Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NickTG είπε

Για ποιον υπότιτλο ακριβώς μιλάμε? 

μαλλον αναφερεται στη πρροφητεια του γεροντα παισιου «Δε θα έχουμε E3 αλλά θα είναι σαν να έχουμε»…

Δημοσ.

Μην δίνεται σημασία παιδιά, ένα fanboy της SONY που κλαίει κοιτώντας από το παράθυρο είμαι

• Like 4
Δημοσ.

Κρατάω 2 το πολύ 3 παιχνίδια από την παρουσίαση που ξεχώριζαν

Εχει αρχίσει και γίνετε το Netflix του Gaming η ms με πολλά παιχνίδια και χαμιλη ποιότητά. 

Απορώ πως δεν αναφέρει κανείς το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια είχαν comic book style γραφικά  Με χαμιλο detail

• Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 6xXx6 είπε

Εχει αρχίσει και γίνετε το Netflix του Gaming η ms με πολλά παιχνίδια και χαμιλη ποιότητά. 

Απορώ πως δεν αναφέρει κανείς το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια είχαν comic book style γραφικά  Με χαμιλο detail

Κανεις πλακα τωρα ετσι ? 

κατσε παιξε το last of us - remake .... 

#ΕΛΕΟΣ

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dskoul είπε

Κανεις πλακα τωρα ετσι ? 

#ΕΛΕΟΣ

facepalm-icegif-2.gif

Επεξ/σία από 6xXx6
Δημοσ.

εν τω μεταξύ παίζει πολλοί να μην είδαν καν την παρουσίαση αφού αναφέρουν ανακρίβειες τη μια μετά την άλλη, έχουν δοθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες στην ίδια την παρουσίαση (δεν είναι άποψη μου, είναι γεγονός για όποιον την έχει δει) και για το τι νέο φέρνει το Forza Motorsport, το Starfield, το ότι δεν υπάρχει καν το αστείο επιχείρημα comic book graphics κλπ, και γενικά τα νέα games της Bethesda στο Showcase της.

Άλλο "λεω την προσωπική μου άποψη επί αυτού που είδα κ ειπώθηκε" (σεβαστά τα γούστα όλων) κ αλλο "πετάω ότι μου κατέβει στο κεφάλι, λες κ παίρνω μισθό για να γράφω ανοησίες"!

Ένα κλικ μακριά κ μιάμιση ώρα διάρκεια είναι η παρουσίαση, μπορεί να τη δει ο οποιοσδήποτε και θα καταλάβει και υλικό και φιλοσοφία και ποσότητα και ποιότητα και τη διαφορά στη λεπτομέρεια. 

Δεν έχει προηγούμενο απλά τέτοιο showcase κατά την άποψή μου και ασχολούμαι κοντά 40 χρόνια με το gaming όλων των ειδών χωρίς παρωπίδες, έχοντας σχεδόν κάθε κονσόλα που βγήκε. Το σωστό να λέγεται, δεν υπάρχει αντίπαλος με τέτοιο Showcase. Κ όποιος βάλει έστω κ ενα μήνα gamepass θα το καταλάβει από την πρώτη μέρα. 

Cheers 

• Like 5
Δημοσ.

ειμαι χαλαρος και χαζευω το στριμ μιας που ουτε xbox εχω ουτε παιζω πλεον.
σκαει ο kojima και χ3$t^#@ πανω μου. Και εκει που εχω ηδη ανοιξει νεα καρτελα και ψαχνω ποσο κανει η συνδρομη του gamepass... απλα εφυγε απο τη σκηνη και εμεινα με το.... gamepad στο χερι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dskoul είπε

Κανεις πλακα τωρα ετσι ? 

#ΕΛΕΟΣ

Χαχαχα αυτο που παιζουν god of war και last of us.. τα πιο βαρετά παιχνίδια εβερ.. μιλαμε κλαίω απο τα γέλια με την ασχετοσύνη τους. Μόνο το wipeout αξιζει για μένα απο sony και έκλεισαν το studio. Γελάει ο κόσμος πια.

• Like 2
Δημοσ.

Είχε πολλά παιχνίδια για μένα που αν θα έπρεπε να δώσεις 70-80 ευρώ για να τα παίξεις όπως στο PS απλά θα τα προσπερνούσες για κάτι καλύτερο γιατί στην τελική θα ξόδευες +800 ευρώ μόνος για παιχνίδια σε ένα 12 μηνο αλλά με το gamepass μπορείς να τα παίξεις/δοκιμάσεις day 1 σχεδον δωρεάν.

Παιχνίδια όπως το As Dusk Falls, Pentiment, Redfall, Ara History untold, Wo Long, Ark 2, Ereban. Ravenlok, Cocoon, Benedict Fox,Persona 3/4/5.

Είχε επίσης παιχνίδια που απλά πρέπει να πληρώσεις full price και να τα παίξεις day 1 εκ των οποίων τα μισά και πάνω θα είναι πάλι διαθέσιμα στο gamepass έτσι κι αλλιώς.

Παιχνίδια όπως, Diablo 4, Starfield, Forza Motorsport, Stalker 2, A Plague Tale Requiem, Grounded 1.0, Scorn.

Όλα τα παραπάνω μαζί με την συμφωνία με την Riot  και τα μεγάλα update σε ήδη αξιόλογα παιχνίδια όπως Flight Simulator, Forza Horizon dlc, Elder Scrolls online κλπ και φυσικά τις μεγάλες κυκλοφορίες των non console exclusive. 

Όλα στους επόμενους 12 μήνες...

Απο το δεν έχει παιχνίδια το Xbox πήγαμε στο δεν υπάρχει χρόνος να παίξεις ούτε τα μισά παιχνίδια του Xbox.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επί της ευκαιρίας που σας έχω εδώ , έχετε κανένα οδηγό για να ανανεώσω φθηνά το Gamepass μου. Σε μερικούς μήνες κλείνει η τριετία που αγόρασ με τον γνωστό τρόπο ( Gold to Ultimate)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aelaos είπε

Επί της ευκαιρίας που σας έχω εδώ , έχετε κανένα οδηγό για να ανανεώσω φθηνά το Gamepass μου. Σε μερικούς μήνες κλείνει η τριετία που αγόρασ με τον γνωστό τρόπο ( Gold to Ultimate)

δες το αναλογο θρεντ 
με 75 ευρω εισαι κομπλε για 3 χρονα ! 

(παλι με το γνωστο τροπο .... )

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχει πέσει η ποιότητα των gamers που κρίνουν έναν τίτλο από το αν έχουν "comic book style γραφικά  Με χαμιλο detail" και όχι από το gameplay και γενικότερα το σύνολο ενός παιχνιδιού. 

Είναι αυτοί που μεγάλωσαν με εντυπωσιακά γραφικα και από gameplay πατάνε ένα κουμπάκι από εδώ, ένα κουμπάκι εκεί με χίλια δυο QTEs και "κινηματογραφικο ρεαλισμό". 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως χαίρομαι που είστε άτομα συζητήσιμα και σέβεται ο καθένας την άποψη του άλλου χωρίς να απαξιώνετε και να προσπαθείτε να επιβάλετε τη δική σας.

Γνήσιο Ίντερνετ

Δημοσ.

Έσπειρε η MS, πολύ καλή παρουσίαση και με πολλά παιχνίδια. Σε "κολασμένο" επίπεδο η ανυπομονησία για Diablo 4. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...