Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διαφήμιζε εχθές στην tv απο 13/6/2022 εως 23/6/2022,αναφέρεται επισης στο site της επιστροφής στην σελίδα τους δεν γραφεί ακόμη κατι ίσως λογού τριήμερου θα γραφεί από αύριο

https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-media-markt

https://www.mediamarkt.gr/

(Apple εκτός)   

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστούμε TS!

Παρόλα αυτά ρε παιδιά, πήρα τηλ για συνδυασμό 20% επιστροφής και 39α αλλά μου είπανε ή το ένα ή το άλλο. Έτσι χάνει λίγο τον σκοπό της η "προσφορά".

Με 39α + 20% επιστροφή είχα βάλει στο μάτι ένα Samsung.

Για πείτε, μήπως πάει ανάλογα τον υπάλληλο; Διότι ο ένας μου τα μασούσε, ο άλλος μου το επιβεβαίωσε ότι δεν γίνεται, ενώ δεν γράφει κάτι διότι το 39α δεν πρόκειται για έκπτωση, αλλά για αποφορολόγηση.

Δημοσ.

Το γράφει στους ορους ότι δεν γίνεται, πάντως αρκετές συσκευές βγαίνουν παρα πολύ καλα ποιο κάτω από skroutz με διάφορα κιόλας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tollisth είπε

Το γράφει στους ορους ότι δεν γίνεται, πάντως αρκετές συσκευές βγαίνουν παρα πολύ καλα ποιο κάτω από skroutz με διάφορα κιόλας

Από περιέργεια, ποια κινητά βρήκες που βγαίνουν πάρα πολύ καλά; Εγώ καμιά δεκαριά που κοίταξα βγαίνουν ένα 10αρικο περίπου πιο ακριβά από Σκρούτζ. Γενικά πολύ μουφα η προσφορά κατά την γνώμη μου. Μόνο το Ζ fold βγαίνει ένα 50αρικο κάτω από Σκρούτζ αλλά σιγά τώρα. Κοροϊδία για εμένα η προσφορά αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29 λεπτά πριν, souvlakomanis είπε

Από περιέργεια, ποια κινητά βρήκες που βγαίνουν πάρα πολύ καλά; Εγώ καμιά δεκαριά που κοίταξα βγαίνουν ένα 10αρικο περίπου πιο ακριβά από Σκρούτζ. Γενικά πολύ μουφα η προσφορά κατά την γνώμη μου. Μόνο το Ζ fold βγαίνει ένα 50αρικο κάτω από Σκρούτζ αλλά σιγά τώρα. Κοροϊδία για εμένα η προσφορά αυτή.

Προφανώς δεν κοίταξες καλα αλλά μπήκες στον κοπο να γράψεις ότι είναι μουφα 

ενδεικτικά

Samsung Galaxy S22 απο 800 στο skroutz,στα 640 με την έκπτωση

Samsung Galaxy S21 FE 8/256 670 στο skroutz,536 με την έκπτωση

Δεν το λες και κοροϊδία, προφανώς δεν θα είναι όλα όπως πάντα αλλά υπάρχουν κομμάτια που αξίζουν 

Επεξ/σία από tollisth
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tollisth είπε

ενδεικτικά

Δεν το λες και κοροϊδία, προφανώς δεν θα είναι όλα όπως πάντα αλλά υπάρχουν κομμάτια που αξίζουν 

Φίλε με ποιο τρόπο θα πάρω το s22 στα 640;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, eselor είπε

Ευχαριστούμε TS!

Παρόλα αυτά ρε παιδιά, πήρα τηλ για συνδυασμό 20% επιστροφής και 39α αλλά μου είπανε ή το ένα ή το άλλο. Έτσι χάνει λίγο τον σκοπό της η "προσφορά".

Με 39α + 20% επιστροφή είχα βάλει στο μάτι ένα Samsung.

Για πείτε, μήπως πάει ανάλογα τον υπάλληλο; Διότι ο ένας μου τα μασούσε, ο άλλος μου το επιβεβαίωσε ότι δεν γίνεται, ενώ δεν γράφει κάτι διότι το 39α δεν πρόκειται για έκπτωση, αλλά για αποφορολόγηση.

Screenshot_20220614-175632_Chrome.jpg

6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

799x-20%= 639€

Screenshot_20220614-180045_Chrome.jpg

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αν έχεις καρτα eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή κανεις την αγορά κανονικά στα 800 και σε μια-δυο ήμερες σε γυρίζει το 20% δηλαδή 160 ευρώ οπότε σε βγαίνει στα 640

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tollisth είπε

ενδεικτικά

Αυτό ακριβώς δεν έγραψα πιο πάνω; Δεν σε ειρωνεύτηκα απλά ρώτησα όντως ποια κινητά βρήκες γιατί εγώ δεν βρήκα τίποτα γιατί πρέπει για όλα πάντα να ειρωνευομαστε; Για εμένα έγραψα ότι είναι μουφα γιατί πέρα από τα samsung άνω των 600-700 τα υπόλοιπα δεν βγαίνουν πιο φθηνά. Οπότε όταν κατά 95% τα προϊόντα με την προσφορά αυτή είναι πάλι πιο ακριβά από τα πιο φθηνά του Σκρουτζ για εμένα είναι μουφα. Ναι θα πάρεις εγγύηση καταστήματος και οκ συμφωνώ. Αυτό που έβαλες πάνω είναι όντως τίμια προσφορά αλλά μέχρι εκεί. Όποιος ψάχνει κάτι οικονομικότερο δεν νομίζω να βρει κάτι πιο φθηνό από Σκρούτζ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, souvlakomanis είπε

Αυτό ακριβώς δεν έγραψα πιο πάνω; Δεν σε ειρωνεύτηκα απλά ρώτησα όντως ποια κινητά βρήκες γιατί εγώ δεν βρήκα τίποτα γιατί πρέπει για όλα πάντα να ειρωνευομαστε; Για εμένα έγραψα ότι είναι μουφα γιατί πέρα από τα samsung άνω των 600-700 τα υπόλοιπα δεν βγαίνουν πιο φθηνά. Οπότε όταν κατά 95% τα προϊόντα με την προσφορά αυτή είναι πάλι πιο ακριβά από τα πιο φθηνά του Σκρουτζ για εμένα είναι μουφα. Ναι θα πάρεις εγγύηση καταστήματος και οκ συμφωνώ. Αυτό που έβαλες πάνω είναι όντως τίμια προσφορά αλλά μέχρι εκεί. Όποιος ψάχνει κάτι οικονομικότερο δεν νομίζω να βρει κάτι πιο φθηνό από Σκρούτζ.

Ούτε εγώ σε ειρωνεύτικα ούτε έχω τέτοια διάθεση αυτό που έγραψα δεν ήταν ειρωνεία αλλά πάντα σε ένα θέμα ξεφεύγει η συζήτηση είναι δεν είναι προσφορά και γεμίζει το θέμα τζάμπα όπως έγραψα και πριν σίγουρα δεν είναι όλα αλλά και όπως το θέτεις,προσωπικά θα προτιμήσω να το πάρω από κάπου επώνυμα έστω και 10 € ποιο φθηνά για τους γνωστούς λόγους σε σχέση με κάποια καταστήματα από σκρουτζ 

Δημοσ.

Κρίμα ήμουν έτοιμος να πάρω το mi10 ,σε παρόμοια προσφορά στο public γινόταν και αποφορολογηση και μετά εμπαινε και το 20%. Έτσι προσωπικά δεν με συμφέρει αφού δικαιουμαι 39α. Παρολαυτα όντως υπάρχουν 2-3καλες περίπτωσεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, barman_ είπε

Βρήκε κάποιος κάτι αξιόλογο στα 200-300?

το Α52S βγαίνει σε αξιοπρεπή τιμή ιδίως αν κάποιος θέλει να βάλει και καμιά δόση

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, paiktaras69 said:

το Α52S βγαίνει σε αξιοπρεπή τιμή ιδίως αν κάποιος θέλει να βάλει και καμιά δόση

ετσι το σκεφτηκα και γω,αλλα βλεπω βγαινει κανενα 100ρι παραπανω απο το σκρουτζ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, barman_ είπε

ετσι το σκεφτηκα και γω,αλλα βλεπω βγαινει κανενα 100ρι παραπανω απο το σκρουτζ

όχι βρε συ, 260 vs 300 Περίπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...