Efgedi4970 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Έγινε ανάληψη από τραπεζικό μου λογαριασμό ...στον οποίο υπάρχουν συνδικαιούχοι μπορεί η τράπεζα να δει από ποιον έγινε η αναληψη με βάση της Καρτας που χρησιμοποίησε;
Menelaos83 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Σε καθε λογαριασμο υπαρχει μια καρτα αν δεν κανω λαθος, αν οχι ας με διορθωσει καποιος. Σε καθε περιπτωση η τραπεζα ναι μπορει να δει απο ποιον εγινε, ειτε απο μηχανημα ειτε απο το γκισε.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Εισαι ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού; Αν ναι μπορεί να σου δωσει πληροφορίες η τράπεζα, αλλιώς οτι βλέπεις το e-banking σου, δεν ειναι δα και κανένα μυστικό
Efgedi4970 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Στο ebanking γράφει μόνο σε ποιο ΑΤΜ έγινε ....πριν σηκώσω απάτη θέλω να μάθω αν έγινε από κάποιο συνδικαιούχο
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Efgedi4970 είπε Στο ebanking γράφει μόνο σε ποιο ΑΤΜ έγινε ....πριν σηκώσω απάτη θέλω να μάθω αν έγινε από κάποιο συνδικαιούχο Γιατί δεν τους ρωτάς;Τους συνδικαιούχους. 2
Menelaos83 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μιλα με την τραπεζα και αφου εισαι πρωτος δικαιουχος θα σου δωσουν επιπλεον πληροφοριες.
Efgedi4970 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Εισαι ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού; Αν ναι μπορεί να σου δωσει πληροφορίες η τράπεζα, αλλιώς οτι βλέπεις το e-banking σου, δεν ειναι δα και κανένα μυστικό Στο Εbanking βλέπω μόνο ΑΤΜ όχι αριθμό κάρτας ,άραγε στην τράπεζα υπάρχει καταγεγραμμένο .....θέλω να μάθω αν έγινε από κάποιο συνδικαιούχο πριν δηλωσω απάτη..... Μόλις τώρα, Menelaos83 είπε Μιλα με την τραπεζα και αφου εισαι πρωτος δικαιουχος θα σου δωσουν επιπλεον πληροφοριες. Περνώ τηλεφωνο αλλά λόγω αργίας θα σκάσω χαχα. Δηλαδή η τράπεζα θα έχει παραπάνω αρχεία πχ αριθμό κάρτας και σε ποιον ανήκει ;πάντως τη δική μου την έχω γι'αυτό δε σκέφτομαι αμέσως απατη 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν τους ρωτάς;Τους συνδικαιούχους. Δε μπόρεσα να τον βρω ...και μέχρι τώρα ποτέ δεν έκανε κάποια κίνηση σε αυτόν τον λογαριασμό .... 2
MariaLog Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 ο συνδικαιουχος μπορει να τραβηξει απο ατμ μονο με την καρτα σου . απο το ebanking μπορει να στειλει λεφτα σε αυτον
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δηλαδη συνδικαιουχοι ποσοι ειναι; ενας λοχος, και δεν μπορεις τον να βρεις; επίσης πολύ πιο απλα θα το λυσεις αν θα πάρεις τλφ στην τράπεζα Μόλις τώρα, MariaLog είπε ο συνδικαιουχος μπορει να τραβηξει απο ατμ μονο με την καρτα σου . απο το ebanking μπορει να στειλει λεφτα σε αυτον Ο συνδικαιουχος λειτουργεί ακριβώς οπως ο δικαιούχος χωρίς κανενα περιορισμό
Efgedi4970 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Στο Εbanking βλέπω μόνο ΑΤΜ όχι αριθμό κάρτας ,άραγε στην τράπεζα υπάρχει καταγεγραμμένο .....θέλω να μάθω αν έγινε από κάποιο συνδικαιούχο πριν δηλωσω απάτη..... Περνώ τηλεφωνο αλλά λόγω αργίας θα σκάσω χαχα. Δηλαδή η τράπεζα θα έχει παραπάνω αρχεία πχ αριθμό κάρτας και σε ποιον ανήκει ;πάντως τη δική μου την έχω γι'αυτό δε σκέφτομαι αμέσως απατη Δε μπόρεσα να τον βρω ...και μέχρι τώρα ποτέ δεν έκανε κάποια κίνηση σε αυτόν τον λογαριασμό .... Είναι ο πρώην σύζυγος δεν τον βρίσκω ,από όσο ξέρω δεν είχε κάρτα είχα μόνο εγώ ....
MariaLog Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ο συνδικαιουχος λειτουργεί ακριβώς οπως ο δικαιούχος χωρίς κανενα περιορισμό η καρτα ειναι συνδεδεμενη με τον κυριο λογαριασμο σου, οχι σε λογαριασμους που εισαι συνδιακιουχος. ειμαι συνδιακιουχος σε λογαριασμους του πατερα μου και στο ατμ οταν βαζω την καρτα βλεπω μονο τον δικο μου.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Είναι ο πρώην σύζυγος δεν τον βρίσκω ,από όσο ξέρω δεν είχε κάρτα είχα μόνο εγώ .... Πανε αυτά χαμένα 😁 1
archer100 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Είναι ο πρώην σύζυγος δεν τον βρίσκω ,από όσο ξέρω δεν είχε κάρτα είχα μόνο εγώ .... Εβγαλε δικη του καρτα και εκανε αναληψη 6 λεπτά πριν, MariaLog είπε η καρτα ειναι συνδεδεμενη με τον κυριο λογαριασμο σου, οχι σε λογαριασμους που εισαι συνδιακιουχος. ειμαι συνδιακιουχος σε λογαριασμους του πατερα μου και στο ατμ οταν βαζω την καρτα βλεπω μονο τον δικο μου. Δεν εχει σημασια αν εισαι κυριος δικαιουχος η οχι. Μπορεις καλιστα να συνδεσεις με την καρτα περισσοτερους απο εναν λογαριασμους, συμπεριλαμβανομενων και αυτων που δεν εισαι κυριος δικαιουχος, αλλα συνδικαιουχος 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, MariaLog είπε η καρτα ειναι συνδεδεμενη με τον κυριο λογαριασμο σου, οχι σε λογαριασμους που εισαι συνδιακιουχος. ειμαι συνδιακιουχος σε λογαριασμους του πατερα μου και στο ατμ οταν βαζω την καρτα βλεπω μονο τον δικο μου. Και αν δεν εχεις κύριο λογαριασμό σε αυτη την τραπεζα και είσαι μόνο συνδικαιούχος Δυσκολακι ε;;
Bitbit Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, MariaLog είπε η καρτα ειναι συνδεδεμενη με τον κυριο λογαριασμο σου, οχι σε λογαριασμους που εισαι συνδιακιουχος. ειμαι συνδιακιουχος σε λογαριασμους του πατερα μου και στο ατμ οταν βαζω την καρτα βλεπω μονο τον δικο μου. λάθος. η κάρτα δε συνδέεται μόνο σε έναν λογαριασμό. Βάζεις την καρτούλα σου στο ΑΤΜ και όταν φτάσει στο σημείο, σου βγάζει να επιλέξεις από το ποιο λογαριασμό θα γίνει η κίνηση. Απλά είναι ένας λογαριασμός που φαίνεται σαν πρώτος 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις