krokos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα πήρα και εγώ και είναι αρκετά σταθερά. Ωστόσο το αριστερό παίζει συνεχώς με παραμόρφωση. Σαν να είναι μονίμως μπουκωμένο σε οποιαδήποτε ένταση. Το έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από krokos
krokos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 20/6/2022 στις 2:09 ΜΜ, krokos είπε Τα πήρα και εγώ και είναι αρκετά σταθερά. Ωστόσο το αριστερό παίζει συνεχώς με παραμόρφωση. Σαν να είναι μονίμως μπουκωμένο σε οποιαδήποτε ένταση. Το έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα? Ολα οκ. Με ένα master reset επανήλθαν.
eduardo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, noa113 είπε Πως κάνεις Master reset? 1
aret1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Αγόρασα ένα ζευγάρι για μεγάλο άνθρωπο και πραγματικά πρόκειται για πολύ καλό προιόν. Όσο για τα μπάσα δεν παρατήρησα κάποιο θέμα ούτε εγώ ούτε ο κύριως χρήστης. Μετά από μια βδομάδα η μπαταρία είναι σχεδόν τέλεια. Δεν έχει γίνει ακόμα φόρτιση στη θήκη. Τα λαμπάκια led δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν αντιληπτά θέλει να τα προσέξεις λίγο παραπάνω. Γενικά μια καλή αγορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα