Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

είναι μόνιμα αναμμένο το κόκκινο led στο tower πρέπει να ανησυχώ για κάτι ή πρέπει να κάνω κάτι?

συνήθως αναβόσβηνε ,τις τελευταίες 2 μέρες είναι μόνιμα αναμμένο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyrios82 είπε

Καλησπέρα σας,

είναι μόνιμα αναμμένο το κόκκινο led στο tower πρέπει να ανησυχώ για κάτι ή πρέπει να κάνω κάτι?

συνήθως αναβόσβηνε ,τις τελευταίες 2 μέρες είναι μόνιμα αναμμένο.

Ποιο κουτί έχεις? Υπόλοιπα specs? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kyrios82 είπε

είναι μόνιμα αναμμένο το κόκκινο led στο tower

Αν είναι δίπλα/ κάτω από το μπλε, τότε είναι αυτό της χρήσης δίσκου. Αυτό σημαίνει είτε ότι ο δίσκος λειτουργεί μόνιμα, είτε ότι κόλλησε η ένδειξη (εμένα στο λάπτοπ συνέβη το ανάποδο να μην ανάβει καθόλου, μέχρι που έκανα επανεκκίνηση και έφτιαξε).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αν είναι δίπλα/ κάτω από το μπλε, τότε είναι αυτό της χρήσης δίσκου. Αυτό σημαίνει είτε ότι ο δίσκος λειτουργεί μόνιμα, είτε ότι κόλλησε η ένδειξη (εμένα στο λάπτοπ συνέβη το ανάποδο να μην ανάβει καθόλου, μέχρι που έκανα επανεκκίνηση και έφτιαξε).

Ναι αυτό το led είναι...κάνω επανεκκίνηση αλλά τα ίδια... ο δίσκος που διαβάζει τα windows είναι ή μπορεί και κάποιος άλλος που έχω επάνω γιατί έχω 3 σύνολο.

update

δεν αναγνώριζε έναν απο τους δίσκους, τον έβγαλα και τον ξαναέβαλα κι δείχνει να λειτουργεί σωστά και αναβοσβήνει όπως πριν το led...

υπάρχει περίπτωση να χαιρετάει ο δίσκος σε λίγο καιρό?

Επεξ/σία από kyrios82
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, kyrios82 είπε

ο δίσκος που διαβάζει τα windows είναι ή μπορεί και κάποιος άλλος που έχω επάνω γιατί έχω 3 σύνολο.

Μπορείτε να το δείτε από τη διαχείριση εργασιών.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...