sonikk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Παιδια γεια χαρα. Χρειαζομαι την βοηθεια σας.Εχω ενα παλιο κινητο vintage το nokia 8210 και το μενου του δεν εχει επιλογη για να μπλοκαρω 2-3 τηλεφωνικους αριθμους απο κινητο που με καλουν και εχουν γινει πολυ ενοχλητικοι. Σκεφτηκα να παρω την cosmote οπου εχω και το νουμερο και ειναι ο παροχος μηπως τεχνικα μπορει να κανει κατι αλλα ακομη δεν το επραξα και πιστευω οτι μαλλον δεν θα μπορει. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα; Δεν θελω να αλλαξω συσκευη για δικους μου λογους,ευκολο μενου,το χειριζομαι με κλειστα ματια και διαφορα αλλα.Να σημειωσω οτι η συσκευη μπορει να ειναι 19 ετων ως τεχνολογια αλλα αυτο το κομματι που εχω ειναι καινουριο του κουτιου πολυ απλα γιατι πηρα το ιδιο που ειχα και πριν. Μπορω να παρω πχ τον παροχο και να πω οτι θελω να μου μπλοκαρετε 2-3 αριθμους που με ενοχλουν; Αυτο γινεται; Ειχα ακουσει οτι μπλοκαρουν κατι 4ψηφια κλπ για διαφημισεις αλλα αυτα που με ενοχλουν ειναι κανονικα νουμερα κινητων τηλεφωνων απο μια πρωην δουλεια που ειχα που ψαχνονται τεσπα για φιλιες και επαγγελματικες σχεσεις που ενω εξηγω οτι δεν ενδιαφερομαι συνεχιζουν. Σας ευχαριστω.
dbrillis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 How do I block a number on my old Nokia Phone? To add any number you want to block, go to your Nokia phone's Settings menu and tap "Call," "Call Rejection," "Auto Reject List" and "Create." Enter the phone number. 1
vactirio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Καλημέρα, Από όσο γνωρίζω ο πάροχος δεν κάνει φραγή σε συγκεκριμένους αριθμούς. Οπως σωστά κατάλαβες αυτό ειναι μια δυνατότητα που δίνουν κυρίως smartphones. Βλέπω όμως οτι στο Nokia 3310 υπάρχει αυτή η δυνατότα. Δες το παρακάτω How To Block Contacts In Nokia 3310 - Block Contact list Αντρέας 1
sonikk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, vactirio είπε Καλημέρα, Από όσο γνωρίζω ο πάροχος δεν κάνει φραγή σε συγκεκριμένους αριθμούς. Οπως σωστά κατάλαβες αυτό ειναι μια δυνατότητα που δίνουν κυρίως smartphones. Βλέπω όμως οτι στο Nokia 3310 υπάρχει αυτή η δυνατότα. Δες το παρακάτω How To Block Contacts In Nokia 3310 - Block Contact list Αντρέας Εγω εχω το nokia 8210 αλλα οκ θα το δω.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Αν είναι συγκεκριμένα νούμερα μπορείς να τα καταχωρήσεις σαν επαφές και να βάλεις αθόρυβο ηχο κλήσης. 1 1
dbrillis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Το οτι εψαξα και βρηκα πως γίνετε στα παλιά Νοκια και το ποσταρα, δεν βοηθησε; 1
sonikk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, dbrillis είπε Το οτι εψαξα και βρηκα πως γίνετε στα παλιά Νοκια και το ποσταρα, δεν βοηθησε; Βοηθησε σε ευχαριστω.Απλα δεν εχουν ολα τα νοκια το ιδιο μενου.Στο δικου μου πχ δεν υπαρχει αυτο.
dbrillis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Εχω ενα Nokia 7210 αλλα δεν αναβει για να το τσεκάρω. Κανε οτι πρότεινε ο @Ukforthemoment. Φτιαξε μια επαφή και βαλε να ειναι αθόρυβο. 1
sonikk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, dbrillis είπε Εχω ενα Nokia 7210 αλλα δεν αναβει για να το τσεκάρω. Κανε οτι πρότεινε ο @Ukforthemoment. Φτιαξε μια επαφή και βαλε να ειναι αθόρυβο. Επαφη εννοεις αποθηκευση του αριθμου που με καλει;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, sonikk είπε Επαφη εννοεις αποθηκευση του αριθμου που με καλει; Aυτό ειναι η επαφή,αποθηκευση του αριθμού. 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, sonikk είπε Εχω ενα παλιο κινητο vintage Αν και αγαπημενο μοντελο το 8210,υπαρχει λογος που προχωραμε.Μιλαμε για κινητο του 99. Εαν δεν το θες για τη μπαταρια ή για το οτι ειναι untraceable,καλο ειναι να προχωρησεις και να ψωνισεις ενα φθηνο smartphone,που εχει ενα τονο δυνατοτητες,συμπεριλαμβανομενης και αυτης του αποκλεισμου καλουντος. 1
sonikk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αν και αγαπημενο μοντελο το 8210,υπαρχει λογος που προχωραμε.Μιλαμε για κινητο του 99. Εαν δεν το θες για τη μπαταρια ή για το οτι ειναι untraceable,καλο ειναι να προχωρησεις και να ψωνισεις ενα φθηνο smartphone,που εχει ενα τονο δυνατοτητες,συμπεριλαμβανομενης και αυτης του αποκλεισμου καλουντος. Εχω smartphone φυσικα και δευτερο αριθμο.Απλα το το χρησιμοποιω λογω μεγεθους και επειδη μου αρεσουν τα vintage.
sonikk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Σε smartphone γινεται να μπλοκαρεις κλησεις και μηνυματα με απλο τροπο ή πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη; Και αν μπλοκαρεις τις κλησεις,τι ακουει ο αλλος οταν καλεις; Με τα μηνυματα τι γινεται επισης οταν στειλει καποιος ανεπιθυμητος; Βλεπει οτι εχει αποσταλει πχ ή δεν του ερχεται μηνυμα οτι παραληφθηκε;
The_Other_One Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, sonikk είπε Σε smartphone γινεται να μπλοκαρεις κλησεις και μηνυματα με απλο τροπο ή πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη; Και αν μπλοκαρεις τις κλησεις,τι ακουει ο αλλος οταν καλεις; Με τα μηνυματα τι γινεται επισης οταν στειλει καποιος ανεπιθυμητος; Βλεπει οτι εχει αποσταλει πχ ή δεν του ερχεται μηνυμα οτι παραληφθηκε; Αφού έχεις δύο συσκευές και δύο νούμερα γιατί δεν δοκιμάζεις;
sonikk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, The_Other_One είπε Αφού έχεις δύο συσκευές και δύο νούμερα γιατί δεν δοκιμάζεις; Στο smartphone δεν βρισκω πώς γινεται.Μονο κατεβαζοντας εφαρμογη; Αυτο ρωταω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα