georgexx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,είμαι σε αναμονή εγκατάστασης φωτοβολταϊκών.Μετα από κάποια τηλέφωνα με παρόχους κατάλαβα ότι δεν ξέρει κανένας τίποτα και πρέπει να περάσω από τα καταστήματα τους.Τωρα είμαι στην ζενίθ.Εχει κάνει κανένας κάποια σχετική αναζήτηση ώστε να ξέρουμε τι να προσέξουμε.Ευχαριστω Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από georgexx
Toprotomeli Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, εγώ έχω έτοιμο το φωτοβολταϊκό net metering και με κολλάει η elpedison ένα μήνα τώρα. Γνωρίζει κανείς ποιός πάροχος είναι καλύτερα να είσαι όταν έχει το net metering????
fragos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Φυσικα κια ξέρουν οι παροχοι. Απλα δεν τουε βολευει. Τι εννοείς σε κολλαει η elpedison?.. Σε αυτα παντα καλύτερη η ΔΕΗ
korakios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει ο πάροχος με το net metering
Toprotomeli Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Πρώτα υπογράφεις σύμβαση με το ΔΕΔΗΕ την οποία και έχω υπογράψει, και στην συνέχεια πρέπει να υπογράψεις με τον πάροχο. Και εδώ και ένα μήνα μου λένε ότι το εξετάζει το αρμόδιο τμήμα και στην ουσία εγώ πληρώνω την elpedison, ενώ παράγω ρεύμα γιατί δεν μου στέλνουν την μεταξύ μας σύμβαση ότι εγώ παράγω και αυτοί συμψηφίζουν.
korakios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, Toprotomeli είπε και στην συνέχεια πρέπει να υπογράψεις με τον πάροχο. δεν μπορείς να αλλάξεις πάροχο ? αν υπογράψεις πάει ? έμεινες εκεί ?
Toprotomeli Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μπορείς να αλλάξεις πάροχο, αλλά στην τριετία γιατί χάνεις το οποίο πλεόνασμα έχεις. Από Δευτέρα καρφί για ΔΕΗ, τώρα που δεν έχει και πέναλτι και γαμώ την εξυπηρέτηση της elpedison 2
korakios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, Toprotomeli είπε Μπορείς να αλλάξεις πάροχο, αλλά στην τριετία γιατί χάνεις το οποίο πλεόνασμα έχεις. Από Δευτέρα καρφί για ΔΕΗ, τώρα που δεν έχει και πέναλτι και γαμώ την εξυπηρέτηση της elpedison Οκ, δεν ήξερα για την τριετία , Spoiler έτσι και αλλιώς η elpedison ήταν η ακριβότερη με διαφορά είναι στα κυμαινόμενα , δεν έχασες και κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα