Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αρκετα παιχνιδια ps2 k xbox και θελω να τα πουλησω. Ψαχτηκα λιγο διαδυκτιακα ακομη κ εκτος συνορων..amazon..ebay κλπ, κ ειδα ακομη κ μεταχειρισμενα να  τα εχουν τρελες τιμες. Οπως κ να εχει δεν γνωριζω τροπο να τα κοστολογησω  καπως νορμαλ. Πχ ακομα κ μοναστηρακι να  τα πηγαινα ο αλλος θα πει 10  ευρο την στιγμη που το βλεπω μεχρι κ 200+. Πως θα βρω λυση κ που συμφερει πιο πολυ να τα  βαλω για  πιθανοτητες μαζεμενα να δωθουν? ειναι αμετρητα τετοια site..marketplace  κλπ.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τιμές καθορίζονται από την σπανιότητα κάθε παιχνιδιού και από την ανάγκη που έχεις να τα πουλήσεις καθώς και από το υπολογίσιμα αντίτιμο που θα σου προσφέρει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν θες να τα ξεφορτωθείς δες σε τι τιμές πουλιούνται κατά μέσο όρο σε διάφορες πλατφόρμες κανε και μια έκπτωση και δώσε τα ....θα κάνεις κάποιον χαρούμενο ....αν πάλι θες πάλι την πιθανότητα να βγάλεις καλό κέρδος ριχτα σε ένα ντουλάπι για 20-30 χρόνια και περιμενε

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.
9 ώρες πριν, czarjuly είπε

Οι τιμές καθορίζονται από την σπανιότητα κάθε παιχνιδιού και από την ανάγκη που έχεις να τα πουλήσεις καθώς και από το υπολογίσιμα αντίτιμο που θα σου προσφέρει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν θες να τα ξεφορτωθείς δες σε τι τιμές πουλιούνται κατά μέσο όρο σε διάφορες πλατφόρμες κανε και μια έκπτωση και δώσε τα ....θα κάνεις κάποιον χαρούμενο ....αν πάλι θες πάλι την πιθανότητα να βγάλεις καλό κέρδος ριχτα σε ένα ντουλάπι για 20-30 χρόνια και περιμενε

εχω δωσει αρκετα free. Λεω καποια στιγμη να παρω κ κατι...ναι το τελευταιο  μου το ειπαν αλλα δεν το νομιζω να το  κανω. Οποτε προτεινεις το λογικο.Να δω μεσους ορους  και να τα κατεβασω λιγο  πιο κατω.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, batizisos είπε

εχω δωσει αρκετα free. Λεω καποια στιγμη να παρω κ κατι...ναι το τελευταιο  μου το ειπαν αλλα δεν το νομιζω να το  κανω. Οποτε προτεινεις το λογικο.Να δω μεσους ορους  και να τα κατεβασω λιγο  πιο κατω.

πιστευω οτι θα ειναι ο καλυτερος τροπος για να μπορεσεις να τα σπρωξεις σχετικα γρηγορα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, czarjuly είπε

πιστευω οτι θα ειναι ο καλυτερος τροπος για να μπορεσεις να τα σπρωξεις σχετικα γρηγορα

σε  καταστηματα που τα παιρνουν λογικα θα εχουν το μικροτερο κοστος...σωστα?

• Λύση
Δημοσ.
Στις 14/6/2022 στις 5:43 ΜΜ, batizisos είπε

σε  καταστηματα που τα παιρνουν λογικα θα εχουν το μικροτερο κοστος...σωστα?

δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα υποθετω θα τα παιρνουν σε πολυ χαμηλη τιμη δεδομενου οτι πρεπει να τα πουλησουν με ενα λογικο κερδος

Δημοσ.
12 ώρες πριν, czarjuly είπε

δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα υποθετω θα τα παιρνουν σε πολυ χαμηλη τιμη δεδομενου οτι πρεπει να τα πουλησουν με ενα λογικο κερδος

ετσι για  την ιστορια πρωτη απαντηση απο μαγαζι...150 ευρο 45 games ps2....οι  τιμες για το καθενα διαφορετικες. Λογικο καποιος μου ειπε για  3 φορες κατω το λιγοτερο

Δημοσ.

σε κονσολαδικα απο το σκρουτζ παιζει να στο παρουνε εως και 3 φορες κατω, απο οτι μπορουσες να το πουλησεις σε αγγελια, ειχα για παραδειγμα το forza horizon 2 για το xbox 360 και μου το επαιρναν ως μεταχειρισμενο 7,5 ευρω  και υστερα θα το εβαζαν προς πωληση 30 ευρω

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, crsweber είπε

σε κονσολαδικα απο το σκρουτζ παιζει να στο παρουνε εως και 3 φορες κατω, απο οτι μπορουσες να το πουλησεις σε αγγελια, ειχα για παραδειγμα το forza horizon 2 για το xbox 360 και μου το επαιρναν ως μεταχειρισμενο 7,5 ευρω  και υστερα θα το εβαζαν προς πωληση 30 ευρω

ναι...πανω κατω οπως τα  λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...