KostasKri Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Στις 12/6/2022 στις 2:54 ΜΜ, stsp είπε Έχω δει και τα σπεκς και όλα . Άλλωστε χρησιμοποιω πάνω από 10 χρόνια macs. Έχεις δει ποςο κοστίζουν στις ΗΠΑ τα macs? Έχεις υπόψη σου ποςο είναι το εισόδημα εκεί; Έχεις ρωτήσει καποιον αμερικανό να σου απαντήσει εάν θα έδινε 3 μεσουσ μισθούς για να πάρει MacBook Pro? Εχεις ζησει στην Αμερική, Ευρώπη η άλλου για να διαπιστώσεις εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να πληρωνει 3 μισθούς για λαπτοπ ; Με τη δικη μου ταπεινή αντιληπτική ικανότητα, μετά από χρόνια εργαζομενοσ στο εξωτερικό δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση , ρώτησε πρώτα ώστε ιδιοις όμασι να προβείς σε διαπιστώσεις και μετά δες που θα τοποθετήσεις το «έλεος». Εάν παρόλα αυτά σφάλλω, πάραυτα θα ανακαλέσω! Πού ακριβώς κολλάει αυτό που λες εσύ με αυτό που είπες στην αρχή; Έκανες μια τελείως άκυρη σύγκριση στο air με το mbp στις τιμές και απλά εξέφρασα το γεγονός ότι ήταν κακή και άκυρη. Όλο αυτό που έγραψες μετά σωστό μεν αλλά καμία εταιρία δεν θα σου πουλήσει για λιγότερα χρήματα επειδή ζεις σε φτωχή χώρα. 1
sv398 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Στις 12/6/2022 στις 12:59 ΠΜ, Eloy είπε 15 ίντσες ? Ε, ας του βάλουν κι ένα πομποδέκτη να δουλεύει και σαν κινητό... Αφού θα έχει το κινητό πάνω για webcam. Πλεονασμός θα ήταν ο πομποδέκτης.
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Στις 12/6/2022 στις 10:56 ΠΜ, martisaul είπε Θα ήταν ιδανικό όντως, αλλά σκέφτομαι το notch και ήδη ξενερώνω. H DELL πώς τα βγάζει έτσι άψογα δηλαδή; Με καποιον τροπο πρεπει να χωρεσει και την σουπερ καμερα
martisaul Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Με καποιον τροπο πρεπει να χωρεσει και την σουπερ καμερα Πόσο σούπερ είναι ας πούμε σε σχέση με του Dell XPS 13? Και όπως και να 'χει, πόσοι χρησιμοποιούν συνέχεια την κάμερα; Εδώ έδωσε δυνατότητα να μπαίνει το iphone ως κάμερα, δηλαδή στη χειρότερη όποτε το χρειάζεσαι κάνεις ένα τσακ για να έχεις την ύψιστη ποιότητα. Δεν ξέρω, μου κάνει πολύ κακό για το τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα