kyrios82 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας, είναι μόνιμα αναμμένο το κόκκινο led στο tower πρέπει να ανησυχώ για κάτι ή πρέπει να κάνω κάτι? συνήθως αναβόσβηνε ,τις τελευταίες 2 μέρες είναι μόνιμα αναμμένο.
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, kyrios82 είπε Καλησπέρα σας, είναι μόνιμα αναμμένο το κόκκινο led στο tower πρέπει να ανησυχώ για κάτι ή πρέπει να κάνω κάτι? συνήθως αναβόσβηνε ,τις τελευταίες 2 μέρες είναι μόνιμα αναμμένο. Ποιο κουτί έχεις? Υπόλοιπα specs?
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kyrios82 είπε είναι μόνιμα αναμμένο το κόκκινο led στο tower Αν είναι δίπλα/ κάτω από το μπλε, τότε είναι αυτό της χρήσης δίσκου. Αυτό σημαίνει είτε ότι ο δίσκος λειτουργεί μόνιμα, είτε ότι κόλλησε η ένδειξη (εμένα στο λάπτοπ συνέβη το ανάποδο να μην ανάβει καθόλου, μέχρι που έκανα επανεκκίνηση και έφτιαξε). Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από Τέρης Α. 1
kyrios82 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν είναι δίπλα/ κάτω από το μπλε, τότε είναι αυτό της χρήσης δίσκου. Αυτό σημαίνει είτε ότι ο δίσκος λειτουργεί μόνιμα, είτε ότι κόλλησε η ένδειξη (εμένα στο λάπτοπ συνέβη το ανάποδο να μην ανάβει καθόλου, μέχρι που έκανα επανεκκίνηση και έφτιαξε). Ναι αυτό το led είναι...κάνω επανεκκίνηση αλλά τα ίδια... ο δίσκος που διαβάζει τα windows είναι ή μπορεί και κάποιος άλλος που έχω επάνω γιατί έχω 3 σύνολο. update δεν αναγνώριζε έναν απο τους δίσκους, τον έβγαλα και τον ξαναέβαλα κι δείχνει να λειτουργεί σωστά και αναβοσβήνει όπως πριν το led... υπάρχει περίπτωση να χαιρετάει ο δίσκος σε λίγο καιρό? Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από kyrios82
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, kyrios82 είπε ο δίσκος που διαβάζει τα windows είναι ή μπορεί και κάποιος άλλος που έχω επάνω γιατί έχω 3 σύνολο. Μπορείτε να το δείτε από τη διαχείριση εργασιών. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα