Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην υπηρεσία streaming; Θέλω να βάλω cosmote tv αλλά διστάζω για την υπηρεσία streaming επειδή φοβάμαι μην έχω κολλήματα και καθυστερήσεις.

Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος αυτός με 50mbps; Υπάρχει κάποιο άλλο γνωστό μειονέκτημα;

Δημοσ.

Απλά να χρησιμοποιεις το Box που θα σου δώσουν και όχι την εφαρμογή της τηλεόρασης, γιατι η υλοποίηση στην εφαρμογή είναι αρκετά κακή. Κατα τα άλλα, εφόσον εχεις σταθερη γραμμη (και κατα προτιμηση συνδεση με Ethernet) δε θα εχεις καποιο θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω την εφαρμογή σε samsung μια χαρά δουλεύει. 

Επίσης το δορυφορικό είναι πιο ακριβό και θα σταματήσουν μέσα στο 22' οι hybrid υπηρεσίες, όπως replay tv.

• Like 1
Δημοσ.

μια μικρή καθυστέρηση στην ροή θα έχεις αν επιλέξεις μέσω Ίντερνετ, οπότε αν είσαι κοντά σε καφέ και βλέπεις μπάλα αυτοί θα βλέπουν το γκολ πιο νωρίς 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Αν είναι μόνο αυτό το θέμα, μικρό το κακό.

Με 50ρα γραμμή δεν θα έχεις θέμα. Αλλά αν για παράδειγμα κατεβάζεις τίποτα και βλέπουν κανένα youtube άλλοι, μπορεί να σου κάνει κανένα θέμα με κόλλημα . Δεν ξέρω 100% να απαντήσω σε αυτό γιατί έχω 200ρα και δεν μου έχει κάνει εμένα ποτέ διακοπές και τα σχετικά.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω Cosmote OTT σε 50άρα γραμμή με συγχρονισμό στα 38 λόγω απόστασης και λειτουργεί μια χαρά η υπηρεσία χωρίς κολλήματα.

Στον Router (Fritz 7490) υπάρχει ρύθμιση για προτεραιότητα στα πακέτα TV και VoIP και με ενσύρματη σύνδεση στο Android Box, ακόμη και με χρήση της σύνδεσης από άλλους υπολογιστές δεν παρουσιάζονται προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jkoukos είπε

Έχω Cosmote OTT σε 50άρα γραμμή με συγχρονισμό στα 38 λόγω απόστασης και λειτουργεί μια χαρά η υπηρεσία χωρίς κολλήματα.

Στον Router (Fritz 7490) υπάρχει ρύθμιση για προτεραιότητα στα πακέτα TV και VoIP και με ενσύρματη σύνδεση στο Android Box, ακόμη και με χρήση της σύνδεσης από άλλους υπολογιστές δεν παρουσιάζονται προβλήματα.

Ευχαριστώ πολύ, θα βάλω ΟΤΤ αφού δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Για εμένα που βλέπω ακόμα και τα επίγεια απο τον δορυφόρο (για να μην αλλάζω πηγές) θα προτιμούσα το δορυφόρο.. μια στραβη να γίνει στο VDSL (καλή ώρα τώρα που είμαι 4 μέρες χωρίς ιντερνετ) δεν θα βλέπεις τίποτα... 

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σταματησε το replay tv και η τηλεόραση μου δεν παιρνει το app της cosmote tv λογω παλαιότητας..... για ποιο λόγο το κόψανε; ηταν πολυ καλο το hybrid......

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kurupakis είπε

σταματησε το replay tv και η τηλεόραση μου δεν παιρνει το app της cosmote tv λογω παλαιότητας..... για ποιο λόγο το κόψανε; ηταν πολυ καλο το hybrid......

βλημματα ξερεις ποσα χωρια ειναι με 2mbs με το ζορι?τοσο ηλιθιοι......

Δημοσ.
2 ώρες πριν, naxioths1979 είπε

βλημματα ξερεις ποσα χωρια ειναι με 2mbs με το ζορι?τοσο ηλιθιοι......

Τι εννοείς... ακόμα και στον υβριδικό, το replayTV απο το ιντερνετ ερχόταν... οπότε το ίδιο θα είναι... απλά τώρα χρειάζετε κάποια συσκευή... κκαι χάνεις και την ευκολία του να πατάς απλα τα βελάκια και το play... Ισως και ο μοναδικός λόγος που έχω Cosmote...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nkarama είπε

Τι εννοείς... ακόμα και στον υβριδικό, το replayTV απο το ιντερνετ ερχόταν... οπότε το ίδιο θα είναι... απλά τώρα χρειάζετε κάποια συσκευή... κκαι χάνεις και την ευκολία του να πατάς απλα τα βελάκια και το play... Ισως και ο μοναδικός λόγος που έχω Cosmote...

ασχετα απ αυτο ειχα 4 multiroom με replay τωρα μονο το ενα θα έχει replay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...