1nsom-n1k Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Greengreen είπε Mε audio jack σαν απλο ηχειο αν θες συνδεεται σωστα; Ναι, έχει aux in, οπότε με ένα καλώδιο συνδέεις λάπτοπ, κινητό, mp3, τηλεόραση, παλιά ραδιόφωνα, φορητά κασετόφωνα - CD player's, οτιδήποτε μπορείς να σκεφτείς που να έχει έξοδο ακουστικών. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από 1nsom-n1k
johnkou77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Αγορα και απο μενα το συγκεκριμενο γυρω στα 12ευρω περυσι αψογο,το πασχα επαιξε 4-5ωρες ασταματητα και τις περισσοτερες στο τερμα,αξιζει τα λεφτα του.
Rattlehead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε 10 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Θέλω να πω, όλοι μας έχουμε κάποιο ηχείο έστω και παλιό, γιατί να μην πάρεις ένα Bluetooth αντάπτορα αντί γι αυτό και να κάνεις το ήδη υπάρχον ηχείο σου Bluetooth ; Θες κάτι φορητό; Γιατί όχι ένα jbl ή sony ηχείο; Ναι είναι ακριβότερα, πάρε κάτι φτηνό πχ. Fresh n Rebel. Όσο για τον άλλο που έγραψε στο eshop ότι το πήρε για αντικατάσταση του αναλογικού Panasonic στο σπίτι των γονιών του απλά για γέλια και για κλάματα. Αν νομίζεις ότι σαν ραδιόφωνο θα έχει καλύτερη λήψη αυτό από ένα παλιό Panasonic, τι να πω... Α, ξέχασα, παίρνει κάρτα μνήμης... Όπως φυσικά και ένα οποιοδήποτε παλιό κινητό που θα συνδέσεις με ένα ηχείο με καλώδιο... Συμφωνώ απόλυτα.δεν χρειάζεται να πετάξεις κάτι ,απλά να το τροποποιήσεις.Εχω κρατήσει 2x10w ηχεία από τηλεόραση,πήρα μια πλακέτα bluetooth-ραδιοφωνο και ακούω μια χαρά. Αυτό του τίτλου καλό,αλλά όχι για 17€.καποια στιγμή ο zacharis μου είχε προτείνει αυτό που είναι κλάσης ανώτερο σε σύγκριση με το Ugo που το είχαμε πάρει όλοι για πλάκα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από Rattlehead 3
kostaspatra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) οντως φαινεται ανωτερο, ο καθενας βεβαια αναλογα με τις απαιτησεις του διαλέγει. Εγω το ειχα παρει το ugo στα 13,90, τωρα στα 17 δύσκολα θα το διαλεγα πάλι απο τη στιγμη που εχει παιξει και χαμηλοτερα η τιμη. Ενα πλεονεκτημα σε σχεση με τα περισσοτερα ηχεια που κυκλοφορουν ειναι η οθονη, ειδικα αν σε ενδιαφερει το ραδιοφωνο και η πλοηγηση στην μνημη usb/microsd, και στις δυο περιπτώσεις το κοντρολάκι διευκολύνει τα πράγματα. Να θυμισω όμως το μειονέκτημα της μη υπαρξης ρυθμισης εντασης απο το κοντρολάκι,την απουσια random λειτουργιας στα πολυμεσα και την εντελως αυτοματοποιημενη αποθηκευση σταθμων, μειονεκτηματα που υποθετω οτι υπαρχουν ομως και στα περισσοτερα ηχεία της ιδιας ή ακομα και μεγαλύτερης τιμής. Με συμβιβασμους λοιπον σε τέτοια τιμη και κυριως σε μικρότερη που εχει ξαναπαίξει την θεωρω value for money επιλογή. *σε xiaomi κινητό με υπερυθρες, η εφαρμογη Ir code finder δίνει στη free εκδοση του android επιλογη αποθηκευσης δυο εντολών οπου μπορουν να αποθηκευτουν η αυξηση και μειωση εντασης vol- = NEC 00FF26D9 - vol+ = NEC 00FF41BE 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Συμφωνώ απόλυτα.δεν χρειάζεται να πετάξεις κάτι ,απλά να το τροποποιήσεις.Εχω κρατήσει 2x10w ηχεία από τηλεόραση,πήρα μια πλακέτα bluetooth-ραδιοφωνο και ακούω μια χαρά. https://www.bestprice.gr/to/80193535/wireless-bluetooth-50-5v-12v-mp3-wma-decoder-board-2673.html?qid=9K0xvC3isfo_0d964&seq=7&qo=bluetooth+decoder&from=search&ct=3qg6pM-2n70tD-6bfWT,fOWCeNV1NGw πλακετα κατι τετοιο εννοεις? Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από kostaspatra 2 1
Rattlehead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, kostaspatra είπε οντως φαινεται ανωτερο, ο καθενας βεβαια αναλογα με τις απαιτησεις του διαλέγει. Εγω το ειχα παρει το ugo στα 13,90, τωρα στα 17 δύσκολα θα το διαλεγα πάλι απο τη στιγμη που εχει παιξει και χαμηλοτερα η τιμη. Ενα πλεονεκτημα σε σχεση με τα περισσοτερα ηχεια που κυκλοφορουν ειναι η οθονη, ειδικα αν σε ενδιαφερει το ραδιοφωνο και η πλοηγηση στην μνημη usb/microsd, και στις δυο περιπτώσεις το κοντρολάκι διευκολύνει τα πράγματα. Να θυμισω όμως το μειονέκτημα της μη υπαρξης ρυθμισης εντασης απο το κοντρολάκι,την απουσια random λειτουργιας στα πολυμεσα και την εντελως αυτοματοποιημενη αποθηκευση σταθμων, μειονεκτηματα που υποθετω οτι υπαρχουν ομως και στα περισσοτερα ηχεία της ιδιας ή ακομα και μεγαλύτερης τιμής. Με συμβιβασμους λοιπον σε τέτοια τιμη και κυριως σε μικρότερη που εχει ξαναπαίξει την θεωρω value for money επιλογή. *σε xiaomi κινητό με υπερυθρες, η εφαρμογη Ir code finder δίνει στη free εκδοση του android επιλογη αποθηκευσης δυο εντολών οπου μπορουν να αποθηκευτουν η αυξηση και μειωση εντασης vol- = NEC 00FF26D9 - vol+ = NEC 00FF41BE https://www.bestprice.gr/to/80193535/wireless-bluetooth-50-5v-12v-mp3-wma-decoder-board-2673.html?qid=9K0xvC3isfo_0d964&seq=7&qo=bluetooth+decoder&from=search&ct=3qg6pM-2n70tD-6bfWT,fOWCeNV1NGw πλακετα κατι τετοιο εννοεις? Κάτι τέτοιο ναι.βεβαια από Κίνα το είχα πάρει 5 ευρώ και είναι πιο "κλειστό"καθότι έβαζες σε mini USB έτοιμη τροφοδοσία,δεν ήταν όλα στον αερα
Greengreen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, Rattlehead είπε Αυτό του τίτλου καλό,αλλά όχι για 17€.καποια στιγμή ο zacharis μου είχε προτείνει αυτό που είναι κλάσης ανώτερο σε σύγκριση με το Ugo που το είχαμε πάρει όλοι για πλάκα. Πως ξερεις οτι ειναι και κλασεις κιολας, καλυτερο; Επειδη γραφει ενα 20? Σαν φορητο ραδιοφωνακι απο πανηγυρι μοιαζει. Το αλλο του θεματος ειναι μεγαλυτερο και διαχεει λογο του σχεδιασμου του τον ηχο απο πολλες πλευρες σωστα;
taftaf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Το είχα αγοράσει με 12€... Μετά το ξαναγόρασα με 14€ και το ξανά αγόρασα μετά από καιρό στα 14€... Οι επόμενες φορές ήταν για δώρο... 2 χρόνια μετά την πρώτη χρήση, λειτουργεί όπως πρώτα. Στα 17€ νομίζω αξίζει οριακά, πάλι θα το αγόραζα βέβαια...
Rattlehead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Greengreen είπε Πως ξερεις οτι ειναι και κλασεις κιολας, καλυτερο; Επειδη γραφει ενα 20? Σαν φορητο ραδιοφωνακι απο πανηγυρι μοιαζει. Το αλλο του θεματος ειναι μεγαλυτερο και διαχεει λογο του σχεδιασμου του τον ηχο απο πολλες πλευρες σωστα; Είπα, έχω και του τίτλου και το άλλο το πανηγυρτζιδικο που λες και εσύ.Αρα εγώ μπορώ να κρίνω. Για 17 € θα ξανά έπαιρνα το δεύτερο. Εσύ πάρε ο,τι θες Spoiler 1
Gatilaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στα 13-14 ευρω ειχα παρει μερικα για φιλους γνωστους,2 για εμενα οπου το 1 το εχω μονιμα στο αυτοκινητο και εχω κανει κ οτι πατεντα μου εχει κατεβει στο κεφαλι με πραγματα που ειχα παραπεταμενα δεξια-αριστερα.Αλλαξα το γουφερ με αλλο λιγο μεγαλυτερο,το εκανα 2μπαταρο,αλλαξα κεραια για καλυτερη ληψη και αλλαξα και το μπλε φωτισμο ετσι για το γουστο. 4
Boubis1411 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Το τσίμπησα χτες, μια χαρά είναι για παραλία και για διακοπές μπαλκόνι κλπ. Αξίζει τα 17.
Doubt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Again.. https://www.e-shop.gr/ugo-ubs-1589-soundcube-10w-bluetooth-wireless-speaker-black-p-PER.581187
vrwmiar1Z Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Βλέπω σχόλια από τους άνωθεν ότι η όλη ιστορία εάν αξίζει είναι τα 4 € παραπάνω που κάνει τώρα.Μη χειρότερα δηλαδή
costacurta Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Παίδες ενημρωνω πως το έχω 3 χρόνια με ασταμάτητη χρήση και συνεχίζει ακάθεκτο
flo1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Το πήρα και εγώ με την προηγούμενη προσφορά του eshop. Ρε παιδιά οκ πολύ φθηνό αλλά πολύ κακός ο ήχος.. Δεν έχω απαιτήσεις από ένα φορητό ηχείο αλλά έχω και ένα sony φορητό με 20 ευρώ και είναι η μέρα με τη νύχτα.
helicoid Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, flo1 είπε Ρε παιδιά οκ πολύ φθηνό αλλά πολύ κακός ο ήχος.. Δεν έχω απαιτήσεις από ένα φορητό ηχείο αλλά έχω και ένα sony φορητό με 20 ευρώ και είναι η μέρα με τη νύχτα. Υπάρχει μια βασική διαφορά. Αυτό δεν είναι φορητό ηχείο, είναι φορητό μίνι ηχοσύστημα. Δεν είναι δηλαδή απλά ένα bluetooth ηχείο, αλλά ένα φορητό standalone ηχοσύστημα με τουλάχιστον 4 διαφορετικα inputs (bluetooth/radio/aux in/sd card). Επίσης κανείς δεν είπε οτι ο ήχος είναι για audiophiles. Πρόκειται για ένα σκυλί που παίρνεις όπου θες, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πάθει. Το παίρνω στο μπάνιο όταν κάνω μπάνιο, στην κουζίνα άμα μαγειρεύω ή πλένω πιάτα, μπαλκόνια, θάλασσες κτλ. Επίσης μίνι ηχοσύστημα με ξύλινη καμπίνα με 13 ευρώ δε νομίζω ότι έχει ξαναπαίξει ποτέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα