συνδικαιουχοι ποσοι ειναι; ενας λοχος, και δεν μπορεις τον να βρεις;

επίσης πολύ πιο απλα θα το λυσεις αν θα πάρεις τλφ στην τράπεζα 

Ο συνδικαιουχος λειτουργεί ακριβώς οπως ο δικαιούχος χωρίς κανενα περιορισμό 

Ένας είναι και είναι πρώην δεν τον βρίσκω ..μόλις μηλησα με τράπεζα με είπαν ότι αυτοί δε βλέπουν κάτι παραπάνω ,ίσως η τράπεζα ....ίσως ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

δε χρειάζεται να βγάλεις, με την ίδια κάρτα που έχεις. το πολύ πολύ να θέλει επίσκεψη -τηλέφωνο στην τράπεζα. ίσως να γίνεται και μέσω ebanking

στο ατμ που βαζω την καρτα μου, μου δειχνει μονο τον δικο μου, δε μου βγαζει να επιλεξω λογαριασμους που ειμαι συνδικαιουχος ( στην ιδια τραπεζα)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, archer100 είπε

Εβγαλε δικη του καρτα και εκανε αναληψη

Δεν εχει σημασια αν εισαι κυριος δικαιουχος η οχι. Μπορεις καλιστα να συνδεσεις με την καρτα περισσοτερους απο εναν λογαριασμους, συμπεριλαμβανομενων και αυτων που δεν εισαι κυριος δικαιουχος, αλλα συνδικαιουχος

Αυτό με ανησυχεί ..και εδώ το ερώτημα ..η τράπεζα μπορεί να δει αριθμό κάρτας και να με πει τον κάτοχο; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MariaLog είπε

στο ατμ που βαζω την καρτα μου, μου δειχνει μονο τον δικο μου, δε μου βγαζει να επιλεξω λογαριασμους που ειμαι συνδικαιουχος ( στην ιδια τραπεζα)

προφανώς θα πρέπει να γίνει σύνδεση της κάρτας. Μίλα με την τράπεζα.

Είναι κάτι που το κάνω. οπότε γίνεται, δε το βγάζω από το μυαλό μου.

Νομίζω μέχρι 5 λογαριασμούς υποστηριζουν, έγραφε σε μια τράπεζα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

προφανώς θα πρέπει να γίνει σύνδεση της κάρτας. Μίλα με την τράπεζα.

Είναι κάτι που το κάνω. οπότε γίνεται, δε το βγάζω από το μυαλό μου.

Νομίζω μέχρι 5 λογαριασμούς υποστηριζουν, έγραφε σε μια τράπεζα

α θα πρεπει να γινει συνδεση . μαλιστα. ευχαριστω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πρώην και είναι και συνδικαιούχος;Γιατί ρε παιδιά τέτοια λάθη;

Αντε βγάλε άκρη τώρα.

Δεν εχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος ειναι ποιος😁

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν εχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος ειναι ποιος😁

Ήξερα ότι κάρτα δεν έχει ..ούτε λογαριασμό βιβλιάριο ,ούτε έδωσε μέχρι τώρα δικαιώματα τέτοιου είδους ...τώρα έγινε τι να πω 

Μόλις μηλησα με τράπεζα τηλέφωνο ,με είπαν ότι αυτοί βλέπουν ότι και εγώ μόνο το Ατμ ...πρέπει να πάω αύριο σε κατάστημα ,αλλά δεν ξέρανε να με πουν αν μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες ..και αν έχουν αν μπορούν να με τις δώσουνε λόγω απορρήτου ...υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο ......

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε

Ήξερα ότι κάρτα δεν έχει ..ούτε λογαριασμό βιβλιάριο ,ούτε έδωσε μέχρι τώρα δικαιώματα τέτοιου είδους ...τώρα έγινε τι να πω 

Δεν εχει καμια σημασια το βιβλιαριο και η καρτα, αυτα ειναι απλα μεσο διευκολυνσης για να βγαζεις λεφτα.

Απ τη στιγμη που ειναι δικαιουχος, εχει δικαιωμα να παει αυριο πρωι μονο με την ταυτοτητα του και να αδειασει ολον τον λογαριασμο 

20 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε

Αυτό με ανησυχεί ..και εδώ το ερώτημα ..η τράπεζα μπορεί να δει αριθμό κάρτας και να με πει τον κάτοχο; 

Δεν ξερω αν μπορει να σου πει ακριβως τον αριθμο της καρτας (εννοω αν δικαιουται, αν θελει φυσικα και μπορει απο τεχνικη αποψη, αφου τα παντα καταγραφονται) , μπορει ομως και υποχρεουται σιγουρα να σε ενημερωσει αν η συναλλαγη εγινε με νομιμο τροπο απο νομιμο συνδικαιουχο του λογαριασμου σου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Δεν εχει καμια σημασια το βιβλιαριο και η καρτα, αυτα ειναι απλα μεσο διευκολυνσης για να βγαζεις λεφτα.

Απ τη στιγμη που ειναι δικαιουχος, εχει δικαιωμα να παει αυριο πρωι μονο με την ταυτοτητα του και να αδειασει ολον τον λογαριασμο 

Ναι ,το θέμα είναι η ανάληψη φαίνεται έγινε με κάρτα και λέω μήπως η τράπεζα έχει καταγεγραμμένα τα στοιχεία της κάρτας και έτσι καταλάβω από όνομα ότι είναι αυτός 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Efgedi4970 είπε

Ναι ,το θέμα είναι η ανάληψη φαίνεται έγινε με κάρτα και λέω μήπως η τράπεζα έχει καταγεγραμμένα τα στοιχεία της κάρτας και έτσι καταλάβω από όνομα ότι είναι αυτός 

Δεν ξερω αν μπορει να σου πει ακριβως τον αριθμο της καρτας (εννοω αν δικαιουται, αν θελει φυσικα και μπορει απο τεχνικη αποψη, αφου τα παντα καταγραφονται) , μπορει ομως και υποχρεουται σιγουρα να σε ενημερωσει αν η συναλλαγη εγινε με νομιμο τροπο απο νομιμο συνδικαιουχο του λογαριασμου σου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, archer100 είπε

Αυτό με αρκεί ...να μάθω αν έγινε από το μοναδικό συνδικαιούχο 

Δημοσ.

με την τρέλα που έχει πιάσει όλους με τα προσωπικά δεδομένα, το θεωρώ πολύ πιθανό να σου πούνε... α δε μπορούμε να σου πούμε λόγω προσωπικών δεδομένων.

Η τράπεζα τα πάντα έχει καταγεγραμένα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...