hp8 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Μου δώσανε την ga 946gmx-s2 και δεν μπαίνει στο bios Έχει το τελευταίο F4 Έχει γίνει jumper cmos και βγήκε μπαταρία Δοκιμάστηκε και με PS2 πληκτρολόγιο Είτε με Delete Ειτε με F12 Εμφανίζεται η πρώτη μαύρη οθόνη του ποστ με τα στοιχεία και τις συσκευές Πατάς Delete η F12 για να ρυθμίσεις bios αλλά τίποτα Δεν ξέρω πότε μπήκε τελευταία φορά Πέρασα windows σε άλλο pc και μετέφερα το δίσκο για να λειτουργήσει Καμιά ιδέα ? https://download1.gigabyte.com/Files/Manual/motherboard_manual_ga-946gmx-s2_e.pdf Spoiler Spoiler
@11h Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 έτσι συνήθως συμεριφέρονται όταν έχεις fast boot enabled αλλά είπες οτι έκανες cmos reset. Βγάλε την μπαταρία για ένα πεντάλεπτο και τράβα και το καλώδιο του δίσκου να μην έχει boot device. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Με τα ενσωματωμένα γραφικά είσαι ή έχεις εξωτερική? 1
hp8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, triplex1 είπε Αλλαξε την μπαταρια και δοκιμασε ξανα έχει αλλαχτεί Ηταν με 2,89 volt μπήκε νέα Και με την νέα ξανάγινε ρεσετ 10 ώρες πριν, @11h είπε έχεις fast boot enabled έχει γίνει απενεργοποίηση μέσα από τα windows 9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Με τα ενσωματωμένα γραφικά είσαι ναι Δεν έχω πρόχειρη εξωτερική Αν βρω θα βάλω και επανέλθω edit: βρέθηκε μια geforce 210 και έπαιξαν όλα κανονικά Eχεις κάποια εξήγηση γιατί λειτουργεί με την εξωτερική και όχι με την on board ? Έτσι για την εμπειρία Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από hp8 1
triplex1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, hp8 είπε edit: βρέθηκε μια geforce 210 και έπαιξαν όλα κανονικά Eχεις κάποια εξήγηση γιατί λειτουργεί με την εξωτερική και όχι με την on board ? Έτσι για την εμπειρία drivers Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από triplex1
clampro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Υπάρχει μια ρύθμιση στο bios που λέει στη μητρική που να στείλει πρώτα εικόνα (δες στο manual σελίδα 38). Θεωρητικά, αυτό είναι ακριβώς αυτό που λέει, που να στείλει πρώτα. Μου έχει τύχει κι εμένα όμως να μην βρίσκει εξωτερική κάρτα και να μην γυρνάει την εικόνα στα ενσωματωμένα. 1
hp8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, clampro είπε Υπάρχει μια ρύθμιση στο bios που λέει στη μητρική που να στείλει πρώτα εικόνα από την στιγμή που δεν μπορούσα να μπω bios πως θα έβλεπα την ρύθμιση ? 1
nickol-us Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Προφανώς κάποιος έχει σώσει τα default settings, έχοντας την επιλογή σε discrete gpu... τι ψάχνεις τώρα να βρεις; Αφού λύθηκε το θέμα σου, άλλαξε τα default settings και τελείωσε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από nickol-us
clampro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, hp8 είπε από την στιγμή που δεν μπορούσα να μπω bios πως θα έβλεπα την ρύθμιση ? Θα έβαζες εξωτερική κάρτα, όπως έκανες. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, αλλά συμβαίνει καμιά φορά.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, hp8 είπε έχει αλλαχτεί Ηταν με 2,89 volt μπήκε νέα Και με την νέα ξανάγινε ρεσετ έχει γίνει απενεργοποίηση μέσα από τα windows ναι Δεν έχω πρόχειρη εξωτερική Αν βρω θα βάλω και επανέλθω edit: βρέθηκε μια geforce 210 και έπαιξαν όλα κανονικά Eχεις κάποια εξήγηση γιατί λειτουργεί με την εξωτερική και όχι με την on board ? Έτσι για την εμπειρία Αδυναμία να συνεργαστεί η κάρτα γραφικών με την οθόνη. Συνήθως στις νέες οθόνες. Δεν μου έρχεται στο νου ακριβώς αυτό που συμβαίνει. Όταν το θυμηθώ θα επανέλθω. Και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση οι drivers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα