dust7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω 2 εβδομάδες με fiber home από τον ΟΤΕ 200DN/20UP αλλα έχω ένα τρομερό πρόβλημα. Σε όλα τα τεστ έχω τέλεια γραμμή κατέβασμά αρχείων η ανέβασμα πιάνει πάντα φουλ ταχύτητα και άμεσα. Το πρόβλημα είναι σε streaming με OBS - StreamLabs δεν μπορώ να φύγω πάνω από το 5000Kbps bit rate. Κάνει συνέχεια drop frames και είναι όλο κόκκινη η γραμμή. Ο οτε ήρθε άλλαξε μέχρι στιγμής 3 router και σήμερα που έφερε και νεο μετατροπέα μήπως και φταίει και αυτό. Παίρνω κατευθείαν με utp cable έχω κλειστό wifi δηλαδή δεν έχω να ρουφάει σύνδεση. Επίσης κάτι που με βάζει σε σκέψεις, στην Περαία το δίκτυο είναι της vodafone υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει κάτι η vodafone σαν limiter σε stream? Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Υπάρχει κανεις με το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ
kallonos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Στις 12/6/2022 στις 4:26 ΜΜ, dust7 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχω 2 εβδομάδες με fiber home από τον ΟΤΕ 200DN/20UP αλλα έχω ένα τρομερό πρόβλημα. Σε όλα τα τεστ έχω τέλεια γραμμή κατέβασμά αρχείων η ανέβασμα πιάνει πάντα φουλ ταχύτητα και άμεσα. Το πρόβλημα είναι σε streaming με OBS - StreamLabs δεν μπορώ να φύγω πάνω από το 5000Kbps bit rate. Κάνει συνέχεια drop frames και είναι όλο κόκκινη η γραμμή. Ο οτε ήρθε άλλαξε μέχρι στιγμής 3 router και σήμερα που έφερε και νεο μετατροπέα μήπως και φταίει και αυτό. Παίρνω κατευθείαν με utp cable έχω κλειστό wifi δηλαδή δεν έχω να ρουφάει σύνδεση. Επίσης κάτι που με βάζει σε σκέψεις, στην Περαία το δίκτυο είναι της vodafone υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει κάτι η vodafone σαν limiter σε stream? Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Υπάρχει κανεις με το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ Πρώτα απέκλεισε άλλους παράγοντες. Δες αν με κάποια άλλη σύνδεση μπορείς κανονικά. Για παράδειγμα με δεδομένα κινητής. Επίσης δοκίμασε με άλλο pc να δεις αν έχεις το ίδιο θέμα. Δε νομίζω να φταίει κάποιο limiter από vodafone γιατί λογικά μετά το δίκτυο της φεύγεις από τους server του ΟΤΕ. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Εντομεταξυ η εικόνα που δείχνεις δε ξέρω κατά πόσο είναι αντιπροσωπευτική. Από ότι βλέπω μια μέση ταχύτητα είναι πάνω από 7 mbps. Δοκίμασε σε cmd το command ping google.com -t Και δες αν έχεις timeout η μεγάλα ping στο ενδιάμεσο. Αν και πιστεύω θα το είχες καταλάβει αν παίζεις games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα