TsirkazJR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, Όπως αναφέρω και στον τίτλο οι λειτουργίες των κουμπιών Windows και του αριστερού alt έχουν αντιστραφεί. Με λίγα λόγια πατώντας το αριστερό alt ανοίγει η έναρξη των windows και το κουμπί των windows λειτουργεί ως alt. Δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να τα επαναφέρω στην αρχική τους κατάσταση αφού έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, ενώ κάποιοι συνδυασμοί πλήκτρων που βρήκα για να εναλλάσσουν τα modes mac/PC είναι για άλλα πληκτρολόγια και όχι το δικό μου. Χρησιμοποιώ το zeroground tonado kb-3200g. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Λογικα καποιος συνδιασμος αλλαζει τα κουμπια. Κατεβασε το προγραμμα της εταιρειας να δεις αν βγαλεις ακρη (στο κατω μερος της σελιδας). Αν εχεις manual, θα βοηθουσε να το δεις. (ή αν το βρεις Online) https://www.zero-ground.com/tonado
TsirkazJR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Έχω κατεβάσει το λογισμικό και όταν αλλάζω τις λειτουργίες τους βάζοντας την λειτουργία του alt (λειτουργει σαν windows) στο κουμπι windows και την λειτουργία του δεξιού alt στο αριστερό alt, το alt λειτουργεί κανονικά αλλά το κουμπι των windows λειτουργεί ως το γράμμα Ε (🤷). Επίσης το manual δεν αναφέρει τίποτα γι αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα