valadsk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) πάντως εγώ δεν κάθομαι να μπλέξω και να ανοίξω διαμάχη. Αν μου πει κάτι ο άλλος του λέει συγνώμη φίλε λάθος μου και δεν ανοίγω κουβέντα ή διαμάχη. Ο κόσμος έχει τρελαθεί παιδιά. άλλος είναι φτιαγμένος, άλλος παίρνει ψυχοφάρμακα, άλλος έχει όπλο κλπ Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από valadsk 21 1
gpapadakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πληροφοριακα αν δεν παρουμε το μηχανακι μας, αλλα το κουτι μας (που σχεδον ολοι εχουμε), ή αν καθομαστε με το μηχανακι πισω απο τα αυτοκινητα, η κυκλοφορια θα εχει τετοια επιβαρυνση που θα πηδατε απο τη ζεστη σαν τα κοτοπουλα εξω απο το αμαξι, ασε ποτε θα φτασετε. Η διηθηση δεν ειναι το προβλημα, ειναι η λυση του, και ανοιχτε χωρο στον οδηγο της μηχανης (οπως κανω και εγω οταν οδηγω το αμαξι), γιατι σας κανει χαρη. Με αλλες προβληματικες καταστασεις π.χ. εξατμισεις που κανουν φασαρια, δε συμφωνω (δεν εχω τροποποιησει ποτε εξατμιση). Οσον αφορα τη συμπεριφορα στο δρομο, λογικο ειναι, τα ψυχιατρικα εχουν πολλαπλασιαστει με τις καραντινες και τωρα με την ακριβεια, αποφυγετε τους καυγαδες. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από gpapadakis 2 4 2
godfather0991 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Εγώ δεν έχω δει καμία αλλαγή όπως ήταν πριν 20 χρόνια το ίδιο είναι και τώρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πια σχεδόν όλοι οι οδηγοί φοράνε ζώνη (παλιά δεν υπήρχε περίπτωση) και ότι το κινητό στο χέρι είναι σιγουράκι. Κατ' άλλα ίδια φάση, βρισιές, κορναρίσματα, σφήνες, φλας ποτέ, πορτοκαλί γκαζώνουμε, κόκκινα τα τρώμε, κράνος ούτε για αστείο, καλά για stop δεν το συζητάω ας τα αφαιρέσουν καλύτερα πιάνουν χώρο στο πεζοδρόμιο. 1 λεπτό πριν, gpapadakis είπε Πληροφοριακα αν δεν παρουμε το μηχανακι μας, αλλα το κουτι μας (που σχεδον ολοι εχουμε), ή αν καθομαστε με το μηχανακι πισω απο τα αυτοκινητα, η κυκλοφορια θα εχει τετοια επιβαρυνση που θα πηδατε απο τη ζεστη σαν τα κοτοπουλα εξω απο το αμαξι, ασε ποτε θα φτασετε. Η διηθηση δεν ειναι το προβλημα, ειναι η λυση του, και ανοιχτε χωρο στον οδηγο της μηχανης (οπως κανω και εγω οταν οδηγω το αμαξι), γιατι σας κανει χαρη. Με αλλες προβληματικες καταστασεις π.χ. εξατμισεις που κανουν φασαρια, δε συμφωνω (δεν εχω τροποποιησει ποτε εξατμιση). Οσον αφορα τη συμπεριφορα στο δρομο, λογικο ειναι, τα ψυχιατρικα εχουν πολλαπλασιαστει με τις καραντινες και τωρα με την ακριβεια, αποφυγετε τους καυγαδες. Δεν φταίει η καραντίνα και η ακρίβεια, φταίει ότι ο κόσμος ντρέπεται να πάει σε ψυχίατρο-ψυχολόγο δεν χρειάζεται να έχεις κάποια ψυχιατρική ασθένεια για να επισκεφτείς έναν ειδικό, αν οι περισσότεροι το κάνανε τότε θα είχαν λύσει πολλά προβλήματα τους. Τώρα απλώς μεταφέρουν τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλού και βγάζουν εκεί ότι κουβαλάνε π.χ. στην οδήγηση, ο Έλληνας οδηγός εκεί θα βγάλει όλα τα νεύρα του και τα ψυχολογικά του αντί να ζητήσει βοήθεια. 2
Greengreen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, valadsk είπε πάντως εγώ δεν κάθομαι να μπλέξω και να ανοίξω διαμάχη. Αν μου πει κάτι ο άλλος του λέει συγνώμη φίλε λάθος μου και δεν ανοίγω κουβέντα ή διαμάχη. Ο κόσμος έχει τρελαθεί παιδιά. άλλος είναι φτιαγμένος, άλλος παίρνει ψυχοφάρμακα, άλλος έχει όπλο κλπ Θελει να κατεβαινεις κατω και να κουβαλας και paralizer. Πολλα κωλοπαιδα/πυροβολημενοι. αληθεια τωρα. Αν ενας φτασει μεχρι το τζαμι σου και σε απειλησει τι θα γινει αν του ριξεις parala; Αυτοαμυνα δεν ειναι; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από Greengreen
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 4 hours ago, LongTom said: Το αυτό. Όταν έρχονται εδώ στα βόρεια, όλως περιέργως όλοι οι μάγκες τιθασεύουν τις ορμές τους. Ο συνδυασμός προστίμου και αφαίρεση αδείας, δίχως "πάρε τηλέφωνο τον τάδε να το σβήσει", ηρεμεί πολύ ωραία τα άγρια ένστικτα του μέσου μάγκα ραλίστα Έλληνα. δεν τους παιρνει για μαγκιες
spooker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 53 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Αν οι μηχανές κάνουμε αυτό που λες θα τραβάμε τα μαλλιά μας 100 φορές περισσότερο από τον οδηγό αυτοκινήτου . Να σε δω τι θα κανείς όταν από εκεί που ήθελες για να φτάσεις στον προορισμό πέντε λεπτά να πρέπει να κανείς 25. Για να μην αναφέρω να πρέπει να κανείς να το κανείς μέσα σε βροχή , κρύο κτλ. Το πιθανότερο είναι να παρατήσεις την μηχανή και να πάρεις αμάξι. Δηλαδή για να μην τραβάτε εσείς τα μαλλιά σας επειδή βιάζεστε θα παραβιαζετε τον Κ. Ο. Κ. κατά βούληση. Τι λες ρε μεγάλε. Σώπα. Καλά κάνουν οι ασφαλιστικές και δεν σας δίνουν φράγκο όταν δημιουργείτε ατυχήματα. 10 1
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Greengreen είπε Θελει να κατεβαινεις κατω και να κουβαλας και paralizer. Πολλα κωλοπαιδα/πυροβολημενοι Πιο εύκολα βρίσκεις ένα tactical whip με 12αρι συρματόσχοινο. Οτιδήποτε έχει παλμό και νευρικό σύστημα θα λάβει την εμβρυακή στάση.Κάτι απο τον πόνο,κάτι γιατί θα ξυπνήσει αναμνήσεις απο την "ζώνη" που έτρωγε όταν ήταν μικρός.Seriously όμως,δέν αξίζει να μπλέξεις με το κάθε κρέας.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, greekfragma είπε αηδία έχει καταντήσει και η ασχετοσύνη πολλών και η άγνοια. η διήθηση επιτρέπεται αλλά εδώ στους Ελληναράδες για να καταλάβουν γιατί βοηθάει πρέπει να κατέβουμε όλοι με τις μηχανές μια μέρα να καθόμαστε πίσω από κάθε αυτοκίνητο και αντί να περνάς 1 φανάρι 20 αυτοκίνητα να περνάς 1 φανάρι 5 αυτοκίνητα. Όταν θα κάνετε οποιαδήποτε απόσταση στο 5πλάσιο χρόνο θα βάλετε μυαλό...μέχρι τότε καληνύχτα. Ακριβως αυτο τους χρειάζεται 😁 2 2
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ακριβως αυτο τους χρειάζεται 😁 Σας προ(σ)καλούμε να πράξετε τα δέοντα.Καλοκαιράκι έχουμε, ο δικός σας πισινός θα γίνει μπεϊκο πάνω στην σέλα.ΤΙ; ΟΧΙ;😅 Κατατά,συνεχίστε να κάνετε διπλοτριπλές διηθήσεις σε πυκνή κυκλοφορία,με αμάξια που προσπαθούν να βγουν σε κάποια έξοδο.Με δανεικό χρόνο ζείτε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από Tenshi 10
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Fan είπε Έχω παρατηρήσει ότι μετά την καραντίνα πολλοί οδηγούνε υπερβολικά επιθετικά. Κολλάνε από πίσω σου στο εκατοστό, τρέχουν σε στενούς δρόμους, κορνάρουν στο φανάρι και το πιο κλασικό οι προσπεράσεις από δεξιά. Τα παραδείγματα που βλέπω κάθε μέρα είναι άπειρα. Σήμερα είδα μπινελίκια από δύο οδηγούς μπροστά μου, οι οποίοι είχαν ανοίξει τα παράθυρα στο φανάρι και τσακώνονταν έτοιμοι να πλακωθούν. Προχτές ήμουν με το μηχανάκι και ενώ περνούσα προσεκτικά ανάμεσα από τα αυτοκίνητα που ήταν κολλημένα στην κίνηση, κόλλησε μία μηχανή από πίσω μου, κόρναρε και φώναζε κουνήσου πιο γρήγορα! Κάποια στιγμή με προσπέρασε και έτρεχε ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα με 70-80 χιλιόμετρα. Έχετε παρατηρήσει και εσείς αύξηση της επιθετικής οδήγησης τελευταία; Μια παρατήρηση από αυτά που γράφεις, για να προσπεράσει κάποιος από δεξιά σημάνει ότι ο οδηγός στα αριστερά είναι (για δικούς του λόγους) με χαμηλή ταχύτητα!! Και είναι κανόνας ότι δεν οδηγούμε με το πάσο μας στα αριστερά ! Μόνο στο Ελλαδιστάν συμβαίνει αυτό !!
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Tenshi είπε Σας προσ(κ)αλούμε να πράξετε τα δέοντα.Καλοκαιράκι έχουμε, ο δικός σας πισινός θα γίνει μπεϊκο πάνω στην σέλα.ΤΙ; ΟΧΙ;😅 Κατατά,συνεχίστε να κάνετε διπλοτριπλές διηθήσεις σε πυκνή κυκλοφορία,με αμάξια που προσπαθούν να βγουν σε κάποια έξοδο.Με δανικό χρόνο ζείτε. Ενω εσυ εχει υπογραψει συμβόλαιο; Οχι οτι αυριο το πρωί πχ τελειώνει η παρουσία σου σε αυτόν τον πλανήτη
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ενω εσυ εχει υπογραψει συμβόλαιο; Οχι οτι αυριο το πρωί πχ τελειώνει η παρουσία σου σε αυτόν τον πλανήτη Μια πιθανότητα είναι η παρουσία μας "στον πλανήτη",μια πιθανότητα και η αποχώρησή μας απο αυτόν. Στην πρώτη περίπτωση δέν περνάει καν απο το χέρι μάς.Στην δεύτερη περίπτωση, απλά δέν ρισκάρω. Θα συνεχίσεις το αφήγημα; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από Tenshi 6
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Προσωπικά αν δώ κάποιον να με κάνει προσπέρασει με μηχανάκι από δεξιά ενώ στρίβω αριστερά σε φανάρι.... Ωπα δεν τον βλέπω. Έχει φύγει το παιδί.... 1
Vigilante1319 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Eγω παντως οσους βλεεπω να μου κανουν λιγο πιο περα για να περασω με το αυτοκινητο τους ευχομαι να τους εχει καλα ο θεος. 4
giorgos9910 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Εγώ έχω παρατηρήσει, εντελώς το αντίθετο, βλέπω οδηγούς χωρίς να ανάβουν τα φώτα το βράδυ, να οδηγούν στην αριστερή λωρίδα με 30 χιλ, γενικά αυτό το εμβόλιο έκανε θραύση!! 😂 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις