Προς το περιεχόμενο

PowerPass

YellowGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν απάντησες σε αυτό;; Που σε είχα ρωτήσει;

Κανονικα εγινε η αιτηση οταν ανοιξε η πλατφορμα(2-3 εβδομαδες). Το ειχα δει το -45 αλλα θεωρησα οτι ετσι το εμφανιζει και απλα περιμενα τα λεφτα να μπουν τραπεζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Konstantinio είπε

Καλησπερα. Εκανα την αιτηση στον παππου μου και εχει βγει -45 απο το powerpass αυτο σημαινει οτι θα δωσει 45 ευρο αντι να τα παρει;

Θα του παιρνουν απο εδω και περα 45 ευρω καθε μηνα απο την συνταξη

/s

1 ώρα πριν, Konstantinio είπε

Κανονικα εγινε η αιτηση οταν ανοιξε η πλατφορμα(2-3 εβδομαδες). Το ειχα δει το -45 αλλα θεωρησα οτι ετσι το εμφανιζει και απλα περιμενα τα λεφτα να μπουν τραπεζα.

Αρα ειχε γινει η αιτηση σου πριν καιρο...Και τωρα το αναφερεις..Ποια λεφτα να μπουν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, ρε παλικάρια τι γίνεται στην περίπτωση πού ο παροχος στείλει λάθος στοιχεία με αποτέλεσμα να απορρίψουν την αίτηση? στην δική  μού περίπτωση η δεη εστειλε οτι εχω σταθερό τιμολόγιο ενώ έχω κυμαινόμενο, τους πηρα τηλ (την δεη) κ έστειλαν την διόρθωση αλλά από το power pass δεν άλλαξαν κατι η αίτηση φαίνεται ολοκληρωμένη με απόρριψη.

Επεξ/σία από sportis23

33 λεπτά πριν, sportis23 είπε

καλησπερα, ρε παλικάρια τι γίνεται στην περίπτωση πού ο παροχος στείλει λάθος στοιχεία με αποτέλεσμα να απορρίψουν την αίτηση? στην δική  μού περίπτωση η δεη εστειλε οτι εχω σταθερό τιμολόγιο ενώ έχω κυμαινόμενο, τους πηρα τηλ (την δεη) κ έστειλαν την διόρθωση αλλά από το power pass δεν άλλαξαν κατι η αίτηση φαίνεται ολοκληρωμένη με απόρριψη.

Μάλλον δεν.. Έχασες την προθεσμια.. Μόνο αν υπήρχαν ενστάσεις..Μπορεί  να παρεις κάτι τώρα για τους υπόλοιπους μήνες αφού έγινε η διόρθωση.. Κάνε μια ερώτηση να σου πουν.. Κανονικά έχει και ο παροχος ευθύνη.. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
1 ώρα πριν, Mike_Ax. είπε

Ισχύει. Γενικότερα, για σχετικές ερωτήσεις μπορείς να απευθυνθείς κι εδώ (δεν νομίζω να καταργήθηκε η τηλεφωνική τους υποστήριξη από τον Ιούλιο) :

210 7000810
Εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 17:00

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mike_Ax. είπε

Σε εμένα δεν έχει μπει κάτι ακόμα.

Σημερα ειπανε...

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/power-pass-apo-ora-se-ora-i-emvolimi-katavoli-tou-epidomatos-revmatos-vid/

Επεξ/σία από ppaio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...