Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με έχει σώσει το ultimate pass. Τώρα αυτή η υπηρεσία θα είναι χρήσιμη όταν ταξιδεύω ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάω το Xbox, για κάτι παραπάνω δεν βρίσκω τον λόγο όταν το series S έχει ήδη πέσει σχεδόν στα 250 ευρώ μαζί με το controller (το οποίο controller στο skroutz έχει 90 ευρώ).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sdragon είπε

Έχεις ασχοληθεί καθόλου ή μιλάς από τον καναπέ; Γιατί στην Ελλάδα το stadia και το GFN παίζουν μια χαρά ακόμα και online τίτλοι. Στο εξωτερικό είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Για κάποιον που δεν έχει δυνατό μηχάνημα είναι εξαιρετική λύση.

1 ώρα πριν, theripper7 είπε

Σε εμένα με 100αρα παίζει μία χαρά το GFN.

image.png.ba6581a8809c95dc448d16ab136b0e50.png

Αυτό με 200άρα ftth δεν το λες μια χαρά

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα επειδή με ενδιαφέρει σαν υπηρεσία καθώς ενδεχομένως να μην χρειάζεται να αγοράζεις υπολογιστές και κονσόλες συνέχεια…. Λίγο με έχετε μπερδέψει… Σε αυτό το άρθρο που τα βρήκα αναλυτικά λέει οτι ο τύπος γραμμής, η απόσταση από το σέρβερ και άρα το latency παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο…. Άρα αν έχεις fiber ως το σπίτι και είσαι κοντά σε σέρβερ …λογικά θα είσαι οκ για gaming… όποτε ειναι λίγο υποκειμενικό και εξαρτάται από επιμέρους παράγοντες… στο τέλος η κατοστάρα πχ δεν λέει κάτι αν χρησιμοποιείς πχ Wi-Fi ή αν η 200αρα είναι από δορυφόρο κλπ κλπ … 

https://www.highspeedinternet.com/resources/how-much-speed-do-i-need-for-online-gaming

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε

Χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω, μια γραμμή FTTH έχει μεγαλύτερο latency από μια γραμμή VDSL2 και αυτό γιατί μοιράζεσαι την ίνα με άλλους N*8 συνδρομητές και ο καθένας στέλνει και λαμβάνει πακέτα με time division multiplexing 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, stud1118 είπε

Χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω, μια γραμμή FTTH έχει μεγαλύτερο latency από μια γραμμή VDSL2 και αυτό γιατί μοιράζεσαι την ίνα με άλλους N*8 συνδρομητές και ο καθένας στέλνει και λαμβάνει πακέτα με time division multiplexing 

image.png.85a4ba2e4243e02ac502541dfaaf7f93.png

Αυτό είναι το latency με ανοιχτό torrent αυτήν την στιγμή.

Σωστό το ότι μοιράζεσαι 2,5Gbps και με άλλους συνδρομητές αλλά χαμηλότερο latency από ftth με vdsl2 δεν έχεις ποτέ για τον απλούστατο λόγο ότι και εκεί μοιράζεσαι το bandwidth με όλους τους υπόλοιπους στην καμπίνα.

Η μόνη διαφορά είναι από την καμπίνα στο σπίτι, στο vdsl2 έχεις χαλκό ενώ στο ftth ίνα.

Edit. Όλα αυτά βέβαια δεν παίζουν κανέναν ρόλο μιας και το πρόβλημα εντοπίζεται στην φυσική απόσταση από τον server, αν ο server βρισκόταν στην ίδια πόλη ή έστω στην ίδια χώρα με εμένα λίγη σημασία θα είχε ο τύπος της σύνδεσής μου.

Επεξ/σία από John_Fistikis
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραία κίνηση, ας ελπίσουμε να βάλουν και 1gbps ethernet στις τηλεοράσεις γιατί είναι όλες με 100αρι.

Ούτε τοπικό 4κ streaming δεν μπορείς να κάνεις. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, John_Fistikis said:

Το πρόβλημα είναι το latency, οπότε και 1Gbps FTTH να είχες, πάλι το ίδιο θα έβλεπες.

Αν λοιπόν δεν παίξουν servers εντός Ελλάδας ή έστω λίγο πιο βόρεια στα Βαλκάνια (πιο απίθανο), δεν βελτιώνεται η κατάσταση.

Επιπλέον για κάποιο λόγο η Cosmote έχει θέμα με το GFN, με Wind VDSL 100, έχω 17ms.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Το πρόβλημα είναι το latency, οπότε και 1Gbps FTTH να είχες, πάλι το ίδιο θα έβλεπες.

Αν λοιπόν δεν παίξουν servers εντός Ελλάδας ή έστω λίγο πιο βόρεια στα Βαλκάνια (πιο απίθανο), δεν βελτιώνεται η κατάσταση.

Αυτό ακριβώς. Το έγραψα και πιο πάνω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, John_Fistikis said:

Αυτό ακριβώς. Το έγραψα και πιο πάνω.

Sorry άργησα να κάνω edit.

6 minutes ago, Thresh said:

Επιπλέον για κάποιο λόγο η Cosmote έχει θέμα με το GFN, με Wind VDSL 100, έχω 17ms.

• Like 1
Δημοσ.

Φοβάμαι οτι θα το φέρει web os και θα σου πει ααα μονο απο τα φετινά μοντέλα και έπειτα θα υποστηρίζεται. Και εμεις με cx  2 ετών θα φάμε άκυρο

Δημοσ.

Θυμάμαι παλια παιζαμε πχ counter strike και μας ενδιέφερε το ιδιο το παιχνιδι...δυστυχώς τωρα βλεπω οι περισσότεροι να ασχολούνται με τα fps και την ανάλυση και να αγοραζουν τούμπανα καρτες γραφικων κτλ κτλ... οκ, σιγουρα να εχεις 4κ αναλυση ειναι φοβερό αλλα ρε παιδια, το παιχνιδι μετραει και εκει η μαγεία (στα περισσότερα)δεν χάνεται αν εισαι και λιγο πιο κάτω σε αναλυση

• Like 3
Δημοσ.

Eχω xbox one x και επαιξα το flight simulator που βγαινει μονο για τις καινουριες κονσολες. Αυτο ειναι καλο να μπορεις να παιζεις παιχνιδια που δεν βγαινουν στην κονσολα σου. Αλλα δεν εχω καταλαβει επειδη δεν το εχω δει το παιχνιδι να παιζει απο κονσολα για να το συγκρινω, τα γραφικα του ειναι ιδια στο cloud gaming με το να το παιζω εγκατεστημενο στην κονσολα? Μενω Γερμανια καια εχω 1000αρα γραμμη

Δημοσ.
22 ώρες πριν, John_Fistikis είπε

φιλε μου κατι παιζει με την γραμμη σου.100αρα wind εδω και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα αν εχεις cosmote ειχα διαβασει οτι επαιζε ενα προβημα με το κεντρο βουλγαριας του gfn

Screenshot_20220612-185453_GeForce NOW (1).jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...