Προς το περιεχόμενο

PowerPass

YellowGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Spoiler
23 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δε βλέπω καμία αναφορά σε ενημερωτικά sites για τα προβλήματα των πληρωμών του powerpass...

Το 99,99% απλά θέλει να δει κάποια λεφτά στην τράπεζα , μόνο αυτό τους ενδιαφέρει , όχι τόσο το ποσό , ούτε τον τρόπο που βγήκε , ούτε τα λάθη και ούτε ότι είναι δανεικά αυτά που μπήκαν 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

15 είχανε πει.

Έχουν δημοσιευτεί 

Το ποσό όμως φαίνεται η όχι ?

Οσοι έκανα αλλαγή σε σταθερο στο μεσοδιάστημα, την έχουν πατήσει.

Είναι ξεκάθαρο το θέμα και πιστεύω θα δοθεί λύση.

Αν δεις πιο πίσω τα μηνύματα μου θα διαπιστώσεις από πότε ξέρω το ποσό που εκκαθαρίστηκε το οποίο σε εμένα αφορά μόνο τον 12/2021 όλα τα υπόλοιπα απλά αγνοήθηκαν.

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Και σε μένα μπήκαν τα χρήματα...37 ολοκληρα ευρω!...ξέχασαν βέβαια τη ρήτρα του εκκαθαριστικου  Απριλίου αφού το είχα ήδη γύρισει σε σταθερό. Ελπίζω να είμαστε αρκετοί αυτοί που την πατήσαμε ώστε να διορθωθεί, αν και θα προτιμούσα να μην είχα πάρει τίποτα και να είχα προλάβει το φθηνό διετές σταθερό πρόγραμμα.

δεν την ξέχασαν μόνο σε εσένα αλλά και σε εμένα η δικαιολογία είναι ότι γυρίσαμε σε σταθερό τιμολόγιο

οπότε καταλαβαίνεις

εμένα 79 ευρώ και κάτι ψιλά μπήκαν.

δεν πειράζει θα αγοράσω γλυκά για την γιορτή μου και θα κεράσω τους συναδέλφους στην δουλειά.

άντε να δούμε τώρα τι λογαριασμοί θα έρθουν να πληρώσουμε 06/2022 - 07/2022 - 08/2022 αυτό με ανησυχεί εμένα...

4 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Το 99,99% απλά θέλει να δει κάποια λεφτά στην τράπεζα , μόνο αυτό τους ενδιαφέρει , όχι τόσο το ποσό , ούτε τον τρόπο που βγήκε , ούτε τα λάθη και ούτε ότι είναι δανεικά αυτά που μπήκαν 

Spoiler

Και εγω αυτο λεω. Μονο οσοι ειμαστε εδω μεσα (και ισως σε διπλανα φορουμ αν εχουν ανοιξει αντιστοιχο τοπικ) ξερουμε πανω κατω τι παιζει

9 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Αν δεις πιο πίσω τα μηνύματα μου θα διαπιστώσεις από πότε ξέρω το ποσό που εκκαθαρίστηκε το οποίο σε εμένα αφορά μόνο τον 12/2021 όλα τα υπόλοιπα απλά αγνοήθηκαν.

δεν την ξέχασαν μόνο σε εσένα αλλά και σε εμένα η δικαιολογία είναι ότι γυρίσαμε σε σταθερό τιμολόγιο

οπότε καταλαβαίνεις

εμένα 79 ευρώ και κάτι ψιλά μπήκαν.

δεν πειράζει θα αγοράσω γλυκά για την γιορτή μου και θα κεράσω τους συναδέλφους στην δουλειά.

άντε να δούμε τώρα τι λογαριασμοί θα έρθουν να πληρώσουμε 06/2022 - 07/2022 - 08/2022 αυτό με ανησυχεί εμένα...

Είναι μεγάλη κοροϊδία να βαφτίζουν τις εκπτώσεις συνέπειας εκπτώσεις επί της ρητρας αναπροσαρμογής,αλλα δυστυχως το περιμεναμε μετα το φεκ...προσωπικα ομως θεωρουσα οτι δεν ειναι δυσκολο να υπολογιστουν τα ποσα οταν παρουν τις χρεωσεις της ρητρας απο τους παροχους.Ευτυχως άλλαξα μετά την πρώτη ρήτρα του Δεκεμβρίου,(αν και βαση καταναλωσεων και με την αυξηση των κρατικων επιδοτησεων και το powrpass μου βγηκε ακριβότερα)αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα τις τιμές μέχρι 3/12 που με τα σημερινά δεδομένα και τη διετή δέσμευση θα ήταν δώρο. 

19 minutes ago, GREGORYMO said:

Διάβασα τώρα ότι θα γίνει επαναυπολογισμος χωρίς αίτηση και θα μπει μέσα ΚΑΙ ο Ιούνιος.

Αν γίνει, καλό είναι.

Επανυπολογισμος σε ότι βγήκε μέχρι τώρα;

Και αν σε κάποιον που του έβαλαν τα χρήματα του βγουν λιγότερα τελικά? 😂

Καλά δεν παίζει, προφανώς θα ασχοληθούν αυτοί που πήραν λιγότερα λόγω αλλαγής σε σταθερό, κτλ

• Moderators
3 ώρες πριν, MaXmaD είπε

Ξερω καποιον που πηρε 600! Ειχε πληρωσει 2 λογαριασμους συνολο 1500 ευρω.

Εχει θερμανση αποκλειστικα με ρευμα. Θερμοσυσσωρευτες.

Στους δικου μου βγηκε 651€

• Confused 1

40 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Επανυπολογισμος σε ότι βγήκε μέχρι τώρα;

Έτσι διάβασα.

Θα δείξει...

31 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και αν σε κάποιον που του έβαλαν τα χρήματα του βγουν λιγότερα τελικά? 😂

Καλά δεν παίζει, προφανώς θα ασχοληθούν αυτοί που πήραν λιγότερα λόγω αλλαγής σε σταθερό, κτλ

Θα γυρίσει την διαφορά.

Και εδώ μπήκαν τα λεφτά, όχι από το Power Pass, αλλά από δύο μεγάλες δουλειές. Θα κρατήσω σε μια άκρη τα μισά για να πληρώνω τους λογαριασμούς από Δεκέμβρη που θα έχει τελειώσει το 2ετές Enter.:(

2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Και εδώ μπήκαν τα λεφτά, όχι από το Power Pass, αλλά από δύο μεγάλες δουλειές. Θα κρατήσω σε μια άκρη τα μισά για να πληρώνω τους λογαριασμούς από Δεκέμβρη που θα έχει τελειώσει το 2ετές Enter.:(

Και εμένα λήγει το enter το Δεκέμβρη !

Μολις εμφανιστηκε η Εκαθθαριση. Βεβαια δεν εχια, ελπιδες γιατι πληρωσα ρητρα στο αεριο περιπου 1100 ευρω αλλα ουτε λογος για την κλοπη εκει φυσικα... Μονο το ρευμα ειχε ρητρα μαλλον το αεριο το ειδα στον υπνο μου 

23 ώρες πριν, kax54638 είπε

Και σε εμένα έτσι είναι ακόμα. Λογικά από βδομάδα.

IMG_20220716_084459.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...