eselor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Στις 22/6/2022 στις 10:22 ΠΜ, samsunglife είπε Κατάφερες να μάθεις (εσύ ή και κάποιος άλλος) αν συνδυάζονται τιμολόγιο και επιστροφή;;; Μιλάμε πάντα για αγορά ενός (1) κινητού, έτσι; όχι να πας να αγοράσεις καμιά δεκαριά... Τι έγινε : Πήγα αγόρασα το προϊόν στην πλήρη αξία του π.χ. 1000 ευρώ. Τους είπα πως θέλω και την αποφορολόγηση, μου είπαν να πληρώσω το πλήρες ποσό και μετά θα μου περάσουν και την αποφορολόγηση εντός ολίγον ημερών. Αποτέλεσμα. Έδωσα 1000 ευρώ. Την ίδια μέρα μου έδωσαν 200 ευρώ στην Eurobank με το πρόγραμμα επιστροφής. Μετά από 3 εργάσιμες, επεστράφη και το 24% του ΦΠΑ (δηλαδή περίπου 194 ευρώ) στην κάρτα μου. Οπότε απλά χρειάζεσαι το αρχικό κεφάλαιο. Εντός εβδομάδας έχεις και τα 2 ποσά πίσω. 1
samsunglife Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Αυτό είναι super-duper γιατί πήρες 20% επιστροφή ΚΑΙ στο ΦΠΑ (που επί της ουσίας δεν πλήρωσες)!!! Απλά δεν καταλαβαίνω πώς το έκαναν; στο τιμολόγιο τι ζωγράφισαν; 1
Vincanity Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) η επιστροφή γίνεται ανεξαρτητα με το αν μπουν δόσεις ή πληρωθεί όλο το ποσό με κάρτα? είδα ότι γραφει "Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει με την προϋπόθεση ότι θα εξοφληθεί το σύνολο της αξίας αγοράς των συμμετεχόντων σε αυτήν προϊόντων έως και 23.06.2022." Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Vincanity
eselor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Πλέον μιλάμε για ιστορία μεν, παρόλα αυτά πρέπει να ειπωθεί πως πολλές φορές εξαρτάται και από τον υπάλληλο που εξυπηρετεί. Είναι Super duper, ακριβώς. Πήρα S21 FE 8/256 την 2η μέρα της προσφοράς, όταν την τιμή δεν την είχε ανεβάσει ακόμα, αρχική 669, τελική ~430€. Πολύ ευχαριστημένος. Από όσο έμαθα, όταν ίσχυε η προσφορά και στον αδερφό του Media στα Public δέχονταν και αυτοί τον συνδυασμό. Να το ξέρουμε for future references. 1
tollisth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, eselor είπε Πλέον μιλάμε για ιστορία μεν, παρόλα αυτά πρέπει να ειπωθεί πως πολλές φορές εξαρτάται και από τον υπάλληλο που εξυπηρετεί. Είναι Super duper, ακριβώς. Πήρα S21 FE 8/256 την 2η μέρα της προσφοράς, όταν την τιμή δεν την είχε ανεβάσει ακόμα, αρχική 669, τελική ~430€. Πολύ ευχαριστημένος. Από όσο έμαθα, όταν ίσχυε η προσφορά και στον αδερφό του Media στα Public δέχονταν και αυτοί τον συνδυασμό. Να το ξέρουμε for future references. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις με την αγορά έχεις και 4 μήνες δωρεάν youtube premium 1
suffocater Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Στις 21/6/2022 στις 9:50 ΠΜ, tollisth είπε Ανετα μια ήμερα με βαριά χρήση και ανετα 2 ημέρες με χαλαρή προς μέτρια χρήση,την περίμενα χειρότερη σύμφωνα με κάποια reviews καμία σχέση ομως,ίσως διορθώθηκε στην πορεία με τα updates αλλά όπως και να εχει δεν τίθεται θέμα μπαταριάς την ημέρα την βγάζω ανετα χωρίς περιορισμούς Eπιβεβαιώνω 1
eselor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2022 στις 9:50 ΠΜ, tollisth είπε Ανετα μια ήμερα με βαριά χρήση και ανετα 2 ημέρες με χαλαρή προς μέτρια χρήση,την περίμενα χειρότερη σύμφωνα με κάποια reviews καμία σχέση ομως,ίσως διορθώθηκε στην πορεία με τα updates αλλά όπως και να εχει δεν τίθεται θέμα μπαταριάς την ημέρα την βγάζω ανετα χωρίς περιορισμούς Επιβεβαιώνω και εγώ. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι για όποιον τον ενοχλεί το bloatware και δεν θέλει root, υπάρχει η λύση του ADB AppControl. Βρήκα την υγειά μου. Προσοχή παρόλα αυτά τι θα διώξετε, διότι μπορείς να τα διώξεις όλα. Π.χ. στην αρχή αφαίρεσα και το VoLTE και wifi calling. Θελει λιγακι ψαξιμο, στείλτε pm αν θελετε βοήθεια. ' Βελτιώνει και μπαταρία. Με 85% μαξ, μου βγάζει 7 ώρες SOT πλεον. Πολύ ικανοποιημένος. (Είμαι off - topic, σορρυ για αυτά) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από eselor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα