Προς το περιεχόμενο

PowerPass

YellowGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, tomtsir είπε

Από όλα αυτά , οι ρήτρες που μετράνε για την επιδότηση είναι αυτές του εκκαθαριστικού - (ΠΛΗΝ) τις ρήτρες των έναντι.

ανέβασε τον λογαριασμό , δε θα βγει άκρη αλλιώς , έχω μια υποψία αλλά αν είναι να γράψω έκθεση , καλύτερα φωτό

3 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Παρόλα αυτά , τις επιστροφές για τους μήνες 09/10/11 - 2021 δεν υπήρχαν μέσα στους έναντι λογαριασμούς οπότε στην επιστροφή ΤΕΜ που έγινε 01-2022 ,  αυτά τα ποσά λαμβάνουν υπόψη οπότε μου μειώνουν το ποσό κατά 30 ευρώ.

εδώ έχεις ένα πάτημα

5 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Προφανώς ΦΠΑ πουθενά , σαν να μην τον πληρώσαμε :P

κάτσε , αυτό είναι σοβαρό , πρέπει το ποσό της ρήτρας που γράφουν και τα υπόλοιπα να είναι με ΦΠΑ ή το ποσό που θα μπει να είναι επι 1,06

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

image.png.a28cd14177bc83e45329f0625147850b.pngimage.png.f60232e408282bf3bbfe7b5c257ce2c6.pngimage.png.235943443c7b9256cbbb7ad0cafd4197.pngimage.png.2e2f7c10ea043bc460f848586143e6bb.png
image.png.7da1650f05f1fdc131ee71c9e4f1722a.pngimage.png.716137436e0a9cc915bbb54b30b56e7b.png

Τώρα γίνομαι κατανοητός; (Όντως ήταν κάπως μπέρδεμα η σκέψη , που δεν ειναι δικιά μου κιόλας , τα φιντάνια που έβγαλαν την επιδότηση την έκαναν :P )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Τώρα γίνομαι κατανοητός; (Όντως ήταν κάπως μπέρδεμα η σκέψη , που δεν ειναι δικιά μου κιόλας , τα φιντάνια που έβγαλαν την επιδότηση την έκαναν :P )

ναι ,οκ καταλαβα (όχι όμως τα 30€ που έλεγες αλλά δεν τα βλέπω σε υπολογισμό οπότε προσπερνώ) 

είναι λάθος φυσικά μιας και τα 471,06 (συν ΦΠΑ) πρέπει να υπολογίσουν σύμφωνα με το ΦΕΚ

edit πόσταρε ολόκληρο τον εκκαθαριστικό  λογαριασμό να δω κάτι

, λογικά θα παίξουν ενστάσεις και τρόποι υποβολής (ελπίζω)

το πρόγραμμα που είχες ,είχε και έκπτωση συνέπειας ?

@tomtsir έκανα edit

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι ,οκ καταλαβα (όχι όμως τα 30€ που έλεγες αλλά δεν τα βλέπω σε υπολογισμό οπότε προσπερνώ) 

είναι λάθος φυσικά μιας και τα 471,06 (συν ΦΠΑ) πρέπει να υπολογίσουν σύμφωνα με το ΦΕΚ , λογικά θα παίξουν ενστάσεις και τρόποι υποβολής (ελπίζω)

το πρόγραμμα που είχες ,είχε και έκπτωση συνέπειας ?

image.png.65fd21b8a4f4563dfe424bd16724fd11.pngimage.png.c0ad7c2fda0eaf211d0355f90545c810.png

Αυτά για την επιστροφή ΤΕΜ και την ένταξη τους στο Power Pass , ενώ έχουν κάνει αυτήν την πατάτα με τα έναντι.

Όχι το πρόγραμμα δεν είχε έκπτωση συνέπειας , οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν η Watt&Volt τα έβαλε και αυτή σαν την ΔΕΗ.

Πάντως ΦΠΑ δεν έβαλαν.

• Like 1

Σε mail σας το στείλανε η τα βλεπετε απο το site του powerpass?

Υπο εκκαθάριση λεει σε μενα στο σιτε.

Εγω εχω 1000 ευρω ρητρα στον εκαθαριστικο .

Τι λογικη εχει να αφαιρεθούν τα έναντι της ρητρας  απο τον εκκαθαριστικό αν καταλαβα καλα ..

ουτε 100 ευρω δεν θα παρω πισω..😅

• Like 1

1 λεπτό πριν, vagelis2019 είπε

Τι λογικη εχει να αφαιρεθούν τα έναντι της ρητρας  απο τον εκκαθαριστικό αν καταλαβα καλα ..

Μπες ξανά στο site του power pass και θα τα βγάζει λογικά.

Ναι , αυτά έγιναν από τον πάροχο Watt&Volt , δεν γνωρίζουμε αν το κάνουν και άλλοι πάροχοι προς το παρόν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Εγώ το είδα από το site, δεν ήρθε κανένα email, αλλά μπορεί να παίζει ρολό και το αφμ μου που έληγε σε 1, ήμουν από τους πρώτους που πήραν την κρυάδα 😀

Επεξ/σία από Fir3fly
  • Like 1

δεν λεει κατι ..

εκανα παλι υποβολη αίτησης την τελευταία μερα εγω επειδή εκανα φορολογικη δήλωση για να ενημερωθεί και καλα..

αντε να δούμε..

powerpass.jpg

18 λεπτά πριν, tomtsir είπε

@korakios

Ο τελικός εκκαθαριστικός (16/12/2021)

pdffff-part-1.pdf 388.94 kB · 5 downloads

Τα 170.07 που αφαιρούν βγάζουν νόημα. Είπαν για λογαριασμούς που εκδωθηκαν Δεκέμβριο. Έπρεπε να αποσαφηνησουν πως αφορά περίοδο κατάναλωσης βέβαια! Αυτό που δεν καλαβαινω είναι που στο καλό είναι τα 30.90 του ΤΕΜ;

Γιατι αφαιρει 12.99;

11 λεπτά πριν, tomtsir είπε

@korakios

Ο τελικός εκκαθαριστικός (16/12/2021)

pdffff-part-1.pdf 388.94 kB · 2 downloads

ok, έλεγα μήπως στο πεδίο Συμπληρωματικές είχαν μεμονωμένα αφαιρέσει τις ρήτρες των έναντι και έγινε το μπέρδεμα . Άρα άντλησαν στοιχεία απο λογαριασμούς προ 1/12/21 , ότι να´ναι

Σε αναμονή για ένσταση και τρόπους της , καθώς και για τα αναδρομικά ΤΕΜ , αν και μεταξύ μας πρέπει να μπουν απο τη στιγμή που η ρήτρα των 471,06 περιλαμβάνει τις αναδρομικές , φυσικά με την προϋπόθεση οτι θα μετρήσει όλη η ρήτρα

Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοιο χάλι .

____________________________________________________________________________________

Φαντάσου σενάριο:

άτομο τρώει γερά έναντι προ 1/12 με 1000€ ρήτρα μείον ΤΕΜ  ,βγαίνει ο εκκαθαριστικός Δεκεμβρίου με 200€ ρήτρα μείον ΤΕΜ και επιστροφή φυσικά των χιλίων ευρώ του έναντι . Μετά μπαίνει σε σταθερό

Επομένως το σύστημα που κακώς βλέπει προ Δεκεμβρίου τα έναντι θα δει μείον 800€  (ρήτρα μείον ΤΕΜ)  άρα χρωστάει στο κράτος 480€ 😂

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια μολις μπηκα και εγω στην πλατφορμα και μου γραφει συνοψη εκαθαρισης και συνολικο ποσο επιστροφης 126ευρω ειναι ενταξει ή χρειαζεται να κανω κατι?

Επεξ/σία από chrismilo91

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, li@m είπε

Είπαν για λογαριασμούς που εκδωθηκαν Δεκέμβριο. Έπρεπε να αποσαφηνησουν πως αφορά περίοδο κατάναλωσης βέβαια!

Το ΦΕΚ λέει σαφέστατα για έκδοση

Επίσης τα προηγούμενα των έναντι δεν πρέπει να υπολογίζονται καν , μιας και σε εκκαθαριστικό μηδενίζονται

το ποσό της ρήτρας του εκκαθαριστικού είναι αυτό που πραγματικά πληρώνεις (όπως και τα υπόλοιπα ποσά του εκκαθαριστικού)

Δηλαδή έστω έχεις 1/12 έναντι 1/2 εκκαθαριστικό , το έναντι πρέπει το σύστημα να το αγνοεί πλήρως

Είναι κρίμα να συζητάμε αυτονόητα πράγματα

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

Φαντάσου σενάριο:

άτομο τρώει γερά έναντι προ 1/12 με 1000€ ρήτρα μείον ΤΕΜ  ,βγαίνει ο εκκαθαριστικός Δεκεμβρίου με 200€ ρήτρα μείον ΤΕΜ και επιστροφή φυσικά των χιλίων ευρώ του έναντι . Μετά μπαίνει σε σταθερό

Επομένως το σύστημα που κακώς βλέπει προ Δεκεμβρίου τα έναντι θα δει μείον 800€  (ρήτρα μείον ΤΕΜ)  άρα χρωστάει στο κράτος 480€ 😂

Δεν τα λες καλά νομίζω.

Η ρήτρα είναι που θα βγάλει ο εκκαθαριστικός θα είναι σωρευτικη. Δεν γίνεται να είναι μόνο 200, θα εμπεριέχει και το χιλιάρικο που είπες. 

• Confused 1

3 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε

καλησπερα παιδια μολις μπηκα και εγω στην πλατφορα και μου γραφει συνοψη εκαθαρισης και συνολικο ποσο επιστροφης 126ευρω ειναι ενταξει ή χρειαζεται να κανω κατι?

χρειάζεται να το επαληθεύσεις

Μόλις τώρα, li@m είπε

Δεν τα λες καλά νομίζω.

Η ρήτρα είναι που θα βγάλει ο εκκαθαριστικός θα είναι σωρευτικη. Δεν γίνεται να είναι μόνο 200, θα εμπεριέχει και το χιλιάρικο που είπες. 

ούτε καν ,

η ρήτρα σε € βγαίνει επι τις κιλοβατώρες που έκαψες , αν σε έναντι σε φέσωσαν 4000kw και ο εκκαθαριστικός δείξει την πραγματική κατανάλωση 500kw η ρήτρα του εκκαθαριστικού θα αφορά τα 500kw

Σε άλλο άσχετο ξεχωριστό σημείο θα πάρεις πίσω τα € της ρήτρας των 4000kw

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...