crossmo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Το αν απασχολεί εμένα προσωπικά είναι ανεξάρτητο από αυτό που είπα. Όπως σίγουρα δεν απασχόλησε εσένα όταν βρήκες θέση να παρκάρεις ακριβώς επειδή η μηχανή πιο πέρα ήταν παρκαρισμένη πάνω στο πεζοδρόμιο ή κάθετα αντί για οριζόντια, απλά δεν έτυχε να το παρατηρήσεις. Τέλος πάντων, αν θες σβήνω το σχετικό κομμάτι περί πεζοδρομίου κ.λπ. αφού ούτως ή άλλως είναι εκτός θέματος. Δυστυχώς εμένα δεν με βόλεψε και ξέρεις γιατί? γιατί εγώ συνηθίζω να περπατάω, και με ενοχλεί τρομερά μια τέτοια κατάσταση που με αναγκάζει να βγω στο δρόμο με τον όποιο κίνδυνο ενέχει αυτό.Κατανοητό? Και επίσης να μη μιλήσουμε για όσους χρησιμοποιούν τα μηχανάκια για να βρίσκουν θέση πάρκινγκ όταν παίρνουν το αυτοκίνητο και τα αφήνουν για να να μην τους πάρει κανείς άλλος τη θέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, crossmo είπε Δυστυχώς εμένα δεν με βόλεψε και ξέρεις γιατί? γιατί εγώ συνηθίζω να περπατάω, και με ενοχλεί τρομερά μια τέτοια κατάσταση που με αναγκάζει να βγω στο δρόμο με τον όποιο κίνδυνο ενέχει αυτό.Κατανοητό? Φυσικά. Για τα δέντρα, τα σκαλιά, τις ζαρντινιέρες και κάθε λογής εμπόδιο που υπάρχει στα πεζοδρόμια κάνεις τίποτα ή μόνο τα οχήματα σε ενοχλούν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις