Προς το περιεχόμενο

PowerPass

YellowGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκανα αιτηση στο power pass για το σπιτι που φευγω σε 3 μερες και η αιτηση ειναι υπο εκκαθαριση.

το συμβολαιο του νεου σπιτιου δηλωθηκε στο taxis χθες.

θα πρεπει να κανω τροποποιηση και στο Power pass? ή αφηνω εκει το παλιο σπιτι και μετα απο λιγες μερες τροποποιω τη φορολογικη μου δηλωση και δηλωνω ως κυρια κατοικια το νεο σπιτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, razkal είπε

εκανα αιτηση στο power pass για το σπιτι που φευγω σε 3 μερες και η αιτηση ειναι υπο εκκαθαριση.

το συμβολαιο του νεου σπιτιου δηλωθηκε στο taxis χθες.

θα πρεπει να κανω τροποποιηση και στο Power pass? ή αφηνω εκει το παλιο σπιτι και μετα απο λιγες μερες τροποποιω τη φορολογικη μου δηλωση και δηλωνω ως κυρια κατοικια το νεο σπιτι?

Τι να τροποποιήσεις!!!

Το power pass δεν αφορά το σπίτι που έμενες ΔΕΚ έως Μάιο του 2022 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κατι μπηκα εκει που λεει δηλωση κατοικιας και τσεκαρα και τους 6 μηνες που δινει αλλα στις δηλωσεις μου βγαζει αυτο ξεχωριστη δηλωση για καθε μηνα δηλαδη 6 δηλωσεις, τι κουφο ειναι αυτο;

Στιγμιότυπο οθόνης (1).png

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

μια ερωτηση, εκανα αιτηση ενω το ονομα του ρολογιου δεν ειναι στο ονομα μου αλλα στου ιδιοκτητη αλλα δηλωμενο στο Ε1 μου ο αριθμος του, και επισης ο ιδιοκτητης εκανε αιτηση για το συγκεκριμενο ρολοι. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

4 λεπτά πριν, johnmadgr είπε

μια ερωτηση, εκανα αιτηση ενω το ονομα του ρολογιου δεν ειναι στο ονομα μου αλλα στου ιδιοκτητη αλλα δηλωμενο στο Ε1 μου ο αριθμος του, και επισης ο ιδιοκτητης εκανε αιτηση για το συγκεκριμενο ρολοι. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Ε λογικά εσύ το δηλώνεις πρώτη κατοικία και θα πάρεις εσύ το ποσό της επιδότησης.. 

Ο ιδιοκτήτης δεν νομίζω να το δηλώνει πρώτη κατοικία αλλά θα δηλώνει ότι το νοικιάζει σε εσένα.. 

Άρα οκ είσαι.. 

• Thanks 1

43 λεπτά πριν, johnmadgr είπε

Θα μοιραστεί το ποσόν.

• Thanks 1

καλησπερα, και εγω μια ερωτηση.

Γινεται να εγγριθει αιτηση εφοσον δεν υπαρχει μισθωτηριο σε σπιτι που νοικιαζω? Επισης, αν το ρολοι ειναι σε διαφορετικο ονομα, και το ατομο εχει εχει ηδη παρει το power pass για το σπιτι που διαμενει, γινεται να εγγριθει και για το δευτερο στο οποιο δεν διαμενει ο ιδιος αλλα χει το ρολοι στο ονομα του? 

7 λεπτά πριν, deedeemegadoodoo είπε

Γινεται να εγγριθει αιτηση εφοσον δεν υπαρχει μισθωτηριο σε σπιτι που νοικιαζω? Επισης, αν το ρολοι ειναι σε διαφορετικο ονομα, και το ατομο εχει εχει ηδη παρει το power pass για το σπιτι που διαμενει, γινεται να εγγριθει και για το δευτερο στο οποιο δεν διαμενει ο ιδιος αλλα χει το ρολοι στο ονομα του? 

παίζει ρόλο μόνο αν είναι δηλωμένο ως κύρια κατοικία και τίποτε άλλο

• Like 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

παίζει ρόλο μόνο αν είναι δηλωμένο ως κύρια κατοικία και τίποτε άλλο

thanks φιλε! για καποιο λογο δεν βγαζει το ατομο που διαμενει εκει οταν μπαινουμε να κανουμε την αιτηση. Πιστευεις οτι μπορει να φτιαξει τη δηλωση αυριο ο λογιστης και να φανει για να κανω την αιτηση η too late? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, deedeemegadoodoo είπε

thanks φιλε! για καποιο λογο δεν βγαζει το ατομο που διαμενει εκει οταν μπαινουμε να κανουμε την αιτηση.

ούτε θα φανεί , μπαίνεις με τα στοιχεία σου στο μέσω taxis και βλέπεις την κατοικία (ή όχι) και τον αριθμό παροχής που αφορά το ακίνητο

12 λεπτά πριν, deedeemegadoodoo είπε

Πιστευεις οτι μπορει να φτιαξει τη δηλωση αυριο ο λογιστης και να φανει για να κανω την αιτηση η too late? 

μίλα με το λογιστή για τροποποίηση της δήλωσης μπας και

μην κάνεις διόρθωση μέσω της πλατφόρμας , κολλά

επίσης θα σου πει αν υπάρξει τυχών μπέρδεμα μιας και δε φαίνεται οτι το νοικιάζεις και ούτε φαντάζομαι το έχεις υπο δωρεάν παραχώρηση, λογιστής θα σου τα πει καλύτερα , δεν ξέρω παραπάνω πράγματα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

3 ώρες πριν, deedeemegadoodoo είπε

thanks φιλε! για καποιο λογο δεν βγαζει το ατομο που διαμενει εκει οταν μπαινουμε να κανουμε την αιτηση. Πιστευεις οτι μπορει να φτιαξει τη δηλωση αυριο ο λογιστης και να φανει για να κανω την αιτηση η too late? 

Το δηλώνεις κύρια κατοικία?

3 ώρες πριν, deedeemegadoodoo είπε

Τι εννοείς δεν υπάρχει μισθωτηριο?

4 ώρες πριν, deedeemegadoodoo είπε

Και γλυτωνεις λεφτα λογω μη συμβολαιου, και θες και επιδοματα?

Χωρις να υπαρχει συμβολαιο, δεν μπορεις και να το δηλωσεις ως μονιμη κατοικια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...