Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, ανέβασαν κάποιες τιμές. Είναι διότι είχαν τόσες "φοβερές" προσφορές που είπαν "μη μας κλέψουν κιόλας".

Κουράστηκα με τις τακτικές αυτές.

• Like 3
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/6/2022 στις 5:58 ΜΜ, andreas1gr είπε

Screenshot_20220614-175632_Chrome.jpg

Όσο για αυτό, στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για λιανική και όχι χονδρική, οπότε ακόμα είμαι με ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν το δεχτούν ή όχι. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν μου έχουν καν έτοιμη την παραγγελία στο κατάστημα που ήταν "άμεσα διαθέσιμη". Οπότε αναμένουμε. Ελπίζω να προλάβω την προσφορά.

Δημοσ.

Ποιο από τα Redmi Note 10 5g - Redmi Note 11 4g - Samsung Galaxy A32 5g για απλή χρήση(ίντερνετ, βιντεοκλήσεις, email, messenger );

Δημοσ.

Για την απόδοση των πόντων είναι υπεύθυνο  το κατάστημα  ή η τράπεζα? Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες από public,με επιστροφή  20% και υποτίθεται σε 5 μέρες θα έμπαινε το 10% των πόντων και το υπόλοιπο  σε 30 μέρες. Δεν έχω πάρει καμία επιστροφή 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Για την απόδοση των πόντων είναι υπεύθυνο  το κατάστημα  ή η τράπεζα? Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες από public,με επιστροφή  20% και υποτίθεται σε 5 μέρες θα έμπαινε το 10% των πόντων και το υπόλοιπο  σε 30 μέρες. Δεν έχω πάρει καμία επιστροφή 

Αν αναφέρεσαι στο πρόγραμμα της eurobank που δεν εχει σχέση με πόντους βαριά σε 3 ημέρες σου έχουν πιστώσει τα χρήματα  

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία πάντως, με το που πλήρωσα μπήκε ολόκληρο το ποσό της επιστροφής. Πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, angelucky είπε

https://www.mediamarkt.gr/product/smartphones-smartliving/smartphones/smartphone-samsung-galaxy-s21-fe-5g-256gb-olive-green/1668813 γνωμες για αυτο εχουμε? υπαρχει κατι αντιστοιχο στα λεφτα του με την επιστροφη? απο θεμα καμερων με ενδιαφερει περισσοτερο!

Το έιχα πάρει όταν έπαιζε μαζί με τα galaxy buds 2 το 8/256 στα 620 πριν ένα μήνα,η συσκευή είναι εξαιρετική σε όλα προσωπικά την θεωρώ την ποιο πλήρες συσκευή για το 2022 αναλογικά της τιμής πραγματικά δεν της λείπει τίποτα από τα χαρακτηριστικά η συσκευή είναι τοπ τώρα από θέμα καμερών είναι εξαιρετικές ειδικά στο βίντεο πάρα πολύ καλή ποιότητα στο 4k 60 φτάνει στα 80mbs μ.ο πάρα πολύ καλά όπως επίσης και η σταθεροποιηση που έχει είναι πάρα πολύ καλή γενικά πολύ ευχαριστημένος με την συσκευή,vfm σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει ποιο ολοκληρωμένη συσκευή όπως επίσης υποστηρίξει λογισμικού μέχρι android 16 με ότι συνεπάγεται αυτό

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tollisth είπε

Το έιχα πάρει όταν έπαιζε μαζί με τα galaxy buds 2 το 8/256 στα 620 πριν ένα μήνα,η συσκευή είναι εξαιρετική σε όλα προσωπικά την θεωρώ την ποιο πλήρες συσκευή για το 2022 αναλογικά της τιμής πραγματικά δεν της λείπει τίποτα από τα χαρακτηριστικά η συσκευή είναι τοπ τώρα από θέμα καμερών είναι εξαιρετικές ειδικά στο βίντεο πάρα πολύ καλή ποιότητα στο 4k 60 φτάνει στα 80mbs μ.ο πάρα πολύ καλά όπως επίσης και η σταθεροποιηση που έχει είναι πάρα πολύ καλή γενικά πολύ ευχαριστημένος με την συσκευή,vfm σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει ποιο ολοκληρωμένη συσκευή όπως επίσης υποστηρίξει λογισμικού μέχρι android 16 με ότι συνεπάγεται αυτό

Απο μπαταρια μερια πώς παμε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, wolfskinn είπε

Απο μπαταρια μερια πώς παμε?

Ανετα μια ήμερα με βαριά χρήση και ανετα 2 ημέρες με χαλαρή προς μέτρια χρήση,την περίμενα χειρότερη σύμφωνα με κάποια reviews καμία σχέση ομως,ίσως διορθώθηκε στην πορεία με τα updates αλλά όπως και να εχει δεν τίθεται θέμα μπαταριάς την ημέρα την βγάζω ανετα χωρίς περιορισμούς

Δημοσ.
Στις 16/6/2022 στις 2:38 ΜΜ, eselor είπε

Όσο για αυτό, στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για λιανική και όχι χονδρική, οπότε ακόμα είμαι με ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν το δεχτούν ή όχι. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν μου έχουν καν έτοιμη την παραγγελία στο κατάστημα που ήταν "άμεσα διαθέσιμη". Οπότε αναμένουμε. Ελπίζω να προλάβω την προσφορά.

Κατάφερες να μάθεις (εσύ ή και κάποιος άλλος) αν συνδυάζονται τιμολόγιο και επιστροφή;;; 

Μιλάμε πάντα για αγορά ενός (1) κινητού, έτσι; όχι να πας να αγοράσεις καμιά δεκαριά... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Πηρα τηλ μπορεις κανονικα αν δεν επιλεξεις καποια απο τις μειωσεις φπα πχ 39α

Οπότε δεν μπορείς να κάνεις αποφορολογηση ΚΑΙ να πάρεις επιστροφή 20% στην καθαρή αξία για αγορά ενός κινητού! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...