KalVaios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Γεια σας παιδιά, πριν ένα μήνα (23 Απριλίου για την ακρίβεια), παρήγγειλα ένα τριποδάκι για το κινητό από το Joom (Τζουμ). Στο τέλος του προηγούμενου μήνα (30 Μαίου 09:42 το πρωί), μου αναφέρει στην παρακολούθηση του δέματος στην εφαρμογή, ότι το δέμα θα φτάσει σύντομα στη χώρα προορισμού. Έχω βάσιμες υποψίες ότι κάτι μπορεί να συνέβη είτε με το δέμα είτε με το μέσο που θα παρευρίσκεται το δέμα. Μπήκα πρίν λίγες ώρες στη σελίδα της PostNL, και στο σημείο χρονικής διάρκειας παράδοσης αναφέρει ο χρόνος παράδοσης από την Ολλανδία στην Ελλάδα είναι 3 έως 6 μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας, να είστε καλά και να έχετε μια ευχάριστη μέρα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 13/6/2022 στις 1:24 ΠΜ, KalVaios είπε Γεια σας παιδιά, πριν ένα μήνα (23 Απριλίου για την ακρίβεια), παρήγγειλα ένα τριποδάκι για το κινητό από το Joom (Τζουμ). Στο τέλος του προηγούμενου μήνα (30 Μαίου 09:42 το πρωί), μου αναφέρει στην παρακολούθηση του δέματος στην εφαρμογή, ότι το δέμα θα φτάσει σύντομα στη χώρα προορισμού. Έχω βάσιμες υποψίες ότι κάτι μπορεί να συνέβη είτε με το δέμα είτε με το μέσο που θα παρευρίσκεται το δέμα. Μπήκα πρίν λίγες ώρες στη σελίδα της PostNL, και στο σημείο χρονικής διάρκειας παράδοσης αναφέρει ο χρόνος παράδοσης από την Ολλανδία στην Ελλάδα είναι 3 έως 6 μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας, να είστε καλά και να έχετε μια ευχάριστη μέρα Κίνα παραγγελίες μέσος χρόνος παράδοσης είναι από 45 μέρες και πάνω μπορεί κατά περιπτώσεις να πιάσεις και 3 μηνο, οπότε υπομονή αλλιώς αγορές από χώρες της ΕΕ με το αντίστοιχο καπέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα