Apaleytos80 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, cabdik είπε Παιδια, μην μετρατε μονο τα ποσα Α βγαζει η 12ν Γραμμη..! ενα τροφοδοτικο ειναι πολλα περισσοτερα απο αυτο.....! εχω παρει το Force 650W, αλλα ΟΧΙ για να το βαλω σε πισι. το εχω παρει μονο για Τεστ...! δοκιμαζοντας διαφορα παλια συστηματα να ελεγξω αν ειναι λειτουργικα. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΙΣΙ. και ο λογος ειναι πολυ απλος, οταν το πρωτο-παρελαβα, ανοιξα το κουτι και το επιασα στα χερια μου, καταλαβα γιατι ειναι τοσο φθηνο....μονο και μονο απο το......βαρος του...!!! Ναι ...ναι.....απο το βαρος του. χωρις να τα βαλω σε ζυγαρια, ειχα την αισθηση οτι ειχε το "μισο" βαρος απο ενα CORSAIR CX450M που εχω.....!!!!!!! απο αυτο και μονο καταλαβαινω οτι ουτε ονομαστικα, μπορει να βγαλει ολα τα W που λεει, αλλα και ουτε να ειναι ποιοτικα σωστο ωστε να το εμπιστευθω για ενα πισι....!!! Είχα πάρει παλιότερα ένα Force 450αρι με 80αρι φαν, τραγικο το εβαλα σε ενα pc με Ε8400/6450 (δεν εκαιγε ουτε 100w maxed) αφου αλλαξα φαν. Στην προκειμένη περίπτωση δεν με νοιάζει το hardware, αν και τελικά δεν το πηρε ο φιλος οπότε δεν θα χρειαστεί να το δοκιμάσουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα