avacan23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 https://www.e-shop.gr/creative-outlier-air-sports-v2-true-wireless-sweatproof-in-ear-headphones-with-touch-controls-p-TEL.076966 CREATIVE OUTLIER AIR sports 2 ασύρματα ακουστικά ψείρες. Πολύ καλή εφαρμογή , μπαταρία και τίμια ποιότητα ήχου. Ιδανικά για γυμναστικη και καλοκαίρι…Μείον μόνο το μπάσο… αν ακούς ραπ.. Σε αυτή την τιμή δε θα βρείτε καλύτερα.. https://www.soundguys.com/creative-outlier-air-review-23215/ 4 2
Tsoukos87 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, avacan23 είπε https://www.e-shop.gr/creative-outlier-air-sports-v2-true-wireless-sweatproof-in-ear-headphones-with-touch-controls-p-TEL.076966 CREATIVE OUTLIER AIR sports 2 ασύρματα ακουστικά ψείρες. Πολύ καλή εφαρμογή , μπαταρία και τίμια ποιότητα ήχου. Ιδανικά για γυμναστικη και καλοκαίρι…Μείον μόνο το μπάσο… αν ακούς ραπ.. Σε αυτή την τιμή δε θα βρείτε καλύτερα.. https://www.soundguys.com/creative-outlier-air-review-23215/ Αυτα τα ακουστικα πως ειναι το μικροφωνο ειδικα σε συνδεση με λαπτοπ γιατι ψαχνομαι για ασυρματα για να τα χρησιμοποιω σε calls στο microsoft teams.
1nsom-n1k Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα συγκεκριμένα διαφημίζονται για γυμναστική, δεν νομίζω ότι έχουν και το καλύτερο μικρόφωνο... Και γενικά ακουστικά τέτοιου τύπου αν δεν πας σε ακριβά των 50-60 και άνω δεν νομίζω να βρεις καλό μικρόφωνο. Αυτό το λέω από την εμπειρία μου με xiaomi mi true wireless αγορασμένα για 22€ Εγώ θα έλεγα να πας σε αυτά που περνάς γύρω από τον λαιμό και έχουν το μικρόφωνο στο σωστό σημείο, ειδικά αφού τα θες για χρήση σε γραφείο. Πιο συγκεκριμένα θα πρότεινα κάποιο μοντέλο της Sony της σειράς WI-C. Το C είναι για το communication ενώ το xb είναι extra bass και είναι πιο πολύ προς μουσική μεριά. Προσωπικά δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω, έχω το sbh24 αλλά και το sbh56 της Sony (το δεύτερο το έχω στο κουτί του για καβάτζα δεν το άνοιξα ακόμα) τα οποία είχα πάρει και σε υψηλή τιμή 26 και 32 από το eshop όταν τα έφερε ξανά μετά από χρόνια για να προλάβω πριν εξαντληθεί. Εγώ ήθελα το συγκεκριμένο για μουσική κυρίως και γιατί μπορώ να κάνω οποιοδήποτε ακουστικά ασύρματα ή να βάλω ένα καλώδιο και να κάνω ασύρματα ηχεία με aux in, αλλά έχει πολύ καλό μικρόφωνο και στις κλήσεις. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από 1nsom-n1k 2
attanaze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε Τα συγκεκριμένα διαφημίζονται για γυμναστική, δεν νομίζω ότι έχουν και το καλύτερο μικρόφωνο... Και γενικά ακουστικά τέτοιου τύπου αν δεν πας σε ακριβά των 50-60 και άνω δεν νομίζω να βρεις καλό μικρόφωνο. Αυτό το λέω από την εμπειρία μου με xiaomi mi true wireless αγορασμένα για 22€ Εγώ θα έλεγα να πας σε αυτά που περνάς γύρω από τον λαιμό και έχουν το μικρόφωνο στο σωστό σημείο, ειδικά αφού τα θες για χρήση σε γραφείο. Πιο συγκεκριμένα θα πρότεινα κάποιο μοντέλο της Sony της σειράς WI-C. Το C είναι για το communication ενώ το xb είναι extra bass και είναι πιο πολύ προς μουσική μεριά. Προσωπικά δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω, έχω το sbh24 αλλά και το sbh56 της Sony (το δεύτερο το έχω στο κουτί του για καβάτζα δεν το άνοιξα ακόμα) τα οποία είχα πάρει και σε υψηλή τιμή 26 και 32 από το eshop όταν τα έφερε ξανά μετά από χρόνια για να προλάβω πριν εξαντληθεί. Εγώ ήθελα το συγκεκριμένο για μουσική κυρίως και γιατί μπορώ να κάνω οποιοδήποτε ακουστικά ασύρματα ή να βάλω ένα καλώδιο και να κάνω ασύρματα ηχεία με aux in, αλλά έχει πολύ καλό μικρόφωνο και στις κλήσεις. Και τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones που έπαιζαν στα 60 με 80€ δεν τρελάθηκα με το μικρόφωνό τους...!
Dantε Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Για χρηση σε γυμναστηριο δηλαδη να τα τιμησω? Εχω καποια που περνανε πισω απο λαιμο αλλα απο το βαρος φευγουν απο το αυτι ευκολα. Αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι να ειναι σταθερα στο αυτι.
1nsom-n1k Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Dantε είπε Για χρηση σε γυμναστηριο δηλαδη να τα τιμησω? Εχω καποια που περνανε πισω απο λαιμο αλλα απο το βαρος φευγουν απο το αυτι ευκολα. Αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι να ειναι σταθερα στο αυτι. Ναι νομίζω πως για εκεί θα είναι πολύ καλά, για τέτοιου είδους χρήση προορίζονται, λογικά θα έχει καλή σταθερότητα και γενικώς ακουστικά τέτοιας κατασκευής χωρίς καλώδια είναι αρκετά σταθερά. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από 1nsom-n1k 1
Tsoukos87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Τα συγκεκριμένα διαφημίζονται για γυμναστική, δεν νομίζω ότι έχουν και το καλύτερο μικρόφωνο... Και γενικά ακουστικά τέτοιου τύπου αν δεν πας σε ακριβά των 50-60 και άνω δεν νομίζω να βρεις καλό μικρόφωνο. Αυτό το λέω από την εμπειρία μου με xiaomi mi true wireless αγορασμένα για 22€ Εγώ θα έλεγα να πας σε αυτά που περνάς γύρω από τον λαιμό και έχουν το μικρόφωνο στο σωστό σημείο, ειδικά αφού τα θες για χρήση σε γραφείο. Πιο συγκεκριμένα θα πρότεινα κάποιο μοντέλο της Sony της σειράς WI-C. Το C είναι για το communication ενώ το xb είναι extra bass και είναι πιο πολύ προς μουσική μεριά. Προσωπικά δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω, έχω το sbh24 αλλά και το sbh56 της Sony (το δεύτερο το έχω στο κουτί του για καβάτζα δεν το άνοιξα ακόμα) τα οποία είχα πάρει και σε υψηλή τιμή 26 και 32 από το eshop όταν τα έφερε ξανά μετά από χρόνια για να προλάβω πριν εξαντληθεί. Εγώ ήθελα το συγκεκριμένο για μουσική κυρίως και γιατί μπορώ να κάνω οποιοδήποτε ακουστικά ασύρματα ή να βάλω ένα καλώδιο και να κάνω ασύρματα ηχεία με aux in, αλλά έχει πολύ καλό μικρόφωνο και στις κλήσεις. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, έχω τα Huawei am61 αλλά είναι άθλια σε λαπτοπ και το μικρόφωνο τους επίσης άθλιο λες και μιλάς από πηγάδι.
MasterX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 εχω παρει τα CREATIVE OUTLIER ACTIVE V2 στα 20ε και με εχουν καταβολεψει.. γιατι εχουν καλο κρατημα στο αυτι... 3
basilis5 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Αυτα τα ακουστικα πως ειναι το μικροφωνο ειδικα σε συνδεση με λαπτοπ γιατι ψαχνομαι για ασυρματα για να τα χρησιμοποιω σε calls στο microsoft teams. Ολα τα bt αν τα βαλεις σε pc για calls γυρνανε σε handsfree mode με μονοφωνικο ηχο, οποτε χανουν πολυ σε ηχο. καλυτερα αν τα περασεις να τα εχεις μονο ακουστικα, και μικροφωνο του λαπτοπ η καποιο εξωτερικο αν εχεις pc. 2
1nsom-n1k Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Ισχύει το παραπάνω. Μπορεί στο κινητό να είναι μια χαρά και στο λάπτοπ χάλια, λόγω του ότι αλλάζει πρωτόκολλο επικοινωνίας. Για τα LG έχω ακούσει επίσης ότι είναι καλά, αλλιώς θα έλεγα να δεις εταιρείες που απευθύνονται σε επαγγελματίες ως αγοραστικό κοινό τους, όπως η jabra, plantronics, logitech, Microsoft
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Τρομερα ακουστικα ειναι παιδια για 30 ευρω.Τα εχω 2 χρονια ,ουτε αποσυνδεσεις ,φοβερος ηχος ,αν τα βαλεις στα αυτια σου καλα δεν βγαινουν ουτε με αιτηση και εχουν μπαταρια που σκοτωνει..30 ευρω ειναι ξεφτιλα πραγματικα,καισε κλησεις κομπλε ειναι απλα το μειων ειναι οτι ειναι λιγο κουραστικα ,οπως τα περισστερα που ειναι ψειρες..Αν τα βαλεις στο αυτι σου δηλαδη χανεσαι απο το περιβαλλον ,εχει τρομερη ηχομωνοση που θα σε κουρασει μετα απο ωρα 1
Dantε Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Παραγγειλα λοιπον ενα ζευγαρακι να δω. Θα γραψω εντυπωσεις.Οπως ειπα για χρηση γυμναστηριου και τρεξιμο προοριζονται οποτε και με βαση αυτο θα κριθουν.
CaMp3on Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Τρομερα ακουστικα ειναι παιδια για 30 ευρω.Τα εχω 2 χρονια ,ουτε αποσυνδεσεις ,φοβερος ηχος ,αν τα βαλεις στα αυτια σου καλα δεν βγαινουν ουτε με αιτηση και εχουν μπαταρια που σκοτωνει..30 ευρω ειναι ξεφτιλα πραγματικα,καισε κλησεις κομπλε ειναι απλα το μειων ειναι οτι ειναι λιγο κουραστικα ,οπως τα περισστερα που ειναι ψειρες..Αν τα βαλεις στο αυτι σου δηλαδη χανεσαι απο το περιβαλλον ,εχει τρομερη ηχομωνοση που θα σε κουρασει μετα απο ωρα Υπάρχει περίπτωση να χωράνε σε over ear ωτοασπιδες;
dera Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Εχω τα gold και τα V3 της ιδιας εταιριας. Περιληπτικα (φανταζομαι θα ισχυουν τα ιδια για τα V2). Μουσικος ηχος αντιστοιχος επιπεδου ανω των 150 ευρω, τηλεφωνικες κλησεις και τηλεδιασκεψεις μεσω υπολογιστη απο μετριες εως πολυ κακες, ειδικα σε θωρυβωδη περιβαλλοντα ειναι αδυνατο να σε ακουσουν, μεγαλη θηκη, υπεραριστη μπαταρια, θεματακια με την ποιτητα κατασκευης (βλεπε αξιολοησεις στο skroutz).
Dantε Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Παρελαβα χθες και τα δοκιμασα λιγακι. Αρκετα ομορφα και καλη ποιοτητα κατασκευης. Και η θηκη ωραια. Φαινεται να εχουν αρκετα καλη εφαρμογη στο αυτι.Κουνουσα το κεφαλι και δεν ειδα να δινουν υποψια οτι θα φυγουν. Απο ποιοτητα ηχου θα ελεγα μετρια προς καλη.Δεν ακουσα κατι τρομερο,μια τυπικη ποιοτητα. Εχουν αρκετα τονισμενα τα μπασα. Εχω να τσεκαρω και στη πραξη βεβαια την εφαρμογη στο αυτι και να δω τη μπαταρια ,αλλα προς το παρον φαινεται να τα αξιζουν τα 30Ε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα