ctasis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ότι είπαν και οι προλαλήσαντες: για γυμναστική / τρέξιμο είναι πολύ καλή ευκαιρία σε αυτήν την τιμή. Ποιότητα ήχου καλή, ποιότητα κλήσεων μέτρια, πολύ καλή μπαταρία. Εμένα το ένα ακουστικό, μετά από έναν χρόνο, δεν έκανε καλή επαφή όταν το έβαζα στην θήκη και μου έγινε αντικατάσταση όταν επικοινώνησα μαζί τους (ήταν εντός εγγύησης) 2
metaxamoto Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Καθότι λιώνω στα burpees(ή μπέρμπις🥴) δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτά τα ακουστικά θα μένουν στο αυτί. Κάνει κανένας σας τέτοιου είδους γυμναστική(πους απς, άλματα κτλ.) για να μου πει παρακαλώ? ευχαριστώ!
Vincanity Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 υπάρχουν διαθέσιμα και στο site της creative στην ίδια τιμή (δεν γνωριζω για μεταφορικά)
metaxamoto Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 4:10 ΜΜ, ctasis είπε Ότι είπαν και οι προλαλήσαντες: για γυμναστική / τρέξιμο είναι πολύ καλή ευκαιρία σε αυτήν την τιμή. Ποιότητα ήχου καλή, ποιότητα κλήσεων μέτρια, πολύ καλή μπαταρία. Εμένα το ένα ακουστικό, μετά από έναν χρόνο, δεν έκανε καλή επαφή όταν το έβαζα στην θήκη και μου έγινε αντικατάσταση όταν επικοινώνησα μαζί τους (ήταν εντός εγγύησης) Στο τρέξιμο δεν σου έφυγαν ποτέ? Στις 14/6/2022 στις 9:31 ΠΜ, Dantε είπε Παρελαβα χθες και τα δοκιμασα λιγακι. Αρκετα ομορφα και καλη ποιοτητα κατασκευης. Και η θηκη ωραια. Φαινεται να εχουν αρκετα καλη εφαρμογη στο αυτι.Κουνουσα το κεφαλι και δεν ειδα να δινουν υποψια οτι θα φυγουν. Απο ποιοτητα ηχου θα ελεγα μετρια προς καλη.Δεν ακουσα κατι τρομερο,μια τυπικη ποιοτητα. Εχουν αρκετα τονισμενα τα μπασα. Εχω να τσεκαρω και στη πραξη βεβαια την εφαρμογη στο αυτι και να δω τη μπαταρια ,αλλα προς το παρον φαινεται να τα αξιζουν τα 30Ε. Επειδή τα παρήγγειλα, όταν κάνεις το τσεκ για γυμναστική, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν σου έφυγαν από το αυτί, αν σε κούρασαν κτλ? Ευχαριστώ
flo1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 τα πηρα και εγω. θα τα δοκιμασω και εγω αυριο στο γυμναστηριο και θα σας πω εντυπωσεις 1
tsakiG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, metaxamoto είπε Στο τρέξιμο δεν σου έφυγαν ποτέ? Τα πήρα προχθές και χθες τα δοκίμασα στο τρέξιμο. Ενώ φαίνονται κάπως "χοντρά",κουμπώνουν στο αυτί και είναι σαν να το αγκαλιάζουν. Ενώ έτρεχα 1 φορά τα ακούμπησα λίγο γιατί ένιωθα οτι θα πέσουν ενώ ήταν μια χαρά. Μετά απο μία ώρα τα ένιωθα λίγο περίεργα είναι η αλήθεια αλλά στα πλαίσια του φυσιολογικού,δεν είναι ότι κούρασαν δηλαδή. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από tsakiG 1
ctasis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, metaxamoto είπε Στο τρέξιμο δεν σου έφυγαν ποτέ? Επειδή τα παρήγγειλα, όταν κάνεις το τσεκ για γυμναστική, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν σου έφυγαν από το αυτί, αν σε κούρασαν κτλ? Ευχαριστώ Όχι δεν μου έχουν φύγει , γιατί τα βάζεις στο αυτί και τα στρίβεις για να μπουν και να σταθούν καλύτερα. Μέχρι 1.5 ώρα που τα έχω χρησιμοποιήσει δεν με έχουν κουράσει ιδιαίτερα 1
flo1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε σύγκριση με κάτι ψείρες sony με καλώδιο έχουν χαμηλότερης ποιότητας ήχο. Είναι σταθερά όμως στο αυτι.. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από flo1
flo1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Update: πολύ σταθερά, δεν κουνιούνται καθόλου, πολύ καλή εφαρμογή. Πολυ μέτριος ήχος δυστυχώς, δεν τα προτείνω τελικά, ίσως υπάρχει και κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή σε ήχο. (η σύγκριση γίνεται με τα sony mdr-ex650ap) 1
Dantε Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Χθες που ακουγα και εγω μουσικη οντως ο ηχος ειναι πολυ μετριος.Αρκετο μπασο και στις ψηλες τονιζει καποιες συχνοτητες αρκετα. Σε θεαση ταινιας ηταν καλο το αποτελεσμα ομως.Αν και υπηρχε καθυστερηση με αποτελεσμα να ειναι ελαχιστα out of sync ο ηχος με το βιντεο. Ελπιζω αυριο που θα τα δοκιμασω σε τρεξιμο να με δικαιωσουν εστω σε αυτο, καθως αλλιως και εγω μετρια αγορα θα τα θεωρω μετα. 1
filarhos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Η σύζυγος τα προτείνει... Συγκριτικά με τα κατι mi sport σε όλα καλύτερα... Απλώς έβαλε τα πολύ μικρά λάστιχα και της έκατσαν άψογα... Απλώς δεν αντέχει για πάνω από μια ώρα...
stavag Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 παιδια μην συγκρίνουμε διαφορετικα πράγματα,ακουστικα με bluetooth είναι δεν γίνεται να εχουν την απόδοση ακουστικών επιπέδου με καλώδιο δεν εχω τα outlier 2 εχω τα 1 που ο ήχος ειναι πολυ καλος ,πανω κάτω ετσι πρέπει να ειναι και τα 2 + τα κουμπιά αφης Εαν θελεις καλο ηχο αγοραζεις ενα dac και κα ποια καλα ακουστικά ενσυρματα και απολαμβάνεις (οχι ακουστικα sony πάντως ,εχει στο aliexpress διαμάντια ) τα creative ειναι για καμια άσκηση καμιά βολτα μεχρι εκεί, το κάνουν παντως εξαιρετικά
flo1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 εχεις παρει απο aliexpress καποιο πολυ καλο? Αναφορά σε κείμενο οχι ακουστικα sony πάντως ,εχει στο aliexpress διαμάντια
stavag Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Έχω και τα sony που αναφέρεις για μένα μεγάλη απογοήτευση,εάν ακούσεις όχι ακριβά αλλά φθηνά ακουστικά θα καταλάβεις την διαφορά Ενδεικτικά cca cra,kz edx,kz zex pro,cca cst,trn mt1,trn st1 και πολλά άλλα ,οι κινεζικές εταιρείες έχουν πάει τον ήχο σε άλλο επίπεδο με πολύ λίγα χρήματα
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δοκιμη σημερα στο γυμναστηριο. Οντως πολυ σταθερα στο αυτι και δε μου δημιουργησαν θεμα και στο τρεξιμο. Το μικροφωνο οντως ειναι κακο.Μιλησα στο τηλ και επρεπε να φωναζω για να με ακουσουν,με μετριο θορυβο απο πισω. Γενικα για τα χρηματα τους για χρηση σε αθληση τα βλεπω μια χαρα. Αν καποιος τα θελει για να ακουει μουσικη χαλαρος,θα λεγα ισως να ψαξει κατι που να βγαζει πιο ποιοτικο ηχο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα