Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ναι με την ιδια λογικη αν αρχισουν ολοι στην Κηφισιας να περνανε με κοκκινο κατα το δοκουν, οταν βλεπουν οτι στην κατευθυνση που εχει πρασινο δεν υπαρχουν αλλα αυτοκινητα, τοτε θα μειωθει το μποτιλιαρισμα και θα ωφεληθουν ολοι :D

Prove me wrong.

Πραγματικα, δεν αντιλαμβανεστε οτι η ανθρωπινη ζωη ειναι η απολυτη προτεραιοτητα ή απλα κανετε οτι δεν το καταλαβαινετε, επειδη ετσι σας βολευει;

Μακαρι να μπορουσα να σου δωσω χιλια λικε ρε φιλε.........

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Spiroth είπε

Μεσα στην λωρίδα σου, αν δεν βγεις (που σημαίνει πως δεν άναψες flash), οδηγείς ομαλά όπως και να έχει ακόμα και αν αποφεύγεις λακούβες (μέσα στην λωρίδα σου πάντα).

Nope. 

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tenshi είπε

Πιο εύκολα βρίσκεις ένα tactical whip με 12αρι συρματόσχοινο.

Οτιδήποτε έχει παλμό και νευρικό σύστημα θα λάβει την εμβρυακή στάση.Κάτι απο τον πόνο,κάτι γιατί θα ξυπνήσει αναμνήσεις απο την "ζώνη" που έτρωγε όταν ήταν μικρός.Seriously όμως,δέν αξίζει να μπλέξεις με το κάθε κρέας.

Μπορείς να δώσεις link με pm σε παρακαλώ;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Ορισμένοι μένετε στο τι είναι νόμιμο και τι δεν είναι. Όταν κάτι γίνεται 40 χρόνια προφανώς κάποια ανάγκη εξυπηρετεί και δεν είναι απλά μαγκιά κάποιου. Ιδίως όταν η αστυνομία περνάει δίπλα σου και δεν ασχολείται. Οι νόμοι αλλάζουν γιατί πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες και όχι το αντίθετο.

Επίσης είμαι υπέρ των καμερών σε όλα τα οχήματα γιατί το τι λέει ο νόμος δε σημαίνει ότι είναι πάντα δίκαιο. Πχ όταν κάποιος επειδή είδε θέση παρκαρίσματος τσαρουχωνει τα φρενα του και πέφτεις πάνω του, επειδή το δικαστήριο τον δικαιώνει δε σημαίνει ότι είναι πάντα δίκαιο αυτό (ναι πρέπει να τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας αλλά είναι επικίνδυνη οδήγηση το απότομο φρενάρισμα χωρίς κίνδυνο).

Όχι φίλε μου. Δεν εξυπηρετεί τίποτα πέρα από σταρχιδισμό των Ελλήνων και μη οργάνωση του Ελληνικού Κράτους.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Spiroth είπε

Αν ο Πεζός δεν βγει από διάβαση νόμιμα, φραίει ο Πεζός και μου πληρώνει το όχημα και ψυχική οδύνη.

Ηθική βλάβη. Ψυχική οδύνη, αν πεταχτεί ο πεζός κι εσύ οδηγείς ΕΙΧ, δύσκολο. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Ορισμένοι μένετε στο τι είναι νόμιμο και τι δεν είναι. Όταν κάτι γίνεται 40 χρόνια προφανώς κάποια ανάγκη εξυπηρετεί και δεν είναι απλά μαγκιά κάποιου. Ιδίως όταν η αστυνομία περνάει δίπλα σου και δεν ασχολείται. Οι νόμοι αλλάζουν γιατί πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες και όχι το αντίθετο.

Επίσης είμαι υπέρ των καμερών σε όλα τα οχήματα γιατί το τι λέει ο νόμος δε σημαίνει ότι είναι πάντα δίκαιο. Πχ όταν κάποιος επειδή είδε θέση παρκαρίσματος τσαρουχωνει τα φρενα του και πέφτεις πάνω του, επειδή το δικαστήριο τον δικαιώνει δε σημαίνει ότι είναι πάντα δίκαιο αυτό (ναι πρέπει να τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας αλλά είναι επικίνδυνη οδήγηση το απότομο φρενάρισμα χωρίς κίνδυνο).

Είναι υποχρέωση ΣΟΥ να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας και να προσέχεις πάντα.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ή συζήτηση επ' αυτού.
Εφόσον στούκαρες φταις. 

Όσον αφορά τους νόμους, ο ΚΟΚ είναι μια χαρά, δεν χρειάζεται καμία αλλαγή.
Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η νοοτροπία του μέσου οδηγού και η κανονική εφαρμογή των νόμων.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Δεν χρειάζεται να νευριάζεις για αρχή. Έχεις δίκιο τελικά για το δεδικασμενο και εγώ άδικο. 

Οπότε θες να μου πεις ότι πλέον είναι νόμος; 

Το σχόλιο για την κίνηση ανάμεσα στις λωρίδες το έκανα για να του δείξω ότι δεν έχει νόημα να λέει ότι αν κινούνταν οι μηχανές σαν τα αυτοκίνητα τότε οι άλλοι θα είχαν το πρόβλημα. 

Όχι. Θα είχαν πρόβλημα μόνο τα ζώα που δεν έχουν υπομονή και κινούνται δολοφονικά ανάμεσα από τα νόμιμα οχήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω παρατηρήσει πως κανείς δεν χρησιμοποιεί πια flash. Επίσης έχω δει και δολοφόνους...τις προάλλες είδα μια άδεια μπετονιέρα στο Κηφισό να τρέχει αριστερή λωρίδα με 130 και να κάνει προσπεράσεις δεξιά. Κάπου την προσπέρασα και μετά από λίγο μου κόλλησε στη μεσαία λωρίδα στο μισό μέτρο και κόρναρε με τη μεγάλη κόρνα. Φοβήθηκα τόσο πολύ γιατί είχα και τον μικρό πίσω και ήρεμα έβαλα αλαρμ και έκανα δεξιά να πάρω την αστυνομία. Φυσικά που να τον προλάβουν.

Θέλω να πω, πως η κατάσταση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη και κάπως έτσι από μια βλακεία μπορεί να ξεκληριστουν 3 και 4 οικογένειες. Θα έπρεπε να υπάρχει πάρα πολύ αυστηρή αστυνόμευση στους δρόμους. Δεν με νοιάζει το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο όσο η επικίνδυνη οδήγηση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, costaspl είπε

Μπορει να μου πει καποιος πως λεγετε το να περιμενεις στα διοδια της αττικης οδου να πληρωσεις και ο οδηγος μηχανης να πηγαινει κατευθειαν μπροστα στο ταμειο επειδη εχει την δυνατοτητα; το εχω δει ουκ ολιγες φορες να συμβαινει στην σειρα μου. Δεν ειμαι παντως αντιθετος στην υπο ορους και κανονες διηθηση.

Λέγεται απομεινάρι/ηχώ δύο καταστάσεων:

1) Το πέρασμα του 2κύκλου μπροστά στο φανάρι

2) Της εποχής προ μπαρών στα διόδια. Να θυμήσω εδώ ότι πριν μπουν μπάρες στα διόδια (ή τέλος πάντως προ της εποχής της παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων στους ιδιώτες) κανένα δίκυκλο δεν πλήρωνε διόδια στις εθνικές οδούς εφόσον απλά πήγαινε δίπλα στο αμάξι που πλήρωνε. Τότε, ο ταμίας έκανε (σχεδόν) πάντα σήμα στο δίκυκλο να περάσει αέρα μαζί με το αμάξι χωρίς να πληρώσει.

Δεν λέω καλώς ή κακώς, απλά προσπαθώ να ερμηνέυσω.

Επεξ/σία από tenere1982
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Nope. 

Γιατί nope φίλε μου? Αν κάνω λάθος συγνώμη. Μπορείς να μου υποδείξεις την πηγή?

7 λεπτά πριν, Haldol είπε

Ηθική βλάβη. Ψυχική οδύνη, αν πεταχτεί ο πεζός κι εσύ οδηγείς ΕΙΧ, δύσκολο. 

Με συγχωρείς. Εννοώ "αποζημίωση για αυτό που πέρασα και θα περάσω ενώ έφταιγε ο άλλος".

Δημοσ.

Αντε να κλεινει κι αυτο το θεμα σιγα σιγα γιατι μπαχαλευτηκε, με κολλημενους και κλειστομυαλους δε βγαζεις ακρη ουτως ή αλλως.

Κοιτατε παιδια ολοι αυτοκινητακηδες και μηχανακηδες να οδηγατε με ασφαλεια και να προσεχετε και τους υπολοιπους, για να παμε ολοι ασφαλεις στον προορισμο μας, και αφηστε τους τσαμπουκαδες, αυτο εχει σημασια και τιποτα αλλο. 

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lector είπε

Αντε να κλεινει κι αυτο το θεμα σιγα σιγα γιατι μπαχαλευτηκε, με κολλημενους και κλειστομυαλους δε βγαζεις ακρη ουτως ή αλλως.

Κοιτατε παιδια ολοι αυτοκινητακηδες και μηχανακηδες να οδηγατε με ασφαλεια και να προσεχετε και τους υπολοιπους, για να παμε ολοι ασφαλεις στον προορισμο μας, και αφηστε τους τσαμπουκαδες, αυτο εχει σημασια και τιποτα αλλο. 

Ακριβώς, ασφάλεια και νομιμότητα.

Οχήματα ΚΑΙ Πεζοί.

Υπάρχουν κανόνες.

Δημοσ.

Πολύ επικίνδυνο είναι όταν μερικοί αλλάζουν απότομα λωρίδα χωρίς να έχουν βάλει φλάς.

Αυτό που με έχει απογοητεύσει, είναι πως βλέπω ανθρώπους κολλημένους στο κινητό, ακόμα και στην εθνική.Αυτοκίνητα και μηχανάκια.Ολη μέρα στο σπίτι και στην δουλειά στο Facebook+Messenger.Εφόσον είναι και στο αμάξι και στο μηχανάκι, αυτό αποδεικνύει το πόσο εθισμένοι είναι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Πολύ επικίνδυνο είναι όταν μερικοί αλλάζουν απότομα λωρίδα χωρίς να έχουν βάλει φλάς.

Αυτό που με έχει απογοητεύσει, είναι πως βλέπω ανθρώπους κολλημένους στο κινητό, ακόμα και στην εθνική.Αυτοκίνητα και μηχανάκια.Ολη μέρα στο σπίτι και στην δουλειά στο Facebook+Messenger.Εφόσον είναι και στο αμάξι και στο μηχανάκι, αυτό αποδεικνύει το πόσο εθισμένοι είναι.

Άσε φίλε, έχει τρελαθεί ο κόσμος. Μηδέν λογική και ευθύνη. 

Δυστύχως trait του Έλληνα της Εποχής.

Δημοσ.

Πήγα να διαβάσω το θέμα από την πρώτη σελίδα και είχα την επιθετικοτητα των οδηγών στο δρόμο να έχει μεταφερθεί στο θέμα αυτό. Πιστεύω όλα είναι θέμα παιδείας τόσο στο δρόμο όσο και παντού 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...