Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Spiroth είπε Γιατί nope φίλε μου? Αν κάνω λάθος συγνώμη. Μπορείς να μου υποδείξεις την πηγή? Σαν τί πηγή; Να απαιτείται μέτρηση επιταγχυσιομετρου για το πόσο ομαλά κινείσαι και να υπάρχει όριο επιτάχυνσης όπως το όριο ταχύτητας; Όχι δεν υπάρχει και είναι θέμα καταστάσεων και απόδειξης. Αν θες να τσεκαρεις τα φρένα σου και σου πέσει ο άλλος από πίσω και είσαι ειλικρινής θα είσαι υπαίτιος. Αν όχι θα πρέπει ο άλλος να αποδείξει ότι φρεναρες απότομα χωρίς λόγο πράγμα πολύ δύσκολο οπότε θα βγει εκείνος υπαίτιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Αν όχι θα πρέπει ο άλλος να αποδείξει ότι φρεναρες απότομα χωρίς λόγο πράγμα πολύ δύσκολο οπότε θα βγει εκείνος υπαίτιος Γι' αυτό το λόγο θεωρώ απαραίτητη τη dash cam. Αν ο άλλος είναι κάφρος, μέχρι και όπισθεν μπορεί να κάνει και να κατηγορεί εσένα που 'σουν ακίνητος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, lector είπε οδηγατε με ασφαλεια Με βαση τον ΚΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, lector είπε Το χειροτερο ειναι που οσοι οδηγουν αυτοκινητο αρνουνται για καποιο λογο να δεχτουν οτι το να περνανε οι μηχανες αναμεσα αντι να μποτιλιαρουν ειναι και προς οφελος των αυτοκινητων. Εσύ ποιος είσαι? Ο καλός Σαμαρειτης που ενδιαφέρεται για εμάς πριν από εμάς? 😂😂😂 Ακόμα να το χωνέψεις πως απαγορεύεται η διηθηση? Γιατί δεν κάνεις ένα τηλεφωνο στην τροχαία να τους ρωτήσεις 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, spooker είπε Εσύ ποιος είσαι? Ο καλός Σαμαρειτης που ενδιαφέρεται για εμάς πριν από εμάς? 😂😂😂 Ακόμα να το χωνέψεις πως απαγορεύεται η διηθηση? Γιατί δεν κάνεις ένα τηλεφωνο στην τροχαία να τους ρωτήσεις 😂😂😂 Για μενα ενδιαφερομαι πρωτα απ'ολα μη με σκοτωσει κανενας παρτακιας με αμαξι που οδηγαει λες και ειναι μονος του στο δρομο αλλαζει λωριδες χωρις φλας τρεχει σαν παλαβος μιλαει στο κινητο κλπ κλπ οπως δηλαδη κανουν οι περισσοτεροι ελληνες οδηγοι. Και δε χωνευω τιποτα γιατι δεν υπαρχει νομος που το απαγορευει, παλι τα ιδια θα λεμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Σαν τί πηγή; Να απαιτείται μέτρηση επιταγχυσιομετρου για το πόσο ομαλά κινείσαι και να υπάρχει όριο επιτάχυνσης όπως το όριο ταχύτητας; Όχι δεν υπάρχει και είναι θέμα καταστάσεων και απόδειξης. Αν θες να τσεκαρεις τα φρένα σου και σου πέσει ο άλλος από πίσω και είσαι ειλικρινής θα είσαι υπαίτιος. Αν όχι θα πρέπει ο άλλος να αποδείξει ότι φρεναρες απότομα χωρίς λόγο πράγμα πολύ δύσκολο οπότε θα βγει εκείνος υπαίτιος Μάλλον μπερδεύτηκες. Δεν μίλησα για φρένα ποτέ. Αποφυγή λακουβών μέσα στην λωρίδα σου ανέφερα, οδηγώντας πάντα μέσα στο όριο ταχύτητας, και ότι αυτό είναι νόμιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, lector είπε Για μενα ενδιαφερομαι πρωτα απ'ολα μη με σκοτωσει κανενας παρτακιας με αμαξι που οδηγαει λες και ειναι μονος του στο δρομο αλλαζει λωριδες χωρις φλας τρεχει σαν παλαβος μιλαει στο κινητο κλπ κλπ οπως δηλαδη κανουν οι περισσοτεροι ελληνες οδηγοι. Και δε χωνευω τιποτα γιατι δεν υπαρχει νομος που το απαγορευει, παλι τα ιδια θα λεμε; Αν ενδιαφεροσουν για εσενα δε θα συζηταγες καν το θεμα διηθησης εδω και τοσες σελιδες. Ειναι επικινδυνη πρωτιστως για αυτον που τη διαπραττει. Αρα, οσο κι αν νομιζεις οτι ενδιαφερεσαι για την ασφαλεια σου, σιγουρα μπορεις και καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, LongTom είπε Εφόσον στούκαρες φταις. Η ελληναραδικη λογικη χρησιμοποιησης του νομου οταν μας βολευει. Π.χ. φρεναρω τσαρουχια για να μη χασω τη θεση σταθμευσης, δεν υπαρχει προβλημα ο πισω που ερχεται θα με πληρωσει αν με κοπανησει (το δικο μου βεβαια ειναι καινουριο αμαξι με abs και καλα λαστιχα, το πισω παλιο αλλα ας προσεχε) Κλεινω τη διηθηση/κανω ζιγκ ζαγκ με το αμαξι αναμεσα στις λωριδες και αν μου σπασουν τον καθρεφτη ή πεσουν πανω μου δεν φταιω εγω αλλα αυτοι γιατι η διηθηση ειναι παρανομη. Το ξαναλεω, καμερες παντου σε ολα τα οχηματα. Ενα σωρο τροχαια πανε στα δικαστηριο τσαμπα γιατι δεν αποδεχεται αυτος που φταιει οτι φταιει, αν υπηρχαν καμερες πανω δε θα γινονταν τετοια. ΥΓ. Ισως η πιο χαρακτηριστικη σκηνη σε ελληνικο δρομο ειναι καποιος που θεωρει οτι ο αλλος τον εκλεισε, να πηγαινει να χωνεται μπροστα του και να παταει αποτομα φρενο, το εχω δει απειρες φορες (και ταξιτζηδες αλλα οχι μονο) Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από gpapadakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lector είπε Για μενα ενδιαφερομαι πρωτα απ'ολα μη με σκοτωσει κανενας παρτακιας με αμαξι που οδηγαει λες και ειναι μονος του στο δρομο αλλαζει λωριδες χωρις φλας τρεχει σαν παλαβος μιλαει στο κινητο κλπ κλπ οπως δηλαδη κανουν οι περισσοτεροι ελληνες οδηγοι. Και δε χωνευω τιποτα γιατι δεν υπαρχει νομος που το απαγορευει, παλι τα ιδια θα λεμε; Όποιος κάνει αυτά που λες είναι ίδιος εγκληματίας με αυτόν που οδηγάει μηχανή και κάνει διήθηση. Αν σε ενδιαφέρει πάντως να κάνεις κάτι για το καλό όλων των οδηγών όλων των οχημάτων, μπορείς να περπατήσεις μέχρι τον Προορισμό σου αντί να κάνεις διήθηση, πίστεψε με θα είναι προς όφελος των Αυτοκινήτων. Δεν χρειάζεται να βγεις με την μηχανή έξω για μας... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από Spiroth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Αν ενδιαφεροσουν για εσενα δε θα συζηταγες καν το θεμα διηθησης εδω και τοσες σελιδες. Ειναι επικινδυνη πρωτιστως για αυτον που τη διαπραττει. Αρα, οσο κι αν νομιζεις οτι ενδιαφερεσαι για την ασφαλεια σου, σιγουρα μπορεις και καλυτερα. Οχι, δεν ειναι καθολου επικινδυνη εφ'οσον προσεχεις και εφ'οσον προσεχουν κι οι υπολοιποι. Αν δεν προσεχεις και δεν προσεχουν και οι υπολοιποι, θα χτυπησεις σε καθε περιπτωση, ειτε κανεις διηθηση ειτε οχι. Ειναι απλη λογικη. Μόλις τώρα, Spiroth είπε Όποιος κάνει αυτά που λες είναι ίδιος εγκληματίας με αυτόν που οδηγάει μηχανή και κάνει διήθηση. Αν σε ενδιαφέρει πάντως να κάνεις κάτι για το καλό όλων των οδηγών όλων των οχημάτων, μπορείς να περπατήσεις μέχρι τον Προσορισμό σου αντί να κάνεις διήθηση, πίστεψε με θα είναι προς όφελος των Αυτοκινήτων. Δεν χρειάζεται να βγεις με την μηχανή έξω για μας... Οχι δεν ειναι, ειναι χειροτερος εγκληματιας, γιατι αν τα κανει αυτα δεν ειναι μονο επικινδυνος για αυτους που κανουν διηθηση αλλα και για ολους τους υπολοιπους, οποτε αυτο που λες ειναι ακυρο. Και οχι συγγνωμη λυπαμαι αλλα δε θα σας κανω τη χαρη να παω σε 2 ωρες στον προορισμο μου οταν χρειαζομαι 20 λεπτα επειδη αποφασισατε οτι θελετε να οδηγειτε σαν ουγκανοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Spiroth είπε Μάλλον μπερδεύτηκες. Δεν μίλησα για φρένα ποτέ. Αποφυγή λακουβών μέσα στην λωρίδα σου ανέφερα, οδηγώντας πάντα μέσα στο όριο ταχύτητας, και ότι αυτό είναι νόμιμο. Γενικευσες και έγραψες ότι όσο βρίσκεσαι στη λωρίδα σου, όπως και να κινείσαι, κινείσαι ομαλά. Σε αυτό διαφώνησα και μπορώ να συνεχίσω αν θες καθώς το κινούμαι όπως θέλω σημαίνει και υπερβολική ταχύτητα εντός της λωρίδας με την λογική σου Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από Maurikycli 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lector είπε Οχι, δεν ειναι καθολου επικινδυνη εφ'οσον προσεχεις και εφ'οσον προσεχουν κι οι υπολοιποι. Αν δεν προσεχεις και δεν προσεχουν και οι υπολοιποι, θα χτυπησεις σε καθε περιπτωση, ειτε κανεις διηθηση ειτε οχι. Ειναι απλη λογικη. Παμε αλλη μια. Δεν εξεταζουμε ποιος προσεχει και ποιος οχι, ουτε εξεταζουμε εαν ειναι νομιμη ή οχι. Οταν λες οτι ενδιαφερεσαι για την ασφαλεια σου, εξεταζεις τις πραγματικες συνθηκες που επικρατουν στο δρομο, αλλιως αιθαιροβατεις, επιεικως. Με βαση τις πραγματικες συνθηκες λοιπον (και αντε, ας συμφωνησω οτι δηθεν δεν προσεχουν οι αλλοι οδηγοι, παραβλεποντας ακομα και το ξεκαθαρο ζητημα της μη νομιμοτητας της διηθησης), ΕΙΝΑΙ επικινδυνη. Αρα επιμενω οτι αν θεωρεις πως ενδιαφερσαι για την ασφαλεια σου αλλα συνεχιζεις να κανεις διηθησεις, τοτε μαλλον δεν ενδιαφερεσαι τοσο οσο πιστευεις. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Spiroth είπε Άσε φίλε, έχει τρελαθεί ο κόσμος. Μηδέν λογική και ευθύνη. Δυστύχως trait του Έλληνα της Εποχής. Οδηγώ αμάξι και μηχανάκι.Κρατάω αποστάσεις για να μην εμπλακώ σε περίπτωση που γίνει κάτι μπροστά που πάνε και κολλάνε ο 1 στον άλλον. Αφήνω τον άλλον να κάνει τα δικά του, έχω προτεραιότητα και έχει ήδη βγεί απο Stop;Κόβω και τον αφήνω, αλλιώς θα πέσω πάνω του.Οταν είμαι με το μηχανάκι, κοιτάζω το κάθε στενό.Τι να την κάνω την προτεραιότητα αν πάω στο νοσοκομείο; Βλέπω πως ο άλλος είναι επικίνδυνος;Μένω πίσω η τον προσπερνάω όπου επιτρέπεται. Οταν είμαι με το αμάξι, αφήνω κενό στα μηχανάκια να περάσουν, τώρα αν ο άλλος πέσει πάνω μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εχω κορνάρει και έχω ρίξει βρισίδια στον δρόμο σε περιπτώσεις που ο άλλος έχει πεταχτεί σαν τρελός και πρέπει να κόψω απότομα για να μην πέσει πάνω μου.Αλλά η δεν απαντάει ο άλλος γιατί ξέρει πως φταίει, η απλά κορνάρει ειρωνικά.Σαν να μην έγινε τίποτα. Ειδικά στην Ελλάδα, η όλη ουσία είναι να "διαβάζεις" τον δρόμο και τους οδηγούς. Οδηγώ όλες τις ώρες, βλέπω τρακαρίσματα πχ Σάββατο βράδυ η ξημερώματα Κυριακής. Δυστυχώς είναι πολλά τα έξοδα βενζίνης πήγαινε έλα στην δουλειά και παίρνω και το μηχανάκι. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα νοοτροπίας.Μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, lector είπε Και δε χωνευω τιποτα γιατι δεν υπαρχει νομος που το απαγορευει, παλι τα ιδια θα λεμε; Έχεις πάει στρατό? Έχεις ακούσει το "δεν προβλέπεται?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Παμε αλλη μια. Δεν εξεταζουμε ποιος προσεχει και ποιος οχι, ουτε εξεταζουμε εαν ειναι νομιμη ή οχι. Οταν λες οτι ενδιαφερεσαι για την ασφαλεια σου, εξεταζεις τις πραγματικες συνθηκες που επικρατουν στο δρομο, αλλιως αιθαιροβατεις, επιεικως. Με βαση τις πραγματικες συνθηκες λοιπον (και αντε, ας συμφωνησω οτι δηθεν δεν προσεχουν οι αλλοι οδηγοι, παραβλεποντα το ζητημα της νομιμοτητας), ΕΙΝΑΙ επικινδυνη. Αρα επιμενω οτι αν θεωρεις πως ενδιαφερσαι για την ασφαλεια σου αλλα συνεχιζεις να κανεις διηθησεις, τοτε μαλλον δεν ενδιαφερεσαι τοσο οσο πιστευεις. Μα αυτο σου λεω κι εγω, αμα ενδιαφερομουν για την ασφαλεια μου, με βαση τις πραγματικες συνθηκες, απλα δε θα εβγαινα ποτε απο το σπιτι... 1 λεπτό πριν, spooker είπε Έχεις πάει στρατό? Έχεις ακούσει το "δεν προβλέπεται?" Ναι εχω παει και εχω ακουσει το "δεν προβλεπεται". Στην προκειμενη περιπτωση, δεν προβλεπεται απαγορευση διηθησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις