Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια eken h9 από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος (την είχα αγοράσει κάπου στα 30€) γρατσουνίστηκε όμως ο φακός της και θέλω να την αλλάξω, έχετε ν μου προτείνεται κάποια μέχρι 100€ ; Είδα τις akaso και Wolfang ότι έχουν καλές κριτικές, τις έχει κάποιος ; Η χρήση της θα είναι σε καμία βόλτα με την μηχανή, ισως στη βάρκα σε κάποιο ψάρεμα η καμια βόλτα στο βουνό, 4-5 φορεσ Το χρόνο, γι αυτό δε θέλω να διαθέσω παραπάνω χρήματα για μια gopro. Οποιαδήποτε πρόταση εννοείτε δεκτή, ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δεν έχω κάποια να προτείνω, απλά να έχεις το νου σου ότι η ανάλυση 4Κ σε κινέζικες κάμερες είναι προϊόν upscale από 1080p που σημαίνει ένα άχρηστο αρχείο τεράστιου μεγέθους με χειρότερη ευκρίνεια από 1080p αυτό πιο παλιά τουλάχιστον ήταν standard και τώρα το 4Κ που λένε στα 30FPS είναι αληθινό αλλά το 4Κ60 που διαφημίζουν όχι γιαυτο πολλά review από τους πουλημένους στο YT δεν κάνουν review με το διαφημιζόμενο 4Κ60 αλλά με 4Κ30, το4Κ60 φαίνεται σαν είναι upscale από 1080p60, ωστόσο το 4Κ30 φαίνεται οκ, ποιοτικά μπορεί να είναι υποδεέστερο από επώνυμες κάμερες αλλά δεν έχουν και τα ίδια χρήματα...

Το άλλο "αγκάθι" είναι τα χάλια stabilization της εικόνας, μερικές κάτι κάνουν, δεν είναι το καλύτερο αλλά διατηρούν την ανάλυση που επιλέγεις και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το video,  άλλες όμως αν το ενεργοποιείς κάνουν upscale και η εικόνα καταρρέει.

Είχα κοιτάξει και εγώ, έψαχνα για 1440p περισσότερο λόγο μικρότερου μεγέθους αρχείου από 4κ και καλύτερης εικόνας από 1080p αλλά δυστυχώς σε πολλές φτηνές <150€ αν και είναι 4Κ30 πραγματικά δεν έχεις επιλογή για 1440p60, τελικά δεν αγόρασα τίποτα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Havik είπε

Δεν έχω κάποια να προτείνω, απλά να έχεις το νου σου ότι η ανάλυση 4Κ σε κινέζικες κάμερες είναι προϊόν upscale από 1080p που σημαίνει ένα άχρηστο αρχείο τεράστιου μεγέθους με χειρότερη ευκρίνεια από 1080p αυτό πιο παλιά τουλάχιστον ήταν standard και τώρα το 4Κ που λένε στα 30FPS είναι αληθινό αλλά το 4Κ60 που διαφημίζουν όχι γιαυτο πολλά review από τους πουλημένους στο YT δεν κάνουν review με το διαφημιζόμενο 4Κ60 αλλά με 4Κ30, το4Κ60 φαίνεται σαν είναι upscale από 1080p60, ωστόσο το 4Κ30 φαίνεται οκ, ποιοτικά μπορεί να είναι υποδεέστερο από επώνυμες κάμερες αλλά δεν έχουν και τα ίδια χρήματα...

Το άλλο "αγκάθι" είναι τα χάλια stabilization της εικόνας, μερικές κάτι κάνουν, δεν είναι το καλύτερο αλλά διατηρούν την ανάλυση που επιλέγεις και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το video,  άλλες όμως αν το ενεργοποιείς κάνουν upscale και η εικόνα καταρρέει.

Είχα κοιτάξει και εγώ, έψαχνα για 1440p περισσότερο λόγο μικρότερου μεγέθους αρχείου από 4κ και καλύτερης εικόνας από 1080p αλλά δυστυχώς σε πολλές φτηνές <150€ αν και είναι 4Κ30 πραγματικά δεν έχεις επιλογή για 1440p60, τελικά δεν αγόρασα τίποτα.

Τα γνωρίζω αυτά, όπως ειπα έχω μια κινεζική κάμερα, το 1080 με ενδιαφέρει πιο πολύ, δεν έχω τρελές απαιτήσεις, απλά ψάχνω την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...