The_Other_One Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, sonikk είπε Στο smartphone δεν βρισκω πώς γινεται.Μονο κατεβαζοντας εφαρμογη; Αυτο ρωταω.. Δεν θα ήθελα να προτείνω app επειδή είμαι λίγο παρανοϊκός. Δοκίμασες να επισκεφθείς το site του κατασκευαστή της συσκευής σου;
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, sonikk είπε Σε smartphone γινεται να μπλοκαρεις κλησεις και μηνυματα με απλο τροπο ή πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη; Και αν μπλοκαρεις τις κλησεις,τι ακουει ο αλλος οταν καλεις; Με τα μηνυματα τι γινεται επισης οταν στειλει καποιος ανεπιθυμητος; Βλεπει οτι εχει αποσταλει πχ ή δεν του ερχεται μηνυμα οτι παραληφθηκε; Στο s7 μου εχει ξεκαθαρη επιλογη αποκλεισμού, οταν πατας πανω στην κληση.Εφαρμογες χρησιμοποιουσαμε πριν χρονια,πριν το ενσωματωσουν. 1 1
sonikk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Στο s7 μου εχει ξεκαθαρη επιλογη αποκλεισμού, οταν πατας πανω στην κληση.Εφαρμογες χρησιμοποιουσαμε πριν χρονια,πριν το ενσωματωσουν. Και τι συμβαινει οταν σε καλει ανεπιθυμητος; Τι ακουει ο καλουντας; Ο καλουμενος βλεπει ποιος τον παιρνει;Με τα μηνυματα τι συμβαινει; Αυτος που το λαμβανει αν και εχει μπλοκαρει τον αλλον βλεπει ποιος το εστειλε και μπορει να διαβασει το μηνυμα; Ευχαριστω.
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, sonikk είπε Και τι συμβαινει οταν σε καλει ανεπιθυμητος; Τι ακουει ο καλουντας; Ο καλουμενος βλεπει ποιος τον παιρνει;Με τα μηνυματα τι συμβαινει; Αυτος που το λαμβανει αν και εχει μπλοκαρει τον αλλον βλεπει ποιος το εστειλε και μπορει να διαβασει το μηνυμα; Ευχαριστω. Οταν καλεις και σε εχω ανεπιθυμητο,χτυπαει μιση φορα στο ακουστικο σου και σου λεει οτι ειναι κατειλημενο. Κοινως σε απορριπτει αμεσως. Εγω δεν λαμβανω ειδοποιηση,αλλα αν κοιταξω μετα στις κλησεις την εμφανιζει σαν κληση που την απερριψα/αναπαντητη. Για sms δεν ξερω,δεν ασχοληθηκα ποτε,αν θες το δοκιμαζουμε Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από StamTheMan 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 για αρχή πες μας πώς γίνεται να δουλεύει 8210 Βίρνα ΠΕΣ ΜΑΣ
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, spirit)earth)aflame είπε για αρχή πες μας πώς γίνεται να δουλεύει 8210 Βίρνα ΠΕΣ ΜΑΣ Εγω εχω 3310 με αγγλικο μενου,δουλευει κομπλε,το ιδιο και το 8310. Τα υπολοιπα παλια ( 5110 6210 7110 και αλλα ) που εχω τα κλασαν οι μπαταριες τους και δεν αξιζει η αγορα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα