matsakonistisbm Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Wifi-> "ssidname"-> Disconnect = Problem solved! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Όπως λένε και οι ξένοι there ain't no such thing as a free lunch. Branch prediction με κοινή "cache" (ΒΤΒ), data memory depended prefetcher, data sharing between different processes όλα είναι πράγματα που αυξάνουν τις επιδόσεις και που δημιουργούν κενά ασφαλείας εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί να είμαι προκατειλημμένος και κακοπροαίρετος αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μετά από τόσα χρόνια η AMD/Intel/Apple δεν μπορούν να προβλέψουν αυτά τα κενά ασφαλείας. H δική μου εκτίμηση (χωρίς να πρέπει να την πάρει κάποιος πολύ σοβαρά αφού δεν έχω αντίστοιχη εξειδίκευση) είναι ότι οι εταιρείες σταθμίζουν το όφελος από τις αυξημένες επιδόσεις και την ικανότητα του τμήματος marketing να υποβαθμίσει τα vulnerabilities και καταλήγουν να αδιαφορούν για αυτά τουλάχιστον μέχρι οι reviewers να ολοκληρώσουν τα benchmarks στους νέους επεξεργαστές. Mετά το launch και τα benchmarks μπορούν να τα κάνουν patch ή να αδιαφορήσουν αν το target group τους δεν είναι σε θέση να τα κατανοήσει ή δεν το νοιάζει πραγματικά το data privacy. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Πάρτυ θα έκανε το CCCP και Xin xiping πάλι... Αυτά τα ξέρουν πριν ανακαλυφθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι τρελά μυαλά υπάρχουν στα πανεπιστήμια ρε; μετά ακους τον kwstakis123 στο insomnia να λέει στο insomnia "τα πανεπιστήμια είναι irrelevant, youtube + hands on experience for the win" και αναρωτιέσαι τι φάση... Όσο για το άρθρο, η απόδειξη αυτού που λέμε "... όσο δεν ασχολείται κανείς, είναι ασφαλές". 8 hours ago, keysmith said: δεν πειράζει, είναι το MacOS ασφαλές δεν κολλάει τίποτα να εκμεταλλευτεί (exploit) την ευπάθεια (vulnerability) .. 😜 😅 Υ.Γ. πέρα από την πλάκα ούτε σε intel/amd έδωσαν πραγματική "απειλή" τέτοιες ευπάθειες των εργαστηρίων. Μάλλον δεν είναι καθόλου εύκολο να τις εκμεταλλευτούν. Δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός, αλλά μερικές φορές μου φαίνεται ότι είναι αρκετά τρύπιο. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από NotAliki177 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Pacman attack μπροστά στην... Original "Pack-man" attack είναι ζελεδάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lost2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Θα πάρω ένα σοφό ρητό που άκουσα πριν λίγο καιρό από έναν σοφό άνθρωπο στην Ελλάδα . φτηνή ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται , το αλλάζω σε ακόμη πιο σοφό , ασφαλές cpu είναι αυτή που δεν χρησιμοποιείτε .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Άντε και στον Μ2 να ανακαλυφθεί η ευπάθεια Tetris. Κατά τάλλα προχωράμε σε μία χρονιά όπου η Apple θέλει να καταργήσει τους κωδικούς και να πάμε σε καταστάσεις με Face Id και δακτυλικά αποτυπώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Γιατί στην φωτό βάλανε Ryzen επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 [troll mode on] Καλά Mac είναι, δεν θα τρέχει και τίποτα σοβαρό... [troll mode off] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, aris.04 είπε Γιατί στην φωτό βάλανε Ryzen επεξεργαστή; Ίσως διότι και οι ιντελ από πλευράς ευπαθειών είναι σαν σουρωτήρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papercuts Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 στοιχημα οταν οι M1 φτασουν eos θα τους brickαρει η apple? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Paladin-}LoA{- είπε Ίσως διότι και οι ιντελ από πλευράς ευπαθειών είναι σαν σουρωτήρια; Η AMD εννοείς… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 15 minutes ago, aris.04 said: Η AMD εννοείς… Intel : Products and vulnerabilities (cvedetails.com) AMD : Products and vulnerabilities (cvedetails.com) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) καλα , φοβηθήκαμε Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από ethereum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Thresh είπε Intel : Products and vulnerabilities (cvedetails.com) AMD : Products and vulnerabilities (cvedetails.com) Ναι εγώ για Ryzen ρώτησα νόμιζα μπερδεύτηκε και έγραψε Intel αντί για AMD… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα