Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μια βοήθεια..ο ξάδερφος μ βρήκε λίγο με το αγροτικό τ σε μια σωλήνα έτσι όπως πήγε να στρίψει βρήκε..είναι από την μερια του συνοδηγού κάτω ακριβώς από την πορτα  και έκανε ένα μικρό βαθούλωμα .. γίνεται με κάποιο τρόπο να το τραβήξουμε να ισιωσει..με ταινία,με βεντούζα ή κάτι άλλο? 

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.

Πήγαινέ το σε κάποιον που κάνει PDR, άσε τις πατέντες, διότι θα το κάνεις χειρότερο ( και τότε δε θα φτιάχνεται με --σκέτο- PDR! ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο δύσκολο μένω σε επαρχία,αν το πάω σε ένα φανοπιειο θα έχουν να το κάνουν?

IMG_20220612_184808.jpg

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το μικρό βαθούλωμα;

Πάνω στο νεύρο και θες να το "φέρεις" μόνος σου;

Καλή τύχη....

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, nickol-us said:

Δν είναι δικό μου καταρχάς απλά για να μην κάνω καμιά μλκια επειδή είδα κάποια βιντεάκια που το κάνουν ανάλογα αν είναι επάνω με βεντούζα ή αν είναι στο πλάι στις Ρόδες το σπρώχνουν αφού ρίξουν πάντα πρώτα ζεστό νερό ή το ζεστάνουν με κάποιο τρόπο γι'αυτό ρώτησα αν γίνεται βέβαια και πώς γιατί εκεί με βεντούζα ή να σπρώξεις από μέσα δν γίνεται... τέλως πάντων πόσο να  κοστίζει αυτό περίπου έτσι όπως το βλέπεις? Μην σε ξεγελάει η φωτό είναι περίπου σε μέγεθος όσο μια παλάμη και βάθος 3-4 εκατοστά? 

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζει, θα τολμήσω να πω μόνο, σχεδόν με σιγουριά, οτι αποκλείεται να κάνεις κάτι καλό από μόνος σου, χωρίς γνώση και εργαλεία.

Φαναρτζή χρειάζεται, για το κόστος πραγματικά δεν έχω ιδέα

Δημοσ.

μην το πειραξεις δεν παιζει χωρις ειδικα εργαλεια και γνωσεις να το φερεις

παρομοιο χτυπημα μας εκανε γειτονας στο ξεπαρκαρισμα του

και πηγε στα 500 η ζημια ... τοσο βασικα χρεωσαν την ασφαλιστικη με μεσα την αλλαγη της πορτας και φτιαξιμο του πατωματος απο τον φαναρτζη

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα, μια βοήθεια..ο ξάδερφος μ βρήκε λίγο με το αγροτικό τ σε μια σωλήνα έτσι όπως πήγε να στρίψει βρήκε..είναι από την μερια του συνοδηγού κάτω ακριβώς από την πορτα  και έκανε ένα μικρό βαθούλωμα .. γίνεται με κάποιο τρόπο να το τραβήξουμε να ισιωσει..με ταινία,με βεντούζα ή κάτι άλλο? 

Αυτα γινονται σε επιφανειες δηλαδη πχ στη μεση της πορτας.

Αυτο θελει φανοποιο και λογικα θα στο κανει με τα καρφακια..

Εγω πιστευω το κοστος θα ειναι γυρω στα 120-150ευρω

Δημοσ.

Α ρε ξα δν γ@μι@τα@ καλά είναι και έτσι!

5 hours ago, PLACEBO_89 said:

Αυτα γινονται σε επιφανειες δηλαδη πχ στη μεση της πορτας.

Αυτο θελει φανοποιο και λογικα θα στο κανει με τα καρφακια..

Εγω πιστευω το κοστος θα ειναι γυρω στα 120-150ευρω

Τι λες ρ 120 ευρώ γι'αυτό? Αποκλείεται...Και σε έναν φίλο μ έτυχε η πόρτα είχε σχεδον ολόκληρη βαθούλωμα και το πήγε σε έναν εδώ πέρα και του το έκανε με 150 ευρώ.. βέβαια δν ξέρω με ποιο τρόπο το έκανε αλλά τέλως πάντων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Brashida είπε

Τι λες ρ 120 ευρώ γι'αυτό? Αποκλείεται...Και σε έναν φίλο μ έτυχε η πόρτα είχε σχεδον ολόκληρη βαθούλωμα και το πήγε σε έναν εδώ πέρα και του το έκανε με 150 ευρώ.. βέβαια δν ξέρω με ποιο τρόπο το έκανε αλλά τέλως πάντων...

Με το τεμάχιο πάνε αυτές οι επισκευές.καπου εκεί 100-150 ευρώ με βάψιμο αν χρειάζεται το τεμαχιο

Επεξ/σία από georgiouu
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Brashida είπε

Οι περισσοτεροι ειναι ακριβοι!  πχ για ενα βαθουλωμα στην πορτα  οι 7/10 θα σου ελεγαν 120-150ε, 2/10 στα 100ε  και 1/10 90ευρω!

Τωρα βεβαια με αυτη την ακριβεια και οι οικονομικοι ανεβασαν τις τιμες!  Μιλαω για οικονομικους με ιδια ποιοτητα δουλειας!

Πιο παλια ειχα ρωτησει για ενα σχετικα μικρο βαθουλωμα στην πορτα. Με pdr 60ευρω και βαφη ολοκληρης(βερνικι) απο 80-120ε

Να ξερεις πιο πολυ θα κολλησουν τα λεφτα σου αν στο ιδιο κομματι εχεις μεγαλυτερη ζημια ή αλλες μικροεπισκευες..!

Δημοσ.
Στις 12/6/2022 στις 7:06 ΜΜ, nickol-us είπε

Καλή τύχη....

Για αυτό του είπα να ανεβάσει φωτογραφία. Ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν πάνω στο νεύρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...