Προς το περιεχόμενο

PowerPass

YellowGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μεχρι ποτε θα μπορώ να κάνω τροποποίηση στην  πλατφόρμα Δήλωσης Κύριας Κατοικίας για Powerpass

γτ εχει λάθος στοιχεία..

περνώ στο  210 7000810 ειναι ειναι απασχολημενο

δεν το γλιτώνω το 20αρικο στον λογιστή το λιγότερο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλαξα πάροχο τον Απρίλιο και πηγα ΔΕΗ σε σταθερό. Μου έκανε δεκτή την αίτηση υπολογίζοντας τις περιόδους από τον προηγούμενο πάροχο που ήταν με κυμαινόμενο.

• Like 1

17 ώρες πριν, korakios είπε

ερμηνεύοντας το ΦΕΚ , θα πάρεις για τους λογαριασμούς που έχουν ημερομηνία έκδοσης απο 1/12/21 μέχρι 31/5/22 το παρακάτω ποσό

0,6*(ρήτρα-πίστωση ΤΕΜ- έκπτωση ΔΕΗ 30% - έκπτωση συνέπειας)

θεωρητικά πάντα και άγνωστο το πως θα ξεχωρίσουν τα έναντι και εκκαθαριστικούς

εγω παντως ειχα πολυ μεγαλη πιστωση ΤΕΜ και δεν ξερω γιατι, μου βγηκε 30 ευρω το power pass με αυτη τη συναρτηση

13 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

εγω παντως ειχα πολυ μεγαλη πιστωση ΤΕΜ και δεν ξερω γιατι, μου βγηκε 30 ευρω το power pass με αυτη τη συναρτηση

Έλαβες δηλαδή ήδη και το αποτέλεσμα εκκαθάρισης ή απλά έκανες μόνος σου τους σχετικούς υπολογισμούς?

4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έλαβες δηλαδή ήδη και το αποτέλεσμα εκκαθάρισης ή απλά έκανες μόνος σου τους σχετικούς υπολογισμούς?

οχι οχι, τα υπολογισα με την συναρτηση μεσα στο quote.

18 ώρες πριν, kon1to είπε

γιατι να πέσει κλάμα; καταλαβαίνουμε τι λέμε μερικές φορές; κλαμα πέφτει από αυτους που δεν επελεξαν αυτά τα προγράμματα. οσοι έχουν επιλέξει εχουν το κεφάλι τους ήσυχο μέχρι να λήξει η διάρκεια του συμβολαίου οτι δεν θα έχουν αυξήσεις.

Η απάντηση μου ήταν σε ποστ που έλεγε ότι επειδή το zero δε χρεώνει διακριτά τη ρήτρα αναπροσαρμογής δε θα υπάρξει επιστροφή. Ας προσέχουμε σε τι απαντάμε...

Έχω λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 16/12/2021 που έχει ρήτρα 500 ευρώ (στους επόμενους μου έδωσαν αναδρομικά ΤΕΜ γύρω στα 80-90 ευρώ). 
Με βάση αυτά που βγήκαν , δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην μου επιστραφεί μέρος της ρήτρας , παρόλο που ημερομηνίες χρέωσης είναι από Απρίλιο 2021 μέχρι Δεκ 2021.

8 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Έχω λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 16/12/2021 που έχει ρήτρα 500 ευρώ (στους επόμενους μου έδωσαν αναδρομικά ΤΕΜ γύρω στα 80-90 ευρώ). 
Με βάση αυτά που βγήκαν , δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην μου επιστραφεί μέρος της ρήτρας , παρόλο που ημερομηνίες χρέωσης είναι από Απρίλιο 2021 μέχρι Δεκ 2021.

δε βγήκε άλλος μέχρι 31/5/22 ?

Μόλις τώρα, tomtsir είπε

Μετά ήταν ΔΕΗ myHomeOnline... 

τότε , αν είσαι τυχερός το σύστημα δε θα δει τα επόμενα αναδρομικά  (πόσα ήταν?) , ούτε θα δει περίοδο κατανάλωσης

18 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε , αν είσαι τυχερός το σύστημα δε θα δει τα επόμενα αναδρομικά  (πόσα ήταν?) , ούτε θα δει περίοδο κατανάλωσης

Δεν με πειράζει πάντως να δει και τα αναδρομικά... 500 ευρώ είναι η ρήτρα , κάτω από 100 τα αναδρομικά( ήταν 9 ευρώ σεπτεμβρίου , 18 οκτωβρίου , 36 νοεμβρίου και κάτι ψηλά από δεκέμβριο , κάτι τέτοιο)
Ας ελπίζω βέβαια να μην με αποκλείσει , αν και το ΦΕΚ δεν γράφει τίποτα που να με αποκλείει.

'' 

Αυτή τη στιγμή αίτηση μπορούν να κάνουν οι πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 1 και 2.''

Μπήκα τώρα, ακομα δεν με αφηνει με αφμ σε 2 .  Λέει  ''Σύμφωνα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ σας η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σήμερα''. Περιμένουμε λοιπον..

Εγώ που έχω δωρεάν παραχώρηση και έληξε 12/2021.. Στη βεβαίωση κατοικίας το βάζω δωρεάν παραχώρηση  από  12/2021 μέχρι 05/2022?..δεν έχω αλλάξει κατοικία btw

Η οδός είναι λάθος και στο λογαριασμό του ρεύματος και στη στην εφορία.. Τι να βάλω δεν ξέρω.. 

Και αριθμούς παροχής δεν είναι ολόκληρος.. 

Τιμή ζώνης? 

Η να μην τα πειράξω καθόλου.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...