Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,είμαι σε αναμονή εγκατάστασης φωτοβολταϊκών.Μετα από κάποια τηλέφωνα με παρόχους κατάλαβα ότι δεν ξέρει κανένας τίποτα και πρέπει να περάσω από τα καταστήματα τους.Τωρα είμαι στην ζενίθ.Εχει κάνει κανένας κάποια σχετική αναζήτηση ώστε να ξέρουμε τι να προσέξουμε.Ευχαριστω

Επεξ/σία από georgexx
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ έχω έτοιμο το φωτοβολταϊκό net metering και με κολλάει η elpedison ένα μήνα τώρα. Γνωρίζει κανείς ποιός πάροχος είναι καλύτερα να είσαι όταν έχει το net metering????

Δημοσ.

Φυσικα κια ξέρουν οι παροχοι. Απλα δεν τουε βολευει. Τι εννοείς σε κολλαει η elpedison?.. Σε αυτα παντα καλύτερη η ΔΕΗ

Δημοσ.

Πρώτα υπογράφεις σύμβαση με το ΔΕΔΗΕ την οποία και έχω υπογράψει, και στην συνέχεια πρέπει να υπογράψεις με τον πάροχο. Και εδώ και ένα μήνα μου λένε ότι το εξετάζει το αρμόδιο τμήμα και στην ουσία εγώ  πληρώνω την elpedison, ενώ παράγω ρεύμα γιατί δεν μου στέλνουν την μεταξύ μας σύμβαση ότι εγώ παράγω και αυτοί συμψηφίζουν. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Toprotomeli είπε

και στην συνέχεια πρέπει να υπογράψεις με τον πάροχο.

δεν μπορείς να αλλάξεις πάροχο ? αν υπογράψεις πάει ? έμεινες εκεί ?

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις πάροχο, αλλά στην τριετία γιατί χάνεις το οποίο πλεόνασμα έχεις. Από Δευτέρα καρφί για ΔΕΗ, τώρα που δεν έχει και πέναλτι και γαμώ την εξυπηρέτηση της elpedison 

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Toprotomeli είπε

Μπορείς να αλλάξεις πάροχο, αλλά στην τριετία γιατί χάνεις το οποίο πλεόνασμα έχεις. Από Δευτέρα καρφί για ΔΕΗ, τώρα που δεν έχει και πέναλτι και γαμώ την εξυπηρέτηση της elpedison 

Οκ, δεν ήξερα για την τριετία ,

Spoiler

έτσι και αλλιώς η elpedison ήταν η ακριβότερη με διαφορά είναι στα κυμαινόμενα , δεν έχασες και κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...