geo1st487 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Οταν μπαινω στα windows 10 βλεπω τη cpu να δουλευει χωρις να κανω τιποτα στο ~15%. Στην αρχη αυτο το εκανε μετα απο ενημερωση των windows για λιγη ωρα και μετα σταματουσε. Εδω και καποιο καιρο το κανει καθε φορα που ανοιγω το pc ή οταν το κανω επανεκκίνηση. Τον πρωτο καιρο σταματουσε σε 5 λεπτα περιπου και τωρα μετα απο 20 λεπτα και εχει ως αποτελεσμα οπως ειναι φυσικο να ανεβαινει και η θερμοκρασια της cpu. Ξερει κανεις πως θα λυθει αυτο το προβλημα; Για να βοηθησω δινω ενα screenshot απο τη διαχειριση εργασιων Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) αμα βαλεις μεγαλυτερο cpu θα δουλευει λιγοτερο Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από triplex1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, geo1st487 είπε Στην πρωτη εικονα που εχω σε παραθεση φαίνονται οι διεργασιες που τρωνε cpu (οι πρωτες πανω, και πιο πανω η συνολικη καταναλωση cpu 14%) Η παρακατω εικονα δειχνει πως ειναι μετα απο καποια λεπτα απο την εναρξη ή την επανεκκινηση του Η/Υ. Η διαφορα ειναι εμφανεστατη. Σημερα οταν ανοιξα το pc οι συγκεκριμενες υπηρεσεις εκαναν χρηση cpu 10 λεπτα. Οταν επεσε το cpu usage στα φυσιολογικα επιπεδα τον εκανα επανεκκινηση και μολις μπηκε στα windows παλι τα ιδια, αυτη τη φορα κρατησε 20 λεπτα. Οποιος θελει ας το τσεκαρει στον υπολογιστη του και ας μου πει. Η διεργασια wsappx ειναι του microsoft store απο την οποια εχω απενεργοποιηση τις αυτοματες ενημερωσεις, το ιδιο εχω κανει με το windows update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 φιλε μια εικονα εγω βλεπω και οχι 2 , ουτε τι cpu φορας λες ουτε απο τι αποτελειται το συστημα σου (τουλαχιστον τα βασικα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Πρέπει να ψάξεις ποια process σου τρώνε cpu και αν δεν τα χρειάζεσαι τα κλείνεις, το 14% απο μόνο του δεν λέει κάτι αν είναι στιγμιαίο η αν έχεις αδύναμη σχετικά cpu η αν έχεις παρά πολλά process με την έναρξη κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, triplex1 είπε φιλε μια εικονα εγω βλεπω και οχι 2 , ουτε τι cpu φορας λες ουτε απο τι αποτελειται το συστημα σου (τουλαχιστον τα βασικα ) AMD Ryzen 3 3100 4-core, 8 threads 16 GB RAM Το θεμα ειναι πως θα γινει να μη τρωνε cpu οι συγκεκριμενες διεργασιες, που κατα την γνωμη μου τζαμπα τρωνε cpu, και οχι να παρω 12πυρηνο επεξεργαστη. 1 ώρα πριν, Aris_ είπε Πρέπει να ψάξεις ποια process σου τρώνε cpu και αν δεν τα χρειάζεσαι τα κλείνεις, το 14% απο μόνο του δεν λέει κάτι αν είναι στιγμιαίο η αν έχεις αδύναμη σχετικά cpu η αν έχεις παρά πολλά process με την έναρξη κλπ. Αν προσεξεις την εικονα στο πρωτο μου ποστ, κατω απο το 14%, οι τρεις πρωτες διεργασιες ειναι αυτες που τρωνε cpu. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από geo1st487 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Παιζεις games με τον 3100? Εγω παντως μια χαρα το κοβω , με win update να τρωει 4+% λογικοτατα ειναι ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Παιχνιδια παιζω πολυ σπανια κανενα mame, και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος για την χρηση που τον κανω (σερφαρισμα, youtube, μουσικη κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα