Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τον 8/22 λήγει το καρτοσυμβολαιο μου με την vodafone αυτήν την στιγμή πληρώνω 

19,74 τον μήνα  

Με της εξής παροχές

3gb +500 mb κάθε σκ

1700 λεπτά προς όλους 

αποκλείω cosmote λόγο του ότι δεν υπάρχει καλή κάλυψη στην περιοχή, επίσης δεν θέλω να δώσω μεγάλο ποσό ανά μήνα απλά ψάχνω αν υπάρχει κάτι κοντά στα λεφτά που δίνω με καλύτερες παροχές. Θα ήθελα της προτάσεις σας αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην αγορά, ευχαριστώ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, teopanta1 είπε

Καλησπέρα σε όλους τον 8/22 λήγει το καρτοσυμβολαιο μου με την vodafone αυτήν την στιγμή πληρώνω 

19,74 τον μήνα  

Με της εξής παροχές

3gb +500 mb κάθε σκ

1700 λεπτά προς όλους 

αποκλείω cosmote λόγο του ότι δεν υπάρχει καλή κάλυψη στην περιοχή, επίσης δεν θέλω να δώσω μεγάλο ποσό ανά μήνα απλά ψάχνω αν υπάρχει κάτι κοντά στα λεφτά που δίνω με καλύτερες παροχές. Θα ήθελα της προτάσεις σας αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην αγορά, ευχαριστώ 

Θα σου πρότεινα να αποφευγεις τα συμβόλαια και να κοιταξεις κατι τυπου what's up

Εγω με 12 ευρω το μηνα εχω 5gb για social media, 5 gb για video streaming πλατφόρμες , 200 λεπτα προς ολους και πανω απο 1 giga για γενικό σερφαρισμα. (What's up DIY)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teopanta1 είπε

19,74 τον μήνα  

Με της εξής παροχές

3gb +500 mb κάθε σκ

1700 λεπτά προς όλους 

Αν έχεις σταθερό voda δες αν μπορείς να πας για unlimited με έκπτωση στο σταθερό κιόλας (συνδυαστική)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...