Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Αφου χρησοπληρωσα αυτο εδω το πληκτρολογιο ξαφνικα αρχισε να αποσυνδεεται απο την βαση του και να χανει το key ενεργοποιησης και να θελει ξανα συνδεση που πολλες φορες ηταν προβληματικη.Οσο δουλευα εχει καλως...Οταν το αφηνα μερικες ωρες το pc (χωρις τερματισμο ή επανεκκινηση) παλι τα ιδια.Αλλη φορα το εκανε το μεγαλο πληκτρολογιο και αλλη το μικρο...Η επανεκινηση αλλοτε απεδιδε και αλλοτε οχι.Σημερα το...ξηλωσα!!!!Εβαλα ενα microsoft σταθερο πληκτρολογιο με ενα ασυρματο mouse και ολλα ειναι ΟΚ.Το ειχα παρει πριν μερικους μηνες 250 ευρω απο Cosmodata.Που πρεπει να απευθυνθω αφου προφανως εχει εγγυηση ακομα????Στο καταστημα ή υπαρχει αντιπροσωπεια?????Ευχαριστω.
BaCkOs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 mmm pigene sto katastima dosto pes to problima .. tha to stiloun ekei pou xeroun kai tha tous stiloun piso kenourio (sinithos ) i mporei na exoun kefia kai na sou to antikatastisoun ekini ti stigmi
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 file mou, ta logitech exoun STANDARD 3 xronia eggyisi kai se merika products paei mexri ta 5....epitopou to pas piso kai apaiteis amesi antikatastasi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 pragmati phgaine to pisw me thn apodei3oula tou kai proseuxhsou na sto alla3oun
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Εγώ βέβαια κύριε Γιάννη θα σου έλεγα να το πας στην αντιπροσωπεία και ΟΧΙ στην cosmodata. Έχουν κάπως εχμ περίεργα συστήματα εφοδιασμού... Τρέχτε λίγο και δε θα βγείτε χαμένος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Εγώ βέβαια κύριε Γιάννη θα σου έλεγα να το πας στην αντιπροσωπεία και ΟΧΙ στην cosmodata. Έχουν κάπως εχμ περίεργα συστήματα εφοδιασμού...Τρέχτε λίγο και δε θα βγείτε χαμένος. Μηπως ξερεις που ειναι η αντιπροσωπεια???Ευχαριστω.
Cue Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δε στέλνεις ένα email πρώτα στην Logitech αναφέροντας τα προβλήματα σου? Έχεις τις τελευταίες εκδόσεις software installed? Οι μπαταρίες του keyboard είναι φορτισμένες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δε στέλνεις ένα email πρώτα στην Logitech αναφέροντας τα προβλήματα σου?Έχεις τις τελευταίες εκδόσεις software installed? Οι μπαταρίες του keyboard είναι φορτισμένες? Απο μενα ειναι ολα ΟΚ.Και μπαταριες και update του software.
Nfountou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 eixa kapoio provlhma mia fora me ena logitech esteila email k mou eixan pei na to gurisw sto katasthma apo opou to agorasa gia amesh antikatastash. Epishs mou eixan pei oti sthn periptwsh pou den to alazan sto katasthma tha to kanonizan oi idioi k malista tha hthelan k ta stoixeia tou katasthmatos gia thn periptwsh auth. Steile ena mail kai eksughse to provlhma sou na deis ti tha sou poun...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Ευχαριστω παιδια.Θα παρω τηλ. πρωτα αυριο στην Cosmodata και αναλογα τι θα μου πουν θα πραξω και φυσικα θα σας ενημερωσω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Πηρα τηλ. σημερα στην Cosmodata και μου ειπαν να το παω εκει να το στειλουν στην αντιπροσωπεια στην Αγια Παρασκευη...Εχει αραγε αντιπροσωπεια στην Ελλαδα η Logitech??? Ρωτησα αν μοπορω να το παω μονος μου και μου ειπαν ΟΧΙ...Δν ξερω γιατι.Με τη βοηθεια ενος ...Αγγλομαθους φιλου εστειλα email και στην Logitech...Για να δουμε τι θα γινει... :?: :?: :?: :?:
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Η επίσημη αντιπροσωπεία της Logitech στην Ελλάδα είναι η Ideal Electronics (http://www.ideal.gr/Global/Non%20Shown%20Pages/Secondary%20Menu/Contact.aspx)
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Η επίσημη αντιπροσωπεία της Logitech στην Ελλάδα είναι η Ideal Electronics(http://www.ideal.gr/Global/Non%20Shown%20Pages/Secondary%20Menu/Contact.aspx) Σε ευχαριστω.Θα τους παρω ενα τηλεφωνο αυριο και αυτους.
BaCkOs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 ma giati den pigeneis apo ekei pou to agorases na telioneis kai kathese kai to paideueis ??
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Γιατί η Cosmodata δεν φημίζεται για την εξυπηρέτηση στο service της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.