Greengreen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 https://www.e-shop.gr/natec-nsd-0954-kangaroo-usb-30-docking-station-sata-hdd-p-PER.573754 21 στο skroutZ 1
x_revenge Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις αν αυτα δουλευουν με raspberry pi? Σκεφτομαι να παρω ενα αλλα με δυο θυρες για σκληρους. Το συγκεκριμενο λεει windows και ios αρα φανταζομαι πρεπει να βρω καποιο που να τρεχει και σε linux? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από x_revenge
kamui Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μια χαρά θα παίξει και σε linuxaki ως USB mass storage device 1
1nsom-n1k Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Έχω πάρει αυτό με τις δύο υποδοχές, δεν ξέρω αν φταίει που έχω δίσκο από το 2007 και είναι αρκετά βαρύς, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο ψεύτικη κατασκευή. Ο δίσκος πάει πέρα δώθε στο μικρό περιθώριο που απομένει γιατί είναι και αρκετά παχύς ο δίσκος μου, οπότε νομίζω θέλει λίγο προσοχή στο που θα το βάλεις να σιγουρευτείς ότι δεν θα το πάρεις σβάρνα καταλάθος.
kostaspatra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 το εχω παρει εδω και τρια χρονια,κανει αψογα τη δουλειά του, οντως αυτο που αναφερει ο φιλος ειναι ενα μειονεκτημα, πρεπει να κλειδωσει σωστα ο δισκος στη θεση, ειτε ο 3,5αρης είτε ο δυομισαρης. Κατα τα αλλα παλι λέω τιμια αγορα, καπου στα 15 τον ειχα πάρει το 2019, νομιζω είναι απόλυτη ευκαιρια σε αυτη την τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα