Προς το περιεχόμενο

PowerPass

YellowGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεωρω παντως δυσκολο οι παροχοι να ξεχωρισουν και να δωσουν για διασταυρωση στοιχεια παροχων που δικαιουνται ή οχι αυτη την επιδοτηση 

Αν ηταν ευκολο θα την ειχαν κανει και οσοι δεν ειχαν ρητρα δεν θα μποορυσαν να κανουν αιτηση 

Καθαρα προσωπικη αποψη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για να καταλάβω, η αίτηση δεν ζητάει τίποτα απολύτως εκτός του ιβαν και του μέιλ? Το ποσό πως θα προκύψει? Θα διασταυρωσουν στοιχεία για ρήτρες πιστώσεις τεμ 6 μηνών για καμιά 5 εκατομμύρια παροχές? Αδύνατο μου φαίνεται, μήπως απλά θα δώσουν χαρτζιλίκια να υπάρχει η αίσθηση ότι "κάτι πήραμε τουλάχιστον". 

Επισκέπτης

1 ώρα πριν, Manolo7 είπε

Για να καταλάβω, η αίτηση δεν ζητάει τίποτα απολύτως εκτός του ιβαν και του μέιλ? Το ποσό πως θα προκύψει? Θα διασταυρωσουν στοιχεία για ρήτρες πιστώσεις τεμ 6 μηνών για καμιά 5 εκατομμύρια παροχές? Αδύνατο μου φαίνεται, μήπως απλά θα δώσουν χαρτζιλίκια να υπάρχει η αίσθηση ότι "κάτι πήραμε τουλάχιστον". 

Εύκολο αν έχεις τα συστήματα και τους ανθρώπους

Μακάρι να αξίζει το κόπο και να μην είναι όπως το είπες απλά ένα χαρτζιλίκι που να σου δώσει την αίσθηση ότι κάτι πήρες

Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι οι εταιρείες πήρανε από σένα τα διπλά/τριπλά.

3 λεπτά πριν, petrakiskap είπε

Μπήκε καποιος με ΑΦΜ σε 2;; Απο χτες το απογευμα που λέει οτι δέχονται αιτησεις με 2 προσπαθώ και ακομα τιποτα...

Ναι χωρις προβλημα 

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Ναι χωρις προβλημα 

Μαλλον εμένα δεν με θέλει φαίνεται. Ιδια ταλαιπωρία και για το επιδομα βενζινης πριν λίγο καιρο. Ειχα κλείσει τότε  να παω στα ΚΕΠ να το κάνουν αφού δεν με δεχόταν το σύστημα οσες φορές έμπαινα   , μέχρι που με άφησε το σύστημα τελευταια στιγμή να την κάνω.  Δεν ξέρω γιατι συμβαίνει αυτό. Δοκίμασα και απο άλλο πρόγραμμα περιήγησης , τίποτα. Βγάζει αυτό '' Σύμφωνα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ σας η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σήμερα΄΄.  Αν ειναι τεχνικό πρόβλημα ελπιζω να το φτιάξουν σύντομα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μήπως είναι τεχνικό πρόβλημα από την δική σου μεριά φίλε μου (θέμα του υπολογιστή/λειτουργικού/σύνδεσης) ή κάτι που δεν κάνεις καλά (όνομα χρήστη/κωδικός)

καθώς το σύστημα τους δείχνει ότι δουλεύει μια χαρά για τα ελληνικά δεδομένα (του δημοσίου) που συνήθως όλοι γνωρίζουν τι μηχανήματα έχουν για σέρβερς κτλ...

Επεξ/σία από ikorolis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, ikorolis είπε

μήπως είναι τεχνικό πρόβλημα από την δική σου μεριά φίλε μου (θέμα του υπολογιστή/λειτουργικού/σύνδεσης) ή κάτι που δεν κάνεις καλά (όνομα χρήστη/κωδικός)

καθώς το σύστημα τους δείχνει ότι δουλεύει μια χαρά για τα ελληνικά δεδομένα (του δημοσίου) που συνήθως όλοι γνωρίζουν τι μηχανήματα έχουν για σέρβερς κτλ...

Μίλησα μαζί τους ,  μου είπαν οτι και άλλοι έχουν παρόμοιο θέμα και να δοκιμάσω ξανά και πως θα μείνει ανοιχτό και αύριο για αριθμούς 1,2. Οι κωδικοι είναι εντάξει, δοκίμασα και απο διαφορετικά προγράμματα περιήγησης,  μέχρι και απο κινητό αντι λαπτοπ που δοκιμαζα πριν,  με βάζει στην πλατφόρμα κανονικά , αλλά λέει οτι δεν ειναι σειρά μου, ενώ τελειώνει σε 2.  Θα ξαναδοκιμασω το απόγευμα , αλλιώς αύριο παλι.

Επεξ/σία από petrakiskap

Επειδή έχει πολλά ποστ και δεν ξέρω αν γράφτηκε κάπου, μήπως ξέρετε για το 0 πότε θα ανοίξει; Πέρασε και το έχασα ή θα παει μετά το 9;

Και γενικά μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα;

Ευχαριστω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nhzt είπε

Επειδή έχει πολλά ποστ και δεν ξέρω αν γράφτηκε κάπου, μήπως ξέρετε για το 0 πότε θα ανοίξει; Πέρασε και το έχασα ή θα παει μετά το 9;

Ευχαριστω.

Θα είναι μεχρι τέλους του μήνα.. Αλλά μάλλον θα δοθεί παραταση στο τέλος όπως γινεται παντα. Υπομονή λιγο.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Επισκέπτης
33 λεπτά πριν, nhzt είπε

Ευχαριστω.

μάλλον το 0 θα πάει μετά το 9

η πλατφόρμα θα είναι μέχρι το τέλος του μήνα αλλά λογικά όπως είπε και ο καλός φίλος takoulou θα πάρει παράταση.

Στις 17/6/2022 στις 10:30 ΜΜ, korakios είπε

ερμηνεύοντας το ΦΕΚ , θα πάρεις για τους λογαριασμούς που έχουν ημερομηνία έκδοσης απο 1/12/21 μέχρι 31/5/22 το παρακάτω ποσό

ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού ή περίοδος κατανάλωσης? ο τελευταίος λογαριασμός μου εκδόθηκε 31/5 και αφορά περίοδο κατανάλωσης 5/3-29/3

υπαρχει καποια λιστα με τις ημερομηνιες που ληγει το καθε αφμ?

απο ενα σημειο και μετα θα μπορει ο καθενας να μπει - ανεξαρτητως αφμ ?

4 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Εφόσον η παροχή είναι στο δικό μου όνομα και ΑΦΜ (λήγει σε 3)....θα μπω αύριο στο Power pass και θα δω τι θα μου ζητήσει......ανάλογα θα πράξω.

Ο γιος σου βασικά να μπει , αν έχει κάνει ήδη τη φορολογική δήλωση με τη νέα κύρια κατοικία  πιστεύω κομπλέ θα είναι

δες το άρθρο 2 απο 8α και μετά , γενικά ρίξτο όλο μια ματιά

υπάρχει και ένα θετικό σενάριο να πάρει μεγάλη επιδότηση και αργότερα να πάρει επιπλέον τα αναδρομικά ΤΕΜ που αναλογούν , σιγά μην ελέγξουν στην μπανανία

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...