dasimo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 οκ και εγω έχω και 200αρα και καινουργια Sammy και series X και Gamepass........και ενα ping απο εδω μεχρι την Τζια...
stud1118 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Στις 11/6/2022 στις 9:22 ΜΜ, John_Fistikis είπε Αυτό είναι το latency με ανοιχτό torrent αυτήν την στιγμή. Σωστό το ότι μοιράζεσαι 2,5Gbps και με άλλους συνδρομητές αλλά χαμηλότερο latency από ftth με vdsl2 δεν έχεις ποτέ για τον απλούστατο λόγο ότι και εκεί μοιράζεσαι το bandwidth με όλους τους υπόλοιπους στην καμπίνα. Η μόνη διαφορά είναι από την καμπίνα στο σπίτι, στο vdsl2 έχεις χαλκό ενώ στο ftth ίνα. Edit. Όλα αυτά βέβαια δεν παίζουν κανέναν ρόλο μιας και το πρόβλημα εντοπίζεται στην φυσική απόσταση από τον server, αν ο server βρισκόταν στην ίδια πόλη ή έστω στην ίδια χώρα με εμένα λίγη σημασία θα είχε ο τύπος της σύνδεσής μου. Είναι άλλο πράγμα να μοιράζεσαι το bandwidth στο δίκτυο μετάδοσης & κορμού και άλλο να μοιράζεσαι την ίδια την ίνα στο δίκτυο πρόσβασης και να στέλνεις & λαμβάνεις δεδομένα στο κβάντο του χρόνου που σου αναλογεί. Άλλο κβάντο έχεις όταν έχεις μόνο εσύ FTTH μέχρι τον πολυπλέκτη και άλλο όταν υπάρχουν 64 συνδρομητές FTTH που καταλήγουν στην ίδια FTTH πόρτα του πολυπλέκτη. Για αυτό μίλησα για μεγαλύτερο latency στις FTTH γραμμές σε σχέση με μια VDSL2 γραμμή.
DimosK47 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Ρεε είστε τρελοί ρεεε?? Θα μας κάνετε να αγοράσουμε καινούρια τηλεόραση πάλι να πούμε 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα