athan700 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, υπαρχει κάνεις που να έσπασε το συμβόλαιο του και να μου πει τι εγινε με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε; γιατι ακουω απο πολλούς οτι δεν χρειάζεται να το πληρώσεις, μονο αμα θελεις να ξαναγυρισεις πισω σε αυτην την εταιρεία
Angeldust Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Οι εταιρείες κινητής έχουν πλέον ενα σύστημα τύπου Τηραισία των τραπεζών. Αν το αφήσεις και μελλοντικά αλλάξεις εταιρεία πιθανόν να έχεις πρόβλημα. 2
SKRUTZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 έχω εμπειρία με Forthnet. όταν έφυγα τότε έπρεπε να τους δώσω 60 ευρώ. δεν τους τα έδωσα και μετά από 6 μήνες με έπαιρναν από δικηγορικά γραφεία για την είσπραξη. Μετά από κανένα 3μηνο δεν με ξαναενόχλησαν. Τωρα όμως που ήθελα να πάω nova με FTTH το βρήκαν στο συστημά τους και μου είπαν θα πρέπει να το πληρώσετε για να βάλετε το FTTH. Ωραία λέω το βάζω στο όνομα της γυναίκας μου το FTTH και είμαστε κομπλέ. Απλά να ξέρεις γενικά αν θες να τα βάζεις στο ονομά σου τα συμβόλαια θα πρέπει να το πληρώσεις πρωτα αν θες να ξαναπάς στην Voda. και εξαρτάται πάντα και από το ποσό έτσι. Φαντάζομαι τα 60 τα δικά μου είναι πολύ λίγα για να κινηθούν νομικά, αν είναι όμως 100-200 ή παραπάνω δεν ξέρω πια είναι η συμπεριφορά τους...
athan700 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Σας ευχαριστώ πολυ παιδια για τις απαντησεις
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 4 hours ago, athan700 said: Σας ευχαριστώ πολυ παιδια για τις απαντησεις προσωπικα θα το πληρωνα εφοσον δεν εχει γινει λαθος για να μην βρεθω μελλοντικα με οτιδηποτε προβλημα
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 On 13/06/2022 at 21:46, SKRUTZ said: Φαντάζομαι τα 60 τα δικά μου είναι πολύ λίγα για να κινηθούν νομικά Αν θυμάμαι καλά, στο παρελθόν είχαν κυνηγήσει ομαδικά πολλά άτομα μαζί που χρωστούσαν για τους συμφέρει οικονομικά. Και προφανώς πλήρωσαν και δικαστικά έξοδα στο τέλος + όσα χρωστούσαν, οπότε ποτέ δεν είσαι σίγουρος. 2
SKRUTZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Βέβαια δεν έφυγα για να το πάίξω μάγκας και τους άφησα το φέσι. Παρακαλούσα με απανωτά τηκλέφωνα (πάνω από 10) να μου αλλάξουν ρουτερ, έχανα τις κάμερες ασφαλείας που είχα στο σπίτι και όταν έφτανα σπίτι έκανα επανεκκίνηση το ρουτερ και έπαιζαν κανονικά. Αυτό κράτησε για 15 μερες και δεν μου το άλλαζαν με τίποτα, μήπως και το πρόβλημα διορθωνόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν στο σπίτι και να το κλέψουν και οι κάμερες να μην λειτουργούν για να με ενημερώσουν. Έτσι αποφάσισα να φύγω και να πάω στην VF που ώς εκ θαυματος με το καινούριο ρουτερ που μου έδωσαν έπαιζαν όλα κανονικά 24/7. Το αστείο? το ρουτερ της Forthnet με το ρουτερ της VF ήταν ένα ίδιο ΖΤΕ μοντέλο που η μόνη διαφορά ήταν ότι έγραφε το λογότυπο της κάθε εταιρίας πάνω...
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 5 minutes ago, SKRUTZ said: Το αστείο? το ρουτερ της Forthnet με το ρουτερ της VF ήταν ένα ίδιο ΖΤΕ μοντέλο που η μόνη διαφορά ήταν ότι έγραφε το λογότυπο της κάθε εταιρίας πάνω... Ναι, γενικώς το firmware κάνει τη διαφορά. Το Speedport Plus της Cosmote έχει ίδιο hardware με το H300S της Vodafone αλλά το ένα είναι αξιόλογο και το άλλο χάλια.
athenaum Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Πληρώνουμε τα παγια μας κανονικά επειδη ειναι βεβαιωμενη οφειλή και η τυχόν διεκδίκηση της απο πλευρας του παροχου θα κερδηθεί ασφαλώς. Τυχόν τέλος προωρης αποχωρησης μπορει να αμφισβητηθεί εαν αποδεδειγμενα ο παροχος δεν παρειχε τις συμφωνηθείσες υπηρεσίες. 1
athan700 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Παιδια στην δικια μου περίπτωση με ταλαιπωρησαν παρα πολύ, εκανα την αιτηση, για τρεις μηνες με εγραφαν και όταν συνδεσαν την γραμμη με τα χιλια ζορια με αφησαν χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο για 10 μερες. Ε στις 11 μερες πηγα και εκανα καινουργιο τηλεφωνικο αριθμο στην wind που ημουν παλιοτερα. Και αυτο το εκανα γιατι κανεις τους δεν μου ελεγε τι προβλημα υπηρχε και αν θα μπορέσουν να το λυσουν και ποτε.
kastoria74 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Πέρσι τον Οκτώβρη μετακόμισα σε άλλη πόλη. Είχα VODAFONE VDSL γραμμή. Στην νέα πόλη την στιγμή της μετακόμισης η Vodafone μου είπε πως προσωρινά δεν έχει γραμμή vdsl να μου δώσει. Μου πρότεινε να κάνουμε νέο συμβόλαιο adsl 24 mbps (πραγματικό γύρω στα 11) και το πολύ σε 3 μήνες, όπως μου είπαν, θα βρεθεί vdsl. Από τότε πέρασαν 8 μήνες αλλά ακόμα ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν διαθεσιμες θύρες στην καμπίνα του ΟΤΕ. Επειδή, όμως, η Cosmote και η NOVA μου λένε πως έχουν γραμμές για να μου δώσουν, αποφάσισα να φύγω από την VODAFONE. Τους έστειλα ήδη επιστολή που τους δηλώνω γραπτώς με σαφήνεια πως δεν πρόκειται να τους πληρώσω τα 174 € ποινή πρόωρης αποσύνδεσης γιατί με κορόϊδεψαν αφού μου είχαν υποσχεθεί πως το πολύ σε 3 μήνες θα είχα vdsl. Τεχνικοί που έλεγξαν την καμπίνα διανομής του ΟΤΕ μου είπαν πως θύρες υπάρχουν απλά η vodafone μάλλον δεν θέλει να αγοράσει αφού με έχει ήδη πελάτη στη απλή ADSL.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 On 16/06/2022 at 18:53, SKRUTZ said: Βέβαια δεν έφυγα για να το πάίξω μάγκας και τους άφησα το φέσι. Παρακαλούσα με απανωτά τηκλέφωνα (πάνω από 10) να μου αλλάξουν ρουτερ, έχανα τις κάμερες ασφαλείας που είχα στο σπίτι και όταν έφτανα σπίτι έκανα επανεκκίνηση το ρουτερ και έπαιζαν κανονικά. Αυτό κράτησε για 15 μερες και δεν μου το άλλαζαν με τίποτα, μήπως και το πρόβλημα διορθωνόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν στο σπίτι και να το κλέψουν και οι κάμερες να μην λειτουργούν για να με ενημερώσουν. Έτσι αποφάσισα να φύγω και να πάω στην VF που ώς εκ θαυματος με το καινούριο ρουτερ που μου έδωσαν έπαιζαν όλα κανονικά 24/7. Το αστείο? το ρουτερ της Forthnet με το ρουτερ της VF ήταν ένα ίδιο ΖΤΕ μοντέλο που η μόνη διαφορά ήταν ότι έγραφε το λογότυπο της κάθε εταιρίας πάνω... αλλαζει το firmware.β. αν δεν εχεις voip τοτε πας και αγοραζεις ρουτερ απο το εμποριο και δεν κρατας του παροχου ειδικα σε πιο παλιες εποχες που δεν ηταν και τιποτα θηρια τα ρουτερ που εδιναν. επισης αν εχεις voip παλι υπαρχουν τροποι για να παιζεις πιο καλα. επισης off the record αλλα για το σπιτι κοιτα να το προστατεψεις οσο μπορεις.σκοπος δεν ειναι να τους καταγραψει η καμερα αν μπουν αλλα να μην μπουν.και η καμερα να τους γραψει πολλοι κλεφτες ειναι ηδη γνωστοι οποτε... συν οτι ποτε δεν ξερεις ποτε θα κατσει προβλημα στην γραμμη σου και δεν θα παιζουν οι καμερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα