Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Ναι με την ιδια λογικη αν αρχισουν ολοι στην Κηφισιας να περνανε με κοκκινο κατα το δοκουν, οταν βλεπουν οτι στην κατευθυνση που εχει πρασινο δεν υπαρχουν αλλα αυτοκινητα, τοτε θα μειωθει το μποτιλιαρισμα και θα ωφεληθουν ολοι Prove me wrong. Πραγματικα, δεν αντιλαμβανεστε οτι η ανθρωπινη ζωη ειναι η απολυτη προτεραιοτητα ή απλα κανετε οτι δεν το καταλαβαινετε, επειδη ετσι σας βολευει; Είπες κάτι αυτονόητο αλλά παράλληλα κάτι δυσνόητο για πολλούς....ρε που πάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miaou7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, greekfragma είπε αηδία έχει καταντήσει και η ασχετοσύνη πολλών και η άγνοια. η διήθηση επιτρέπεται αλλά εδώ στους Ελληναράδες για να καταλάβουν γιατί βοηθάει πρέπει να κατέβουμε όλοι με τις μηχανές μια μέρα να καθόμαστε πίσω από κάθε αυτοκίνητο και αντί να περνάς 1 φανάρι 20 αυτοκίνητα να περνάς 1 φανάρι 5 αυτοκίνητα. Όταν θα κάνετε οποιαδήποτε απόσταση στο 5πλάσιο χρόνο θα βάλετε μυαλό...μέχρι τότε καληνύχτα. Απλα ασχετα επικινδυνος η επικινδυνα ασχετος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 αντε να πω και γω τη παπαρια μου σαν οδηγος τουτου και μηχανης απο τα 17 τωρα εχω πιασει 63 ,εδω και Αυστραλια λεμε οτι ξερουμε το κωδικα αλλα αν κανουμε την αυτοκριτικη μας πιστευω οτι περα απο τα βασικα 5-8 σηματα μπορει πολλοι να κανουμε λαθος,αν κοιταμε τη σημανση Στην Αθηνα για 9 χρονια κανοντας το ιδιο δρομολογιο με μηχανη κυριως αλλα και με αυτοκινητο ειδα............ οτι τα φαναρια ειναι διακοσμητικα για πολλους με αποτελεσμα σε καθε κοκκινο να περνανε 2-5 αυτοκινητα και στην επαρχια περναμε με κοκκινο αφου κοιταμε αν ερχεται καποιος..... οτι καθε πρωι ειχαμε μαθει απεξω και ανακατωτα το καθε αυτοκινητο(τα ιδια ησαν σχεδον καθημερινα) οποτε περασμα μεσα απο αυτοκινητα κυριως σε σταση,εννοειται για δικη μου ασφαλεια με το αυτοκινητο υπαρχει η νοοτροπια εφοσον παω με 60 π.χ που ειναι το οριο ,και ειμαι στην αριστερη λωριδα επειδη ο πισω μου θελει να παει με 100 πρεπει εγω να παω δεξια και να μην τηρησει το οριο,γιατι αν το τηρουσαμε ολοι το μποτιλιαρισμα θα κυλουσε ποιο ομαλα....και τονιζω οτι το οριο ταχυτητας ειναι ιδιο και για τις 2 η3 λωριδες εκτος και αν υπαρχει σημανση που να λεει αλλιως.... μπορω να ανεβασω και βιντεακι απο κινηση στο κεντρο και περιφερειακα της Μελβουρνης οπου η κινηση ειναι τρελλη αλλα για καποιο λογο δεν σταματα η κινηση ειτε πας με 20 η 40 ,φορτηγα απο αριστερα απο δεξια απο παντου στις Εθνικες εκτος και αν λεει η σημανση μονο αριστερα,συνηθως εγω στο οριο των 80 η 100 με προσπερνουσαν ελαφρα οταν χαλαρωνε το ποδι και απο τις 2 πλευρες σε δρομο με 3 η 4 λωριδες.....υπαρχουν πινακιδες που προτεινουν να οδηγουμε αριστερα αλλα δεν εισαι υποχρεωμενος και δεν επιρεαζει τη κινηση γιατι τηρουν ολοι το οριο οποτε δεν εχει σκαπανεβασματα η ροη Θα μου πει καποιος εχουν καμερες διαχειρησης ,οι οδηγοι σε καθε αλλαγη οριου υπακουν αμεσα ,τα προστιμα για ταλιμπαν ειναι υψηλα και σου ερχονται σπιτι με βιντεο αλλα και δω αν υπηρχε αυστηροτερη αστυνομευση σιγα σιγα θα εμπαινε το νερο στο αυλακι. καλο ειναι να προσεχουμε να μην εμπλακουμε σε ατυχημα και κυριως με τραυματισμο..... ενα ωραιο ειπε η μανα .....μετα απο 4 μηνες στο αυτοκινητο Αυστραλια δεν ακουσε κορναρισμα....τι πρωτοτυπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Δεν το ειπαμε. Το λες εσυ κι αλλος ενας που βαυκαλιζεται οτι προκαλει τσαμπουκαδες στους δρομους. Και οι δυο ερμηνευετε τα πραγματα οπως σας βολευει. Ο ΚΟΚ ειναι ξεκαθαρος και λεει αυτο, χωρις να σηκωνει παρερμηνειες: Άρθρο 16 3. Τηρουμένων των διατάξεων της παρ.1, σε οδοστρώματα που είναι χωρισμένα σε δύο ή περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας, κατά κατεύθυνση με κατά μήκος διαγραμμίσεις, οι οδηγοί οχημάτων υποχρεούνται να οδηγούν αυτά μέσα στα όρια μιας λωρίδας και κατά το δυνατόν στο μέσο αυτής. Μηχανακι = Οχημα Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από flexpick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Δεν το ειπαμε. Το λες εσυ κι αλλος ενας που βαυκαλιζεται οτι προκαλει τσαμπουκαδες στους δρομους. Και οι δυο ερμηνευετε τα πραγματα οπως σας βολευει. Ο ΚΟΚ ειναι ξεκαθαρος και λεει αυτο, χωρις να σηκωνει παρερμηνειες: Άρθρο 16 3. Τηρουμένων των διατάξεων της παρ.1, σε οδοστρώματα που είναι χωρισμένα σε δύο ή περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας, κατά κατεύθυνση με κατά μήκος διαγραμμίσεις, οι οδηγοί οχημάτων υποχρεούνται να οδηγούν αυτά μέσα στα όρια μιας λωρίδας και κατά το δυνατόν στο μέσο αυτής. Οποτε με βαση αυτο το αρθρο απαγορευεται και η προσπεραση, αφου για να προσπερασεις πρεπει να βγεις απο τα ορια της λωριδας, σωστα; Απαγορευεται μηπως και να στριψεις αφου θα πρεπει να βγεις απο τη λωριδα; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από lector 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miaou7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, gpapadakis είπε Ορισμένοι μένετε στο τι είναι νόμιμο και τι δεν είναι. Όταν κάτι γίνεται 40 χρόνια προφανώς κάποια ανάγκη εξυπηρετεί και δεν είναι απλά μαγκιά κάποιου. Ιδίως όταν η αστυνομία περνάει δίπλα σου και δεν ασχολείται. Οι νόμοι αλλάζουν γιατί πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες και όχι το αντίθετο. Επίσης είμαι υπέρ των καμερών σε όλα τα οχήματα γιατί το τι λέει ο νόμος δε σημαίνει ότι είναι πάντα δίκαιο. Πχ όταν κάποιος επειδή είδε θέση παρκαρίσματος τσαρουχωνει τα φρενα του και πέφτεις πάνω του, επειδή το δικαστήριο τον δικαιώνει δε σημαίνει ότι είναι πάντα δίκαιο αυτό (ναι πρέπει να τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας αλλά είναι επικίνδυνη οδήγηση το απότομο φρενάρισμα χωρίς κίνδυνο). Αρα αφου 40 (και) χρονια πουλανε πρεζα και γινονται οικονομικα εγκληματα, πρεπει να αλλαξουν οι νομοι.. Σε παω ρε ατιμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, kostasbm είπε αντε να πω και γω τη παπαρια μου σαν οδηγος τουτου και μηχανης απο τα 17 τωρα εχω πιασει 63 ,εδω και Αυστραλια με το αυτοκινητο υπαρχει η νοοτροπια εφοσον παω με 60 π.χ που ειναι το οριο ,και ειμαι στην αριστερη λωριδα επειδη ο πισω μου θελει να παει με 100 πρεπει εγω να παω δεξια και να μην τηρησει το οριο,γιατι αν το τηρουσαμε ολοι το μποτιλιαρισμα θα κυλουσε ποιο ομαλα....και τονιζω οτι το οριο ταχυτητας ειναι ιδιο και για τις 2 η3 λωριδες εκτος και αν υπαρχει σημανση που να λεει αλλιως.... Δεν είναι θέμα νοοτροπίας αλλά ελληνικού ΚΟΚ. Κινούμαστε όσο δεξιότερα μπορούμε. Αν δεξιά σου η λωρίδα είναι ελεύθερη υπάρχει ισχυρή σύσταση να μετακινηθεις σε αυτή. Άσχετο. Λογιστικά πώς την παλεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, lector είπε Οποτε με βαση αυτο το αρθρο απαγορευεται και η προσπεραση, αφου για να προσπερασεις πρεπει να βγεις απο τα ορια της λωριδας, σωστα; Απαγορευεται μηπως και να στριψεις αφου θα πρεπει να βγεις απο τη λωριδα; Τώρα πραγματικά θέλεις απάντηση σε αυτά που γράφεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, lector είπε Οποτε με βαση αυτο το αρθρο απαγορευεται και η προσπεραση, αφου για να προσπερασεις πρεπει να βγεις απο τα ορια της λωριδας, σωστα; Απαγορευεται μηπως και να στριψεις αφου θα πρεπει να βγεις απο τη λωριδα; Υπάρχει ο προβλεπόμενος τρόπος προσπέρασης και αλλαγής πορείας 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, Fan είπε Έχω παρατηρήσει ότι μετά την καραντίνα πολλοί οδηγούνε υπερβολικά επιθετικά. [...] Έχετε παρατηρήσει και εσείς αύξηση της επιθετικής οδήγησης τελευταία; Ήθελα να γράψω πως εδώ και κάμποσο καιρό και ανεξαρτήτως καραντίνας, έχω παρατηρήσει τη συντριπτική πλειοψηφία να οδηγάει πολύ πιο αργά (ενίοτε και πιο προσεκτικά) από ότι παλιότερα, σε επαρχιακούς δρόμους ή και σε εθνικές οδούς. Πιθανότατα το κόστος που συνεπάγεται κάθε βίαιο χάδι στο γκάζι. Στην πόλη η οδήγηση παραμένει ένα τρελοκομείο, ένας εξαιρετικός τρόπος να δημιουργείς και να διατηρείς αντανακλαστικά για την κάθε απίθανη κατάσταση που μπορεί να συναντήσεις. Γενικώς η συντριπτική πλειοψηφία οδηγάει σωστά και συνετά, αλλά μας μένει συνήθως στο μυαλό ο κλασικός μ@λάκας, λογικό, αφού αυτός μας τσιτώνει τα νεύρα. Μετά από ανάγνωση δέκα σελίδων, σκέφτομαι να διαγράψω το παραπάνω κείμενο. Υπάρχει υπερβολική επιθετικότητα και δεν εμφανίζεται μόνο στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Υπάρχει ο προβλεπόμενος τρόπος προσπέρασης και αλλαγής πορείας Χαρα στο κουραγιο σου ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, Fan είπε Έχετε παρατηρήσει και εσείς αύξηση της επιθετικής οδήγησης τελευταία; Μιλαγα με ψυχιατρο πριν καμια ωρα. Μου ειπε ολα οσα λες εσυ! Οτι σταματανε και κατεβαινουν κατω πολυ συχνα πλεον και αυξηση ολων των διαταραχων και του στρες κατακορυφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Losraio είπε Τώρα πραγματικά θέλεις απάντηση σε αυτά που γράφεις; Οχι δε θελω, αφου κανεις δε δειχνει να αντιλαμβανεται οτι αυτο το αρθρο ειναι παντελως ασχετο με τη διηθηση, ισα ισα υπαρχει για να καλυπτει διαφορους αμπαλους οδηγους (κυριως οδηγουν κιτρινα οχηματα) που οδηγουν πιανοντας δυο λωριδες. Αλλα αυτο δεν ειδα κανεις να το αναφερει. 12 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Υπάρχει ο προβλεπόμενος τρόπος προσπέρασης και αλλαγής πορείας Και η διηθηση προσπεραση ειναι, hello mr obvious 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, lector είπε Οχι δε θελω, αφου κανεις δε δειχνει να αντιλαμβανεται οτι αυτο το αρθρο ειναι παντελως ασχετο με τη διηθηση, ισα ισα υπαρχει για να καλυπτει διαφορους αμπαλους οδηγους (κυριως οδηγουν κιτρινα οχηματα) που οδηγουν πιανοντας δυο λωριδες. Αλλα αυτο δεν ειδα κανεις να το αναφερει. Και η διηθηση προσπεραση ειναι, hello mr obvious Και η παραβίαση στοπ, κίνηση σε διασταύρωση είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Και η παραβίαση στοπ, κίνηση σε διασταύρωση είναι Αστο καλυτερα ρε φιλε μου να παει στο καλο, δεν συνεννοουμαστε 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις