Προς το περιεχόμενο

Επιθετική οδήγηση - έχει ξεφύγει το θέμα πλέον

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τουλάχιστον έχω πετάξει κάτι κινητά έξω από παράθυρα.

Φίλε, οι τυπάδες με τα μηχανάκια βιάζονται και κυριως με ιδεολογία νηπίου σαν την δικιά σου.

Αν θεωρεις οτι σε αδικώ, εξήγησε πως το να πετάς κινητά εξω απο παραθυρα ειναι ενέργεια ώριμου ανθρώπου.

Μη πουλάς την έλλειψη υπομονής σου σαν χάρη προς τους υπόλοιπους, ξεφτιλίζεσαι, όλοι σε εχουν παρει χαμπάρι… 

Αντε καλημέρα τώρα, μπας και ξυπνήσεις στον πραγματικό κόσμο κάποια στιγμή…

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παρον θεμα ειναι για την επιθετικη οδηγηση

πιστευω ειναι θεμα κοινωνικης μορφωσης-ηλικια οδηγου

εξηγουμαι.αυτοι που οδηγουν επιθετικα ποιοι ειναι;

1)γυφτοι

2)περιθωριακοι τυποι ημιμεθυσμενοι με σαραβαλα

3)νεαροι με φτιαγμενα σαπακια νομιζοντας οτι θα ανεβασουν το κοινωνικο στατους τους οδηγωντας επιθετικα.κοινως η μαγκια

4)ταξιτζηδες

5)μοτοσυκλετιστες (εχω μηχανη)

6)συμπληρωστε παρακατω και αλλες κατηγοριες

Επεξ/σία από georgiouu
  • Like 2
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δούμε τι λέει και ο ΚΟΚ μιας και αναφέρθηκε

Άρθρο 16

3. Τηρουμένων των διατάξεων της παρ.1, σε οδοστρώματα που είναι χωρισμένα σε δύο ή περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας, κατά κατεύθυνση με κατά μήκος διαγραμμίσεις, οι οδηγοί οχημάτων υποχρεούνται να οδηγούν αυτά μέσα στα όρια μιας λωρίδας και κατά το δυνατόν στο μέσο αυτής.

Στην επόμενη 4η παράγραφο λέει και κάτι άλλα ενδιαφέροντα.

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 5

Στη λεωφόρο Κηφισίας στο υψος του γηροκομείου οι δρομοι ειναι τιγκα στη λακούβα. Οπότε προσπαθώντας να τις αποφυγω πηγαινα λίγο δεξια, αριστερά, πάντα μέσα στη λωρίδα μου. Ήρθε ενας με μηχανάκι που ήταν από πίσω μου και ήθελε να χωθεί και με έβρισε επειδή δεν οδηγούσα ίσια. Ένιωσα απαίσια. Δεν ήξερα οτι είναι παράνομο αυτό. Τώρα όμως που το διάβασα εδώ, ένα έχω να πω και ελπίζω να με διαβάζει
"Αι στον κόρακα"

• Like 1

1 λεπτό πριν, μπιπ μπιπ είπε

Στη λεωφόρο Κηφισίας στο υψος του γηροκομείου οι δρομοι ειναι τιγκα στη λακούβα. Οπότε προσπαθώντας να τις αποφυγω πηγαινα λίγο δεξια, αριστερά, πάντα μέσα στη λωρίδα μου. Ήρθε ενας με μηχανάκι που ήταν από πίσω μου και ήθελε να χωθεί και με έβρισε επειδή δεν οδηγούσα ίσια. Ένιωσα απαίσια. Δεν ήξερα οτι είναι παράνομο αυτό. Τώρα όμως που το διάβασα εδώ, ένα έχω να πω και ελπίζω να με διαβάζει
"Αι στον κόρακα"

Ο τύπος δεν είχε δίκιο αλλά ο καθένας οφείλει να κινείται ομαλά χωρίς να θέτει σε κίνδυνο άλλον 

• Confused 1

Δε βγήκα από τη λωρίδα μου φυσικά και ούτε κινδύνευσε κανείς. Επίσης δεν είμαι υποχρεωμένη να αλλάζω αναρτήσεις κάθε 2 χρόνια επειδή η Κηφισίας έχει φρεάτια (δε ξέρω πως ακριβώς λέγονται) με καπάκια ακριβώς δεξιά και αριστερά, εκεί που πατάνε οι ρόδες. Διότι οι φωστήρες δε μπορούσαν να τα βάλουν ακριβώς στο μέσο της λωρίδας.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Ο τύπος δεν είχε δίκιο αλλά ο καθένας οφείλει να κινείται ομαλά χωρίς να θέτει σε κίνδυνο άλλον 

Μεταφραση.Ο οδηγός της μηχανής αντι να φροντιζει και να περιφρουρει την ζωη του μονός του ως ποιο ευάλωτο οχημα οδηγαει επιθετικα περιμενωντας να φροντισουν οι αλλοι για αυτον.Η καταληξη γνωστη.....................

Και ναι για καθε ενα που οδηγαει με ενα κινητο στο χερι επιθετικα η μεθυσμενος υπαρχουν χιλιαδες αλλοι που οδηγουν νομιμα και σωστα και δεν φταίνε σε τιποτα.......

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 2

Η σούμα είναι ότι 250 χιλιάδες μηχανάκια (στην Αθήνα μόνο) κάνουν lane splitting αλλά απαγορεύεται.

Τα μόνα μηχανάκια που δεν το κάνουν, είναι όσοι πήραν το δίπλωμα χθες. Το να το έχεις ακόμα παράνομο είναι σαν την ποτοαπαγόρευση, ο κόσμος θα το κάνει. Προσαρμογή του ΚΟΚ άμεσα και βοήθα τους.

Δεν οδηγάω μηχανή.

• Like 1
  • Thanks 1

Μπορει να μου πει καποιος πως λεγετε το να περιμενεις στα διοδια της αττικης οδου να πληρωσεις και ο οδηγος μηχανης να πηγαινει κατευθειαν μπροστα στο ταμειο επειδη εχει την δυνατοτητα; το εχω δει ουκ ολιγες φορες να συμβαινει στην σειρα μου. Δεν ειμαι παντως αντιθετος στην υπο ορους και κανονες διηθηση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, costaspl είπε

Μπορει να μου πει καποιος πως λεγετε το να περιμενεις στα διοδια της αττικης οδου να πληρωσεις και ο οδηγος μηχανης να πηγαινει κατευθειαν μπροστα στο ταμειο επειδη εχει την δυνατοτητα; το εχω δει ουκ ολιγες φορες να συμβαινει στην σειρα μου. Δεν ειμαι παντως αντιθετος στην υπο ορους και κανονες διηθηση.

Αυτο ειναι εντελως αλλο πραγμα και ειναι φουλ αντικοινωνικο. Ειναι ακριβως το ιδιο με το να περιμενεις στην ουρα στο ταμειο και να ερχεται ο αλλος με το ετσι θελω και να μπαινει μπροστα σου. Εγω οποτε ειμαι σε διοδια με μηχανακι καθομαι στη σειρα μου πισω απο τα αμαξια. 

(εχει τυχει βεβαια να ειμαι με αμαξι στα διοδια και να ερχεται αλλος με τη μηχανη δεξια μου και μολις πληρωσω και ανοιξει η μπαρα να περναει κι αυτος αγκαλια με μενα)

1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε

Ειμαι σιγουρος οτι κορνάρεις κιόλας στα αυτοκινητα και φτύνεις στα παραθυρα για να σου ανοιξουν δρομο να περασεις.

https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Dihthhsh-Prepei-epiteloys-na-ginei-nomimh_134528.asp

Το πρωτο που βρηκα Οσο για τον αρειο παγο ΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙ΅ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ>

Αυτο ειναι ενα αρθρο σε περιοδικο, δεν ειναι νομος, και δεν ισχυει απαραιτητα ο,τι γραφει. Αν παρατηρησεις αλλωστε, δεν αναφερει πουθενα μεσα στο αρθρο κανεναν απολυτως νομο. 

48 λεπτά πριν, Dimichios είπε

Βρε βρε τι κλόουν κυκλοφορούν? Φιλε μου θες να γράφεις μήπως εσύ τον ΚΟΚ όπως σε βολευει? Ναι το αρνούμαι γιατι δεν θα κοιτάω κάθε φορά από που θα ξεπηδήσει ο μαλακας με τη μηχανή 

Να μιλας καλυτερα φιλε μου, δεν εγραψα κανενα ΚΟΚ οπως με βολευει, λεω τι γραφει και τι δε γραφει. Οσο για το "μαλακα με τη μηχανη", μην ανησυχεις, κι εγω βλεπω καθε μερα πολλους "μαλακες με αυτοκινητα", θες να τους μετρησουμε ποιοι ειναι περισσοτεροι; Και αν δεν κοιτας απο που θα βγουν οι αλλοι, οπως λες, αυτο σε κανει πιο επικινδυνο απο εκεινους. Αμα ειναι ετσι μην κοιτας και απο που θα πεταχτει και ο "μαλακας ο πεζος", χτυπα τον, και αντε πες μετα οτι δεν εφταιγες.

Επεξ/σία από lector
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΈΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.Εκτός αν πιστευει κάποιος εδω μεσα οτι ο άρειος παγος κανει οτι του γουσταρει και δεν βγαζει αποφασεις με βαση τους υπάρχοντες νόμους.

Δεν ζεις στην Αμερική για να υπάρχει δεδικασμενο. Πολλές σειρές βλέπεις. Στο ελληνικό δίκαιο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Επίσης με κάθε επιφύλαξη  καθώς δεν είμαι σίγουρος νομίζω πως μετά τον Άρειο Πάγο η δική γίνεται ξανά από την αρχή σε πρώτο βαθμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Επίσης με κάθε επιφύλαξη  καθώς δεν είμαι σίγουρος νομίζω πως μετά τον Άρειο Πάγο η δική γίνεται ξανά από την αρχή σε πρώτο βαθμό. 

Εχεις μεγαλη πλακα..............και ασχετοσυνη.Και ναι η αποφαση του αρειου παγου και τελεσιδικη ειναι και αποτελει δεδικασμένο..

Και όπως ειπα πριν αποφασιζει ερμηνεύοντας τούς υπάρχον νόμους και οχι αναλογα με τα γουστα του καθε δικαστη.

Επεξ/σία από SPY_oo7

7 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Εχεις μεγαλη πλακα..............

Το ξέρω 

Spoiler

Στον Άρειο Πάγο εξετάζουν την ορθότητα της κάθε δικαστικής απόφασης. Εφόσον αναιρέσουν την απόφαση του εφετείου η δική γίνεται από την αρχή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...