Gr_Terror Δημοσ. 24 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2001 Re paidia thelw na agorasw pompodekti iperithrwn gia epoikinwnia me kinito nokia(tunes logos ktl) ti me simvouleuete???
stamatoulis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Gr_Terror:<BR><B>Re paidia thelw na agorasw pompodekti iperithrwn gia epoikinwnia me kinito nokia(tunes logos ktl) ti me simvouleuete???</B><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>8a se simbouleua na min pareis pompodekti iperi8ron.<P>TOra an epimeneis, pare enan na sindeete stin com or se usb pros8eou oxi esoterika!<P>Akou kai mena.<BR><P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>
Edgar Δημοσ. 24 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2001 Kala leei o stamatoulis, pare enan pou na mpenei stin siriaki. Prosexe tin simbatotita me ta win pou exeis. <BR>H irwave 320sa exo akousei oti exei problima me ta 98. Sta 2000 mou exei doulepsei mia xara.<P>Pantos kai to kalodio den einai asximi lisi.<BR>Exei pio polles simbatotites me programmata kai ta resta.<BR>H alitheia einai oti tha tin exeis gia OPOIODIPOTE kinito tha exeis sto mellon, eno an allakseis kinito, kata pasa pithanotita tha prepei na allakseis kai kalodio.<P>Auta apo mena <BR>Elpizo na boithisa.<P><P>------------------<BR><I>The wormth of life has entered my tomb. Prepair yourself mortal, to serve my Master for eternity...</I>
sado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2001 Εγώ έχω το actisys ir το έχω δοκιμάσει σε 95,98,ΜΕ και δουλεύει μια χαρά. Εχει 12.000 περίπου απο την Microchip.
nasosl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2001 Dokimase to <A HREF="http://www.mobilefun.co.uk" TARGET=_blank>www.mobilefun.co.uk</A>
bilas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 kai egw thelw na parw. exw ena sonyericsson me 11 mb mnhmh kai h mish gemise (to exw 5 meres!!!) plaisio >> MA660 kanei 34 euro kai ta kanei ola + briskeis logismiko gia to kinhto sou eykola (mporeis na stelneis px sms pc-(ir)->kinhto->allo kinhto) e-shop>> exei kati me 15 euro alla den kserw ti diafores exoun
R_Barrichello Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Που το ξεθαψες αυτο??? 2001...Το κινητο σου δεν εχει bluetooth? Αν ναι στρεψου προς τα εκει!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 vasika to kalytero einai syskeyi yperi8ron ... einai pi o grigori kai poiotika kaliteri. kai to bluetooth den einai poly asximi idea... kanei tin douleia tou. pantos kalodio min parete,... poli mikres taxitites metaforad dedomenwn !!
R_Barrichello Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Παντως επειδη τα εχω δοκιμασει και τα 3, το ταχυτερο ειναι το Bluetooth, μετα οι υπερυθρες και μετα το καλωδιο. Εγω παντως προτεινα το Bluetooth πιο πολυ για την ελευθερια κινησεων που προσφερει, αφου δε χρειαζεται το κινητο να κοιταει τη συσκευη αλλα μπορει να ειναι και σε αλλο δωματιο! Επισης μου φαινεται οτι ειναι λιγοτερο δυστροπο απο τις υπερυθρες στο setup. Τωρα αν το κινητο του φιλου μας δεν εχει Bluetooth θα του προτεινα να παρει την MA660 που ειναι και γνωστη, για να μην τρεχει μετα με ασυμβατοτητες, drivers κτλ...
tzoykas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Εγω παντως προτεινα το Bluetooth πιο πολυ για την ελευθερια κινησεων που προσφερει, αφου δε χρειαζεται το κινητο να κοιταει τη συσκευη αλλα μπορει να ειναι και σε αλλο δωματιο! Όλα καλά και σωστά αυτά που λέτε. Την ακτινοβολία του Bluetooth τη σκέφτεται κανείς; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός λόγος να προτιμηθεί το Bluetooth από τις υπέρυθρες (εκτός από συμβατότητα βέβαια). Πόσες φορές κατεβάσατε τον κατάλογο στο PC και έπρεπε να είστε στο απέναντι δωμάτιο; Πόσες φορές κατεβάσατε τον κατάλογο στο PC και έπρεπε να το κάνετε ΠΟΛΥ γρήγορα γιατί το ταξί σας περίμενε κάτω; Μη γίνεστε θύματα της τεχνολογίας. Χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας.Όχι εις βάρος σας. Το Bluetooth είναι πιο ακριβό στην αγορά του και γεμίζει το χώρο ακτινοβολία. Εκπέμπει αν δεν απατώμαι στα 2.4 GHz και είναι το ίδιο βλαβερό με το κινητό σας. Λυπάμαι όλους αυτούς τους καημένους που πήγαν και πήραν αυτά τα "φοβερά" hands free ... Αν ήξεραν πόσο μεγάλα θύματα είναι ... Δυστυχώς Φίλε μου κάνε τη δουλειά σου με IR. Έχω ακόμα το ΜΑ-600 και δουλεύω μια χαρά. Δε νομίζω να βρεις στην αγορά serial, μονο USB.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 tzoukas ... exeis apolyto dikio alla opos exoun ginei ta pragmata den 8a so8eis apo tin xrisi yperi8ron anti bluetooth. kai mono i xrisi tou kinitou ... kanei oli ti zimia Filika BlinD
tzoykas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Τουλάχιστον όμως κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μειώσεις το βομβαρδισμό. Δε μιλάω ποτέ σε κινητό χωρίς hands free (ενσύρματο, όχι bluetooth). Αποφεύγω τα ασύρματα τηλέφωνα (αν και εκείνα εκπέμπουν ελάχιστη ακτινοβολία σε σχέση με τα κινητά) και γενικά προσέχω να μην επιφορτίζω τον οργανισμό μου με ακτινοβολία οποτεδήποτε μπορώ. Και οι υπέρυθρες στην προκειμένη περίπτωση είναι άριστη λύση. Φιλικά Γιώργος
saintfevrier Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 συμφωνώ λίγο-πολύ με όλους...η ακτινοβολία του bluetooth είναι όντως υπολογίσιμη, χώρια που όλοι αυτοί που κυκλοφορούν με το handsfree στο αυτί μου θυμίζουν τον Dr. Spock...όχι δα και πρότυπο γοητείας. Δεν είναι κακό το κινητό μας να έχει και bluetooth, η ταχύτητα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη από υπέρυθρες...οπότε πριν πάρεις adaptor IR ή BT, σκέψου τι είδους αρχεία θέλεις να μεταφέρεις...για καταλόγους και φωτογραφίες ακόμα, μια χαρά είναι οι υπέρυθρες (κι εγώ το mobile action έχω στο desktop, μια χαρά συμβατό με όλα)...αλλά αν θέλεις mp3 στο κινητό, είναι πολύ αργή η μεταφορά με υπέρυθρες, και κινδυνεύεις να σου σβήσει το κινητό πριν ολοκληρωθεί λόγω της αυξημένης κατανάλωσης ενέργειας...ενώ από το laptop στο Κ700i μετέφερα mp3 μεγέθους 8ΜΒ σε λιγότερο από 5 λεπτά...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Σωστά tzoukas αλλά μην ξεχνάς πως βρίσκεσαι σε μία πόλη γεμάτη με ακτινοβολίες,ραδιενέργεια κτλπ σοβαρά για την υγεία . Προσέχω κ εγώ με τους ίδους ακριβώς τρόπους που αναφέρεις αλλά απ ότι βλέπω όσο πάει και δυκολεύει η κατάσταση. Δεν θέλω να συνεχίσω έχοντας αντιπαράθεση μαζί σου αλλά θέλω να τελειώσω την απάντηση μου στο topic αναφέροντας πως: 1) Bluetooth -> Μεγάλη Ταχύτητα -> Μεγάλη Ακτινοβολία 2) Υπέρυθρες -> Μεσαία ταχύτητα -> Λιγότερη ακτινοβολία 3) Καλώδιο (USB) -> Αρκετά μικρή ταχύτητα -> σχεδόν καθόλου ακτινοβολία Ελπίζω να ικανοποίησα τον GR_Terror στο αρχικό του ερώτημα καθώς και τον tzoukas
tzoykas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δε νομίζω ότι διαφωνούμε πουθενά όλοι μας. Για την ακτινοβολία που μου έρχεται από την πόλη δε μπορώ να κάνω τίποτα. Απλά γνωρίζω ότι η ακτινοβολία που δέχομαι από μία συσκευή δίπλα στο αυτί μου είναι εκατοντάδες φορές μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη από αυτή που μου έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ ... Καλό είναι να γνωρίζουμε όλοι και να θυμόμαστε ότι η απόσταση από την οποία έρχεται η ακτνοβολία είναι σημαντικότατος παράγοντας για το πόσο επιβλαβής είναι. Φιλικά Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.