Προς το περιεχόμενο

Τεχνικη υποστηριξη Logitech

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου χρησοπληρωσα αυτο εδω το πληκτρολογιο ξαφνικα αρχισε να αποσυνδεεται απο την βαση του και να χανει το key ενεργοποιησης και να θελει ξανα συνδεση που πολλες φορες ηταν προβληματικη.Οσο δουλευα εχει καλως...Οταν το αφηνα μερικες ωρες το pc (χωρις τερματισμο ή επανεκκινηση) παλι τα ιδια.Αλλη φορα το εκανε το μεγαλο πληκτρολογιο και αλλη το μικρο...Η επανεκινηση αλλοτε απεδιδε και αλλοτε οχι.Σημερα το...ξηλωσα!!!!Εβαλα ενα microsoft σταθερο πληκτρολογιο με ενα ασυρματο mouse και ολλα ειναι ΟΚ.Το ειχα παρει πριν μερικους μηνες 250 ευρω απο Cosmodata.Που πρεπει να απευθυνθω αφου προφανως εχει εγγυηση ακομα????Στο καταστημα ή υπαρχει αντιπροσωπεια?????Ευχαριστω. :( :( :( :(

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mmm pigene sto katastima dosto pes to problima .. tha to stiloun ekei pou xeroun kai tha tous stiloun piso kenourio (sinithos )

i mporei na exoun kefia kai na sou to antikatastisoun ekini ti stigmi

Επισκέπτης
Δημοσ.

file mou, ta logitech exoun STANDARD 3 xronia eggyisi kai se merika products paei mexri ta 5....epitopou to pas piso kai apaiteis amesi antikatastasi ;)

Δημοσ.

Εγώ βέβαια κύριε Γιάννη θα σου έλεγα να το πας στην αντιπροσωπεία και ΟΧΙ στην cosmodata. Έχουν κάπως εχμ περίεργα συστήματα εφοδιασμού...

Τρέχτε λίγο και δε θα βγείτε χαμένος.

Δημοσ.
Εγώ βέβαια κύριε Γιάννη θα σου έλεγα να το πας στην αντιπροσωπεία και ΟΧΙ στην cosmodata. Έχουν κάπως εχμ περίεργα συστήματα εφοδιασμού...

Τρέχτε λίγο και δε θα βγείτε χαμένος.

Μηπως ξερεις που ειναι η αντιπροσωπεια???Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Δε στέλνεις ένα email πρώτα στην Logitech αναφέροντας τα προβλήματα σου?

Έχεις τις τελευταίες εκδόσεις software installed?

Οι μπαταρίες του keyboard είναι φορτισμένες?

Δημοσ.
Δε στέλνεις ένα email πρώτα στην Logitech αναφέροντας τα προβλήματα σου?

Έχεις τις τελευταίες εκδόσεις software installed?

Οι μπαταρίες του keyboard είναι φορτισμένες?

Απο μενα ειναι ολα ΟΚ.Και μπαταριες και update του software. :( :( :(

Δημοσ.

eixa kapoio provlhma mia fora me ena logitech esteila email k mou eixan pei na to gurisw sto katasthma apo opou to agorasa gia amesh antikatastash. Epishs mou eixan pei oti sthn periptwsh pou den to alazan sto katasthma tha to kanonizan oi idioi k malista tha hthelan k ta stoixeia tou katasthmatos gia thn periptwsh auth.

Steile ena mail kai eksughse to provlhma sou na deis ti tha sou poun...

Δημοσ.

Πηρα τηλ. σημερα στην Cosmodata και μου ειπαν να το παω εκει να το στειλουν στην αντιπροσωπεια στην Αγια Παρασκευη...Εχει αραγε αντιπροσωπεια στην Ελλαδα η Logitech??? Ρωτησα αν μοπορω να το παω μονος μου και μου ειπαν ΟΧΙ...Δν ξερω γιατι.Με τη βοηθεια ενος ...Αγγλομαθους φιλου εστειλα email και στην Logitech...Για να δουμε τι θα γινει... :?: :?: :?: :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...